Concurs Ropharma - Ai grija de sanatatea ta! - INCHEIAT

joi, mai 07, 2015


Astazi va voi incanta cu un concurs sponsorizat de Ropharma, prin care va oferim trei premii, care va vor ajuta sa va activati sistemul imunitar si sa castigati timp in lupta impotriva diabetului. 


Fiecare premiu va contine o cutie de Glykofit si o cutie de Activit Colostru Premium. Glykofit (LINK), produsul Ropharma conceput pe bază de extracte naturale din dud alb (Morus Alba) este un antidiabetic cu administrare orală, ce acţionează prin inhibarea enzimei alfa-glucozidaza şi împiedică absorbţia de glucoză la nivel intestinal, la pacienţii cu risc de diabet şi la pacienţii cu diabet zaharat în fază incipientă. Produsul Glykofit este propus ca un preparat de prima alegere pentru pacienţii cu diabet zaharat de tip II, posibil şi ca tratament adjuvant în diabetul zaharat tip I, în sindromul metabolic şi ca remediu profilactic pentru persoanele din grupa de risc.

Extractul de dud alb reduce valorile glicemiei prin inhibarea şi reducerea absorbţiei glucozei la nivelul intestinului subţire si îmbunătăţeşte metabolismul glucidic şi promovează secreţia de insulină de către pancreas.


Activit Colostru Premium (LINK) este un un supliment alimentar natural pe bază de colostru şi Vitamina C, cu proprietăţi antivirale, antibacteriene, antimicotice, antiparazitare şi antioxidante.


Activit Colostru Premium protejează şi regenerează celulele din organismul uman, ajută la eliminarea rapidă a toxinelor, scade riscul apariţiei celulelor ulceroase şi asigură funcţionarea corectă a florei intestinale. 

Are un efect antidiabetic demonstrat ştiinţific: colostru bovin influenţează reducerea glicemiei, colesterolului, şi cetonelor a pacienţilor cu diabet de tip 2. De asemenea, reface toate ţesuturile organismului, grăbind vindecarea arsurilor, ulcerelor şi a leziunilor cerebrale şi pulmonare.


Ce trebuie sa faceti pentru a castiga cele doua produse?

1. LIKE paginilor:
Life, passion and beauty
Ropharma


2. Raspundeti la urmatoarea intrebare:
Ce stiti despre colostru si cum va mentineti glicemia la nivel normal?

Concursul se incheie in data de 14.05.2015, ora 23:59. Cei trei castigatori vor fi alesi  prin random org. 

Bafta tuturor!

UPDATE! 
Cei trei castigatori sunt:

Cristina Sece

Alina Hurmuz 

Nadia Candrea
 

Felicitari!! Astept in 48 de ore datele voastre pentru trimiterea premiilor pe adresa de email mada3187@gmail.com.  


You Might Also Like

36 comentarii

 1. nadia candrea7 mai 2015, 15:08

  Buna!
  Multumim pentru concurs! Super premii!!!
  fb: nadia alina candrea
  despre Colostru stiu ca este laptele secretat de glanda mamara imediat dupa nastere, cu reale beneficii pentru noul nascut, datorita capacitatii de sustinere a sistemului imunitar. Incerc sa imi mentin glicemia la un nivel optim prin consum responsabil de dulciuri si derivate, ne beau carbogazoase, prefer bauturi neindulcite, incerc sa mai reduc din paine alba si grasimi. Mama in schimb are probleme cu glicemia si inca nu urmeaza un tratament.
  Multumesc tare mult!

  RăspundețiȘtergere
 2. Mihaela Grigoras7 mai 2015, 15:22

  Colostrul este laptele secretat imediat dupa nastere, care este bogat in anticorpi materni si ajuta copilul sa treaca cu bne peste primele zile in noul mediu de viata.
  Imi mentin glicemia la nivel normal fiind atenta la alimentatie, in special la duciuri.

  RăspundețiȘtergere
 3. CONSTANTINA NICULCEA7 mai 2015, 16:33

  Colostrul, considerat un "miracol al naturii", este laptele matern din primele 48 de ore dupa nastere.  Colostrul contine:
  imunoglobulinele IgA, IgD, IgE, IgG si IgM, lactoferina, factori de
  crestere, angiogenin, polipeptida bogata din proteine, lactalbumine,
  vitamina A si E, sulf organic, citokine, acid orotic, oligozaharide si
  glicoconjugate, lizozomi, glicoproteine care ii confera capacitati
  curative enorme. - See more at: http://www.naturashop.ro/colostru-cu-probiotice.html#sthash.QFICk5ES.dpuf

  RăspundețiȘtergere
 4. CONSTANTINA NICULCEA7 mai 2015, 16:38

  Colostrul, considerat un "miracol al naturii", este laptele matern din primele 48 de ore dupa nastere. Colostrul contine: factori de crestere, angiogenin, polipeptida bogata din proteine, lactalbumine, vitamina A si E, sulf organic, citokine, acid orotic care ii confera capacitati curative enorme. Imi mentin glicemia prin activităţi
  fizice zilnice, o dietă echilibrată, bogată în fructe
  şi legume cu un conţinut scăzut de zahăr.

  RăspundețiȘtergere
 5. Colostru este laptele secretat de glanda mamara imediat dupa nastere Imi mentin glicemia la un nivel normal prin consum redus de dulciuri ...ma rog cat se poate

  RăspundețiȘtergere
 6. Vasile Jarca7 mai 2015, 23:05

  Colostrul este primul lapte,cel mai important pentru copil datorita proprietatilor antibacteriene,imunostimulatoare.Glicemia se mentine in limite normale printr-o dieta echilibrata,sport,evitarea stresului.

  RăspundețiȘtergere
 7. hossu claudia8 mai 2015, 07:43

  Colostrul este un lichid produs de glandele mamare inainte de aparitia laptelui matern. El este cunoscut si ca "primul lapte" si asigura nutritia bebelusului in primele zile dupa nastere. Totusi, colostrul nu incepe sa isi faca aparitia dupa ce nasti, ci chiar in timpul sarcinii. Unele gravide se sperie cand observa ca sanii incep sa elimine colostru in timpul sarcinii, insa este un lucru firesc. Cand apare colostrul in timpul sarcinii? Corpul tau va incepe sa produca colostru devreme in timpul sarcinii, cam in saptamanile 12-14, adica la inceputul celui de-al 2-lea trimestru.

  RăspundețiȘtergere
 8. Colostrul este primul lapte,cel mai important pentru copil datorita proprietatilor antibacteriene,imunostimulatoare.Imi mentin glicemia prin activităţi
  fizice zilnice, o dietă echilibrată, bogată în fructe
  şi legume cu un conţinut scăzut de zahăr.

  RăspundețiȘtergere
 9. Gabriela Gabriela8 mai 2015, 08:36

  Colostrul este primul lapte,cel mai important pentru copil datorita proprietatilor antibacteriene,imunostimulatoare.Imi mentin glicemia cu o dieta echilibrata,sport si consum redus de dulciuri

  RăspundețiȘtergere
 10. Cristina Popescu8 mai 2015, 09:01

  Colostru este laptele secretat de glanda mamara imediat dupa nastere. Imi mentin glicemia la nivel normal printr-un consum moderat de dulciuri.

  RăspundețiȘtergere
 11. Colostrul este primul lapte,cel mai important pentru copil datorita proprietatilor antibacteriene,imunostimulatoare.Glicemia se mentine in limite normale printr-o dieta echilibrata,sport,evitarea stresului.

  RăspundețiȘtergere
 12. Gabriela Nicoleta8 mai 2015, 10:30

  colostrul este laptele secretat de glanda mamara imediat dupanastere,primul lapte si cel mai important pentru copilass datorita proprietatilor antibacteriene,imunostimulatoare... imi mentin glicemia in limitele normalecu ajutorul unei diete cat de cat echilibrata,sport ,consum redus de dulciuri

  RăspundețiȘtergere
 13. Rascanu Geanina8 mai 2015, 13:53

  Colostru este laptele secretat de glanda mamara imediat dupa nastere.
  Imi mentin glicemia la nivel normal printr-un consum redus de dulciuri si sport.

  RăspundețiȘtergere
 14. Gabriela Rotaru8 mai 2015, 15:36

  Colostrul este primul lapte,cel mai important pentru copil datorita proprietatilor antibacteriene,imunostimulatoare.Imi mentin glicemia la nivel normal printr-o dieta echilibrata,sport,consum redus de dulciuri.

  RăspundețiȘtergere
 15. Cristina Sece8 mai 2015, 18:24

  Despre colostru cunosc că este primul lapte de mamă care conține vitamine, minerale și anticorpi (aceștia oferă copilului imunitate pasivă care îl protejează împotriva bolilor virale, bacterine). Pentru menținerea glicemiei în limite normale încerc să mănânc la ore fixe, evit dulciurile bogate în zaharuri , fac sport.

  RăspundețiȘtergere
 16. Smarandache Daniella8 mai 2015, 18:41

  Colostrul este primul lapte,cel mai important pentru copil datorita
  proprietatilor antibacteriene,imunostimulatoare.Imi mentin glicemia la
  nivel normal printr-o dieta echilibrata,sport,consum redus de dulciuri.

  RăspundețiȘtergere
 17. Colostru este primul lapte al mamei,care contine vitamine minerale si anticorpi.Imi mentin glicemia printr-o dieta echilibrata si prin consumul redus de zahar si dulciuri.

  RăspundețiȘtergere
 18. APOSTOL VIORICA8 mai 2015, 20:07

  Colostrul este primul lapte de mama dupa nastere si este un produs de exceptie pentru imunitate,glicemia o mentin in limite normale prin consum moderat de dulciuri si suplimente alimentare.

  RăspundețiȘtergere
 19. Ioana Morariu8 mai 2015, 20:09

  Colosul este primul lapte al mamei după nastere care conține minerale și anticorpi, mențin glicemia și greutatea în limite normale

  RăspundețiȘtergere
 20. Paun Dana Loredana8 mai 2015, 20:31

  Colostru este laptele secretat de glanda mamara imediat dupa nastere. Imi mentin glicemia la nivel normal printr-un consum moderat de dulciuri si o alimentatie corecta .

  RăspundețiȘtergere
 21. trica viorica8 mai 2015, 20:35

  Colostru este primu lapte de mama,dupa nastere,care contine vitamine minerale si anticorpi.Imi mentin glicemia prin consumul redus de dulciuri.

  RăspundețiȘtergere
 22. Gabriela Nastase8 mai 2015, 23:31

  colostrul este primul lapte al noi mamici, si e bomba de detoate pentru noul venit pe lume, si.... incerc sa imi mentin glicemia in valori normale controland alimentatia intotdeauna

  RăspundețiȘtergere
 23. Colostrul este laptele matern secretat timp de câteva zile după nașterea copilului, care formează prima hrană a sugarului.
  Îmi mențin glicemia la un nivel normal prin sport, hidratare și alimentație cât mai sănătoasă, fără excese.
  FB like: Adina Gavriloi

  RăspundețiȘtergere
 24. Mirela Mandreanu9 mai 2015, 09:17

  colostrul este primul laptic de mama ...pe care l_am avut si eu de doua ori...este cel mai sanatos lapte.glicemia mi_o verific facandu_mi analiza,si nu abuzez de dulciuri ...mai ales din comert

  RăspundețiȘtergere
 25. florin mihai9 mai 2015, 09:22

  Colostru este primul lapte de mama,dupa nastere

  glicemia o mentin prin o alimentatie atenta si miscare.

  RăspundețiȘtergere
 26. Colostru este primul lapte de mama,dupa nastere fiind prima hrana a bebelusului.imi mentin glicemia la un nivel normal prin sport, hidratare si alimentatie cat mai sanatoasa, fara excese.

  RăspundețiȘtergere
 27. alina hurmuz9 mai 2015, 12:11

  colostrul este primul laptic de mama si e cel mai sanatos pentru micut,iar glicemia o verific in primul rand prin analize ,apoi incerc sa o mentin la un nivel cat mai bun prin alimentatie sanatoasa,si prin miscare .

  RăspundețiȘtergere
 28. Lucica Lazar9 mai 2015, 12:43

  Fb. Lucica Lazar
  Share. https://www.facebook.com/lucica.lazar/posts/746089362177973?pnref=story
  Colostrul este laptele matern secretat timp de cateva zile dupa nasterea copilului, care formeaza prima hrana a sugarului.
  Imi mentin glicemia la un nivel normal prin sport, hidratare si alimentatie cat mai sanatoasa
  Multumim pentru concurs! :-*

  RăspundețiȘtergere
 29. Lazar Georgiana Loredana9 mai 2015, 13:16

  Colostru este primul lapte al mamei,care contine vitamine minerale si
  anticorpi.Imi mentin glicemia printr-o dieta echilibrata si prin
  consumul redus de zahar

  RăspundețiȘtergere
 30. Colostru este laptele secretat de glanda mamara imediat dupa nastere.
  Imi mentin glicemia la nivel normal printr-un consum redus de dulciuri si sport

  RăspundețiȘtergere
 31. Suta Maricica Lavinia9 mai 2015, 18:12

  Colostrul este laptele matern din primele 48 de ore dupa nastere, extrem
  de valoros datorita continutului sau bogat in nutrienti esentiali
  pentru functionarea echilibrata a organismului. Imi mentin glicemia la un nivel normal printr-un program de viaţă sănătos si facand miscare.

  RăspundețiȘtergere
 32. constantin aurora10 mai 2015, 08:12

  Colostru este laptele secretat de glanda mamara imediat dupa nastere.OMi mentin glicemia normal printr-un consum redus si dulciuri si miscare

  RăspundețiȘtergere
 33. STEFAN CORNELIU10 mai 2015, 11:20

  Colostrul este laptele matern din primele 48 de ore dupa nastere, extrem
  de valoros datorita continutului sau bogat in nutrienti esentiali
  pentru functionarea echilibrata a organismului. Imi mentin glicemia la un nivel normal printr-un program de viaţă sănătos si facand miscare.

  RăspundețiȘtergere
 34. colostrul este primul lapte al noi mamici, si e bomba de detoate pentru
  noul venit pe lume
  incerc sa imi mentin glicemia in valori
  normale controland alimentatia intotdeauna
  share - https://www.facebook.com/nastase.elena53/posts/402112253302553?pnref=story

  RăspundețiȘtergere
 35. Ramona Dancea12 mai 2015, 20:02

  Colostrul este laptele matern din primele 48 de ore dupa nastere
  Imi mentin glicemia in valori normale avand grija la ceea ce mananc.

  RăspundețiȘtergere
 36. alina hurmuz19 mai 2015, 18:58

  multumesc frumos am trimis email ,felicitari celorlate doua castigatoare :)

  RăspundețiȘtergere

Articole apreciate