Papucii primiti de la ZorileStore ♥

joi, aprilie 05, 2012

Dupa cum va spuneam aici, ZorileStore au oferit gratuit cate o pereche de papuci pentru 400 bloggeri. Perechea aleasa de mine a fost aceasta. Le-am purtat prin casa de cateva ori sa vad cum se comporta si ma declar foarte multumita de alegerea facuta. 

Mai intai sa va spun cateva cuvinte despre papucei:
Imaginea rock-ului a stat la baza inspiratiei pentru realizarea acestui model. Curele papucului se intersecteaza intr-un mod unic iar imprimeul floral vine in completarea designului exceptional. Designerii acestui model, Ipanema si Gisele Bundchen, sprijina proiectul Tamar din Brazilia. Prin acest proiect se incearca pastrarea in viata a cinci speci de broasca testoasa, aflate pe care de diparitie din America de sud. Astfel, cumparand acest model pe langa faptul ca vei fi posesoare unor papuci perfecti ca desing si confort,vei da o mana de ajutor in finalizarea proiectului Tamar. 

Pe langa faptul ca banii proveniti din vanzarea acestor papucei se duc pentru salvarea micutelor broscute testoase, ma bucura foarte mult si faptul ca sunt confectionati 100% din materiale reciclabile. Materialul acestora fiind un plastic foarte moale brevetat "Melflex". 

Trebuie sa recunosc ca aveam cateva emotii cand i-am ales, deoarece m-am cam ferit de papucii cu despartitor intre degete. Dar mi-a placut mult modelul si am zis sa incerc. Rezultatul a fost peste masura. Cand am desfacut pachetul am ramas uimita de papucei, intrucat erau mult mai draguti in realitate decat pe site. Designerii acestei perechi de papuci,  Ipanema si Gisele Bundchen au facut o treaba excelenta. Design-ul este foarte placut si elegant, cu acel imprimeu floral superb, bretelele sunt foarte bine pozitionate pentru a sustine piciorul perfect, iar despartitorul dintre degete nu  ma deranjeaza deloc. 
Talpa este in primul rand moale si confortabila, dar si rezistenta. Cred ca este prima data cand vad o pereche de acest gen atat de bine realizata si care imi da speranta ca vor rezista mai mult timp si nu doar cateva luni. De asemenea, talpa are o grosime suficienta ca sa nu simt deloc pietricelele de pe strazi. 
Imi place ca design-ul lor este usor adaptabil - sunt atat eleganti, cat si casual. Merg si la plimbare, dar si la plaja. In consecinta, ce pot sa cer mai mult de la o pereche de flip-flop? :)) 

Presimt ca voi parcurge km pe jos cu acesti papucei in aceasta vara. Abia astept sa fie foarte cald si sa-i scot la plimbare ♥

Am fost atat de incantata de acesti papucei, incat am profitat si de promotia de pe site, care ofera o pereche de papuci, din aceasta categorie, la comandarea oricarui produs de pe site, pana pe 19.05.2012. Va arat in alt articol ce mi-am comandat si ce am primit cadou ♥ Dar pot sa spun ca ador papucii Ipanema!

Legat de ZorileStore si despre blogatu.ro, nu am decat cuvinte de lauda. Comunicarea a fost foarte buna si livrarea a fost rapida. M-am inscris la campania pentru blog pe 20 martie seara si pe 23 martie am primit deja papuceii prin curier. Iar la comanda de pe site, am realizat comanda pe 31 martie noaptea, pe 1 aprilie (duminica) m-au sunat sa o confirm si pe 3 aprilie deja aveam papuceii. In concluzie, va multumesc mult pentru profesionalism si promtitudine! De asemenea, iti multumesc Marius (blogatu.ro) pentru ocazia participarii la aceasta campanie, cat si pentru descoperirea site-ului ZorileStore.


  

  

Cum vi se par papuceii mei ♥? 
Cele care ati participat la campanie, ce papuci v-ati ales? :) 

post signature

You Might Also Like

8 comentarii

  1. Si eu am ales acest model si mi se par super dar ai mei din pacate imi sunt mici. I-am contactat pe cei de la Zorilestore si au zis ca o sa rezolvam problema. Deocamdata astept! Sper sa ma pot bucura de ei :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt foarte draguti!
    Sa ii porti cu placere :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Sper sa se rezolve si la tine cat mai repede :D 

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce-am ales...ce-am primit :))) 2 lucruri diferite...Tu sa ii folosesti cu placere..

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc mult! Chiar imi pare rau ca nu ai primit ceea ce ti-ai dorit :( 

    RăspundețiȘtergere
  6. Miu Miu  tu ai avut o rpoblema cu sandaluta?

    RăspundețiȘtergere
  7.  Da, am fost sunata sa imi aleg un model pentru ca precendentul nu era pe stoc si am primit cu totul altceva.

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate