Concurs Ropharma - Ai grija de sanatatea ta! - INCHEIAT

joi, mai 07, 2015


Astazi va voi incanta cu un concurs sponsorizat de Ropharma, prin care va oferim trei premii, care va vor ajuta sa va activati sistemul imunitar si sa castigati timp in lupta impotriva diabetului. 


Fiecare premiu va contine o cutie de Glykofit si o cutie de Activit Colostru Premium. 



Glykofit (LINK), produsul Ropharma conceput pe bază de extracte naturale din dud alb (Morus Alba) este un antidiabetic cu administrare orală, ce acţionează prin inhibarea enzimei alfa-glucozidaza şi împiedică absorbţia de glucoză la nivel intestinal, la pacienţii cu risc de diabet şi la pacienţii cu diabet zaharat în fază incipientă. 



Produsul Glykofit este propus ca un preparat de prima alegere pentru pacienţii cu diabet zaharat de tip II, posibil şi ca tratament adjuvant în diabetul zaharat tip I, în sindromul metabolic şi ca remediu profilactic pentru persoanele din grupa de risc.

Extractul de dud alb reduce valorile glicemiei prin inhibarea şi reducerea absorbţiei glucozei la nivelul intestinului subţire si îmbunătăţeşte metabolismul glucidic şi promovează secreţia de insulină de către pancreas.


Activit Colostru Premium (LINK) este un un supliment alimentar natural pe bază de colostru şi Vitamina C, cu proprietăţi antivirale, antibacteriene, antimicotice, antiparazitare şi antioxidante.


Activit Colostru Premium protejează şi regenerează celulele din organismul uman, ajută la eliminarea rapidă a toxinelor, scade riscul apariţiei celulelor ulceroase şi asigură funcţionarea corectă a florei intestinale. 

Are un efect antidiabetic demonstrat ştiinţific: colostru bovin influenţează reducerea glicemiei, colesterolului, şi cetonelor a pacienţilor cu diabet de tip 2. De asemenea, reface toate ţesuturile organismului, grăbind vindecarea arsurilor, ulcerelor şi a leziunilor cerebrale şi pulmonare.


Ce trebuie sa faceti pentru a castiga cele doua produse?

1. LIKE paginilor:
Life, passion and beauty
Ropharma


2. Raspundeti la urmatoarea intrebare:
Ce stiti despre colostru si cum va mentineti glicemia la nivel normal?

Concursul se incheie in data de 14.05.2015, ora 23:59. Cei trei castigatori vor fi alesi  prin random org. 

Bafta tuturor!

UPDATE! 
Cei trei castigatori sunt:

Cristina Sece

Alina Hurmuz 

Nadia Candrea
 

Felicitari!! Astept in 48 de ore datele voastre pentru trimiterea premiilor pe adresa de email mada3187@gmail.com.  


You Might Also Like

36 comentarii

  1. nadia candrea7 mai 2015 la 15:08

    Buna!
    Multumim pentru concurs! Super premii!!!
    fb: nadia alina candrea
    despre Colostru stiu ca este laptele secretat de glanda mamara imediat dupa nastere, cu reale beneficii pentru noul nascut, datorita capacitatii de sustinere a sistemului imunitar. Incerc sa imi mentin glicemia la un nivel optim prin consum responsabil de dulciuri si derivate, ne beau carbogazoase, prefer bauturi neindulcite, incerc sa mai reduc din paine alba si grasimi. Mama in schimb are probleme cu glicemia si inca nu urmeaza un tratament.
    Multumesc tare mult!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mihaela Grigoras7 mai 2015 la 15:22

    Colostrul este laptele secretat imediat dupa nastere, care este bogat in anticorpi materni si ajuta copilul sa treaca cu bne peste primele zile in noul mediu de viata.
    Imi mentin glicemia la nivel normal fiind atenta la alimentatie, in special la duciuri.

    RăspundețiȘtergere
  3. CONSTANTINA NICULCEA7 mai 2015 la 16:33

    Colostrul, considerat un "miracol al naturii", este laptele matern din primele 48 de ore dupa nastere.



    Colostrul contine:
    imunoglobulinele IgA, IgD, IgE, IgG si IgM, lactoferina, factori de
    crestere, angiogenin, polipeptida bogata din proteine, lactalbumine,
    vitamina A si E, sulf organic, citokine, acid orotic, oligozaharide si
    glicoconjugate, lizozomi, glicoproteine care ii confera capacitati
    curative enorme. - See more at: http://www.naturashop.ro/colostru-cu-probiotice.html#sthash.QFICk5ES.dpuf

    RăspundețiȘtergere
  4. CONSTANTINA NICULCEA7 mai 2015 la 16:38

    Colostrul, considerat un "miracol al naturii", este laptele matern din primele 48 de ore dupa nastere. Colostrul contine: factori de crestere, angiogenin, polipeptida bogata din proteine, lactalbumine, vitamina A si E, sulf organic, citokine, acid orotic care ii confera capacitati curative enorme. Imi mentin glicemia prin activităţi
    fizice zilnice, o dietă echilibrată, bogată în fructe
    şi legume cu un conţinut scăzut de zahăr.

    RăspundețiȘtergere
  5. Colostru este laptele secretat de glanda mamara imediat dupa nastere Imi mentin glicemia la un nivel normal prin consum redus de dulciuri ...ma rog cat se poate

    RăspundețiȘtergere
  6. Colostrul este primul lapte,cel mai important pentru copil datorita proprietatilor antibacteriene,imunostimulatoare.Glicemia se mentine in limite normale printr-o dieta echilibrata,sport,evitarea stresului.

    RăspundețiȘtergere
  7. hossu claudia8 mai 2015 la 07:43

    Colostrul este un lichid produs de glandele mamare inainte de aparitia laptelui matern. El este cunoscut si ca "primul lapte" si asigura nutritia bebelusului in primele zile dupa nastere. Totusi, colostrul nu incepe sa isi faca aparitia dupa ce nasti, ci chiar in timpul sarcinii. Unele gravide se sperie cand observa ca sanii incep sa elimine colostru in timpul sarcinii, insa este un lucru firesc. Cand apare colostrul in timpul sarcinii? Corpul tau va incepe sa produca colostru devreme in timpul sarcinii, cam in saptamanile 12-14, adica la inceputul celui de-al 2-lea trimestru.

    RăspundețiȘtergere
  8. Colostrul este primul lapte,cel mai important pentru copil datorita proprietatilor antibacteriene,imunostimulatoare.Imi mentin glicemia prin activităţi
    fizice zilnice, o dietă echilibrată, bogată în fructe
    şi legume cu un conţinut scăzut de zahăr.

    RăspundețiȘtergere
  9. Gabriela Gabriela8 mai 2015 la 08:36

    Colostrul este primul lapte,cel mai important pentru copil datorita proprietatilor antibacteriene,imunostimulatoare.Imi mentin glicemia cu o dieta echilibrata,sport si consum redus de dulciuri

    RăspundețiȘtergere
  10. Cristina Popescu8 mai 2015 la 09:01

    Colostru este laptele secretat de glanda mamara imediat dupa nastere. Imi mentin glicemia la nivel normal printr-un consum moderat de dulciuri.

    RăspundețiȘtergere
  11. Colostrul este primul lapte,cel mai important pentru copil datorita proprietatilor antibacteriene,imunostimulatoare.Glicemia se mentine in limite normale printr-o dieta echilibrata,sport,evitarea stresului.

    RăspundețiȘtergere
  12. Gabriela Nicoleta8 mai 2015 la 10:30

    colostrul este laptele secretat de glanda mamara imediat dupanastere,primul lapte si cel mai important pentru copilass datorita proprietatilor antibacteriene,imunostimulatoare... imi mentin glicemia in limitele normalecu ajutorul unei diete cat de cat echilibrata,sport ,consum redus de dulciuri

    RăspundețiȘtergere
  13. Rascanu Geanina8 mai 2015 la 13:53

    Colostru este laptele secretat de glanda mamara imediat dupa nastere.
    Imi mentin glicemia la nivel normal printr-un consum redus de dulciuri si sport.

    RăspundețiȘtergere
  14. Gabriela Rotaru8 mai 2015 la 15:36

    Colostrul este primul lapte,cel mai important pentru copil datorita proprietatilor antibacteriene,imunostimulatoare.Imi mentin glicemia la nivel normal printr-o dieta echilibrata,sport,consum redus de dulciuri.

    RăspundețiȘtergere
  15. Cristina Sece8 mai 2015 la 18:24

    Despre colostru cunosc că este primul lapte de mamă care conține vitamine, minerale și anticorpi (aceștia oferă copilului imunitate pasivă care îl protejează împotriva bolilor virale, bacterine). Pentru menținerea glicemiei în limite normale încerc să mănânc la ore fixe, evit dulciurile bogate în zaharuri , fac sport.

    RăspundețiȘtergere
  16. Smarandache Daniella8 mai 2015 la 18:41

    Colostrul este primul lapte,cel mai important pentru copil datorita
    proprietatilor antibacteriene,imunostimulatoare.Imi mentin glicemia la
    nivel normal printr-o dieta echilibrata,sport,consum redus de dulciuri.

    RăspundețiȘtergere
  17. Colostru este primul lapte al mamei,care contine vitamine minerale si anticorpi.Imi mentin glicemia printr-o dieta echilibrata si prin consumul redus de zahar si dulciuri.

    RăspundețiȘtergere
  18. APOSTOL VIORICA8 mai 2015 la 20:07

    Colostrul este primul lapte de mama dupa nastere si este un produs de exceptie pentru imunitate,glicemia o mentin in limite normale prin consum moderat de dulciuri si suplimente alimentare.

    RăspundețiȘtergere
  19. Ioana Morariu8 mai 2015 la 20:09

    Colosul este primul lapte al mamei după nastere care conține minerale și anticorpi, mențin glicemia și greutatea în limite normale

    RăspundețiȘtergere
  20. Paun Dana Loredana8 mai 2015 la 20:31

    Colostru este laptele secretat de glanda mamara imediat dupa nastere. Imi mentin glicemia la nivel normal printr-un consum moderat de dulciuri si o alimentatie corecta .

    RăspundețiȘtergere
  21. trica viorica8 mai 2015 la 20:35

    Colostru este primu lapte de mama,dupa nastere,care contine vitamine minerale si anticorpi.Imi mentin glicemia prin consumul redus de dulciuri.

    RăspundețiȘtergere
  22. Gabriela Nastase8 mai 2015 la 23:31

    colostrul este primul lapte al noi mamici, si e bomba de detoate pentru noul venit pe lume, si.... incerc sa imi mentin glicemia in valori normale controland alimentatia intotdeauna

    RăspundețiȘtergere
  23. Colostrul este laptele matern secretat timp de câteva zile după nașterea copilului, care formează prima hrană a sugarului.
    Îmi mențin glicemia la un nivel normal prin sport, hidratare și alimentație cât mai sănătoasă, fără excese.
    FB like: Adina Gavriloi

    RăspundețiȘtergere
  24. Mirela Mandreanu9 mai 2015 la 09:17

    colostrul este primul laptic de mama ...pe care l_am avut si eu de doua ori...este cel mai sanatos lapte.glicemia mi_o verific facandu_mi analiza,si nu abuzez de dulciuri ...mai ales din comert

    RăspundețiȘtergere
  25. Colostru este primul lapte de mama,dupa nastere

    glicemia o mentin prin o alimentatie atenta si miscare.

    RăspundețiȘtergere
  26. Colostru este primul lapte de mama,dupa nastere fiind prima hrana a bebelusului.imi mentin glicemia la un nivel normal prin sport, hidratare si alimentatie cat mai sanatoasa, fara excese.

    RăspundețiȘtergere
  27. colostrul este primul laptic de mama si e cel mai sanatos pentru micut,iar glicemia o verific in primul rand prin analize ,apoi incerc sa o mentin la un nivel cat mai bun prin alimentatie sanatoasa,si prin miscare .

    RăspundețiȘtergere
  28. Fb. Lucica Lazar
    Share. https://www.facebook.com/lucica.lazar/posts/746089362177973?pnref=story
    Colostrul este laptele matern secretat timp de cateva zile dupa nasterea copilului, care formeaza prima hrana a sugarului.
    Imi mentin glicemia la un nivel normal prin sport, hidratare si alimentatie cat mai sanatoasa
    Multumim pentru concurs! :-*

    RăspundețiȘtergere
  29. Lazar Georgiana Loredana9 mai 2015 la 13:16

    Colostru este primul lapte al mamei,care contine vitamine minerale si
    anticorpi.Imi mentin glicemia printr-o dieta echilibrata si prin
    consumul redus de zahar

    RăspundețiȘtergere
  30. Colostru este laptele secretat de glanda mamara imediat dupa nastere.
    Imi mentin glicemia la nivel normal printr-un consum redus de dulciuri si sport

    RăspundețiȘtergere
  31. Suta Maricica Lavinia9 mai 2015 la 18:12

    Colostrul este laptele matern din primele 48 de ore dupa nastere, extrem
    de valoros datorita continutului sau bogat in nutrienti esentiali
    pentru functionarea echilibrata a organismului. Imi mentin glicemia la un nivel normal printr-un program de viaţă sănătos si facand miscare.

    RăspundețiȘtergere
  32. constantin aurora10 mai 2015 la 08:12

    Colostru este laptele secretat de glanda mamara imediat dupa nastere.OMi mentin glicemia normal printr-un consum redus si dulciuri si miscare

    RăspundețiȘtergere
  33. STEFAN CORNELIU10 mai 2015 la 11:20

    Colostrul este laptele matern din primele 48 de ore dupa nastere, extrem
    de valoros datorita continutului sau bogat in nutrienti esentiali
    pentru functionarea echilibrata a organismului. Imi mentin glicemia la un nivel normal printr-un program de viaţă sănătos si facand miscare.

    RăspundețiȘtergere
  34. colostrul este primul lapte al noi mamici, si e bomba de detoate pentru
    noul venit pe lume
    incerc sa imi mentin glicemia in valori
    normale controland alimentatia intotdeauna
    share - https://www.facebook.com/nastase.elena53/posts/402112253302553?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  35. Colostrul este laptele matern din primele 48 de ore dupa nastere
    Imi mentin glicemia in valori normale avand grija la ceea ce mananc.

    RăspundețiȘtergere
  36. multumesc frumos am trimis email ,felicitari celorlate doua castigatoare :)

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate