Masca profesionala Wella Brilliance pentru par vopsit, fir gros

miercuri, august 19, 2015

Bine v-am regasit! A trecut mult timp de cand nu am mai scris pe blog. Caldura excesiva din ultimele doua luni m-au indus intr-o stare de letargie, din care nu stiam cum sa mai ies. Desi aveam multe planuri si idei de pus in  aplicare, pur si simplu nu ma simteam in stare, asa ca am decis sa fac o scurta pauza. Ploaia din ultimele zile m-a readus la viata si mi-a dat energie sa pornesc din nou la drum. Nu cred ca mi-am mai dorit vreodata sa vina toamna atat de repede, dar abia o astept. Cu toate ca imi place vara foarte mult, anul acesta a fost mult prea cald. Nu puteti sa va inchipuiti de cand asteptam ploaia din ultimele zile! Chiar daca s-a facut mizerie, s-au format balti, coloane de masini in trafic, sa privim partea pozitiva. Pamantul abia astepta o gura de apa, iar noi abia asteptam sa ne racorim.

Daca tot vorbeam de caldura excesiva din ultima vremea, sa vorbim si despre efectele ei asupra parului nostru. Soarele in exces, uscaciunea din aer, praful, toate afecteaza  parul, mai ales daca acesta este si vopsit. Din acest motiv, trebuie sa avem grija sa folosim produse care ofera un grad ridicat de hidratare, precum si produse care ofera protectie UV. Nu doar pielea trebuie protejata de razele sorale, ci si parul.

Pentru hidratare, cea mai buna masca pentru par aspru si vopsit folosita de mine pana in prezent este cu desavarsire Wella Brilliance. O ador, pur si simplu!  Sunt sigura ca nu sunt singura care spune acest lucru, deoarece am citit multe pareri pozitive despre ea. Intrucat foloseam de aproape un an de zile samponul si balsamul Wella Brilliance pentru par vopsit, de care eram foarte multumita, am decis sa achizitionez si masca din acceasi gama. Intotdeauna produsele pentru par vor avea efecte mai bune daca sunt folosite toate produsele din aceeasi gama.



Aceasta masca, destinata protectiei parului vopsit, care are o stractura puternica (fir gros), contine praf de diamant pentru un plus de stralucire si extract de orhidee.  Formula sa intensifica culoarea parului, in special daca parul este vopsit intr-o nuanta puternica (cum ar fi in cazul meu, care am parul roscat) si il lasa extrem de catifelat si usor de pieptanat. Nu mai zic de mirosul exceptional pe care il are! 


Am folosit masca de fiecare data cand ma spalam pe cap, si anume de doua ori pe saptamana. Mai intai samponam de doua ori, clateam, aplicam balsamul, lasam sa isi faca efectul 2-3 minute, clateam parul din nou, dupa care  aplicam masca, doar de la jumatatea parului spre varfuri, lasam 10 minute si clateam parul foarte bine. Toata lumea stie cat de repede iese vopseaua rosie din par.  Eu reusesc sa mentin vie culoarea timp de doua luni, cat dureaza pana ma vopsesc din nou. De mai multe ori, dupa ce eram proaspat spalata pe cap, am fost intrebata daca m-am vopsit recent, cu toate ca radacinile mele se observau foarte bine. This is why I love Wella Professionals

Pana in prezent este brandul meu preferat in materie de produse profesionale pentru par vopsit. Daca aveti si alte recomandari de produse pentru ingrijirea parului vopsit, le ascult cu drag!

Voi ce produse de hidratare a parului folositi? Ce v-a impresionat?

You Might Also Like

0 comentarii

Articole apreciate