Review Maybelline Eyeliner Lasting Drama - eyeliner gel Intense Black

miercuri, noiembrie 12, 2014

Primul eyeliner gel pe care l-am folosit a fost cel de la Essence. Mi-l doream foarte mult, deoarece era extrem de laudat si atunci cand a aparut la noi in magazine, l-am cumparat fara ezitare. Mai mult de atat, mi-am luat doua nuante, negru si maro, ambele intense si usor de aplicat. Au fost dragostea mea mult timp, pana cand cel negru s-a terminat si cel maro s-a uscat. Cand sa le caut, nu mai erau de gasit. Se pare ca au fost scoase din fabricatie.

Nu stiu cum se intampla, dar sunt produse bune si foarte cautate, care ajung sa fie scoase din fabricatie. Am mai patit acest lucru cu vopseaua pentru par Syoss Mixing Colors. Cand eram foarte fericita ca imi gasisem o nuanta perfecta de rosu – mov, cand sa ma vopsesc dupa o luna, nu mai era de gasit nicaieri. In niciun magazin fizic, niciun supermarket, nici macar online. Disparuse de tot. Si era nuanta perfecta! Cu greu am gasit o vopsea pentru par asemanatoare. Nu mai zic de faptul ca stiu multe persoane multumite de aceasta vopsea si carora le-a parut rau cand a disparut de pe piata. La fel si cu vopseaua Wellaton Spuma. Dupa ce am citit atatea review-uri pozitive, cand sa vreau si eu sa o incerc, nu mai exista. Doua lucruri bune si cautate de multa lume, au disparut. In schimb, sunt altele, care nu sunt bune de nimic si se gasesc cu multa usurinta.

Dar nu avem ce sa facem, decat sa le cautam un inlocuitor. La vopseaua de par am gasit nuanta perfecta, dupa mai multe incercari, din gama Wellaton – Rosu Cireasa, iar la eyeliner, am descoperit un produs de la Maybelline, care este exact asa cum mi-am dorit. Am testat si alte eyeliner-uri in borcanel de tip gel, cum ar fi cel de la Elf, sau de la MUA, dar s-au uscat repede si nici textura acestora nu mia fost pe plac. Asa ca m-am orientat catre cele lichide si dupa ce am incercat mai multe variante, care, desi se aplicau usor si reuseam sa trasez o linie frumoasa, nu erau la fel de rezistente, iar daca incercam sa trasez o linie mai groasa, rezultatul nu mai era pe placul meu. Noroc ca am dat de Lasting Drama.

Eyelinerul gel Maybelline Lasting Drama™ este intens, waterproof si usor de folosit. Are o formula fara ulei, care contine pigmenti concentrati, ce ii dau o intensitate pe masura.  Este rezistent 24 de ore si este perfect pentru un look natural sau dramatic, daca marim intensitatea.

Ambalajul este dragut, adapostind atat sticluta draguta a eyelinerului, cat si pensula foarte practica a acestuia. Imi place ca pensula are un invelis de protectie, ca sa evitam turtirea firelor.  
Desi pare foarte micuta sticluta, in ea gasim 2,8 grame de produs concentrat. Avem nevoie de cantitati mici de produs, asa ca acea mica sticluta ne va tine mult timp. Dupa ce deschidem capacul, descoperim produsul, care are o nuanta foarte intensa, de negru carbune.

Textura este exact ca cea a unui gel, usor de intins. Aluneca extrem de usor si se pot aplica mai multe straturi, in functie de intensitatea dorita. Trebuie sa avem grija, totusi, sa nu luam prea mult produs pe pensula. Asa ca, va sfatuiesc sa curatati pensula de capac, daca ati luat prea mult produs. Pe pensula trebuia sa ramana exact cantitatea care trebuie. Eventual, testati inainte pe mana, sa veeti cat produs trebuie sa luati, pentru a trasa liniile dorite.  Un punct forte este faptul ca se usuca intr-un timp adecvat. 

Imi place foarte mult ambalajul, care este diferit de cel pe care il au alte eyeliner-uri din aceeasi categorie. Sticluta este mata, rezistenta, iar capacul, de aluminiu se inchide etans, astfel este eliminat exista riscul ca produsul sa se usuce.


Aplicarea este atat de placuta si usoara, incat imi vine sa il folosesc zilnic, doar ca prefer ceva mai natural ziua. Si pastrez un contur negru, cand trebuie sa intensific machiajul. Este perfect pentru un machiaj pin up girl, dar si pentru unul dramatic, de ocazie. Chiar si ziua merge, daca trasam o linie finuta, care sa ne contureze frumos ochii. Ma gandesc sa imi iau pentru un makeup casual, de zi, nuanta maro, care ar arata minunat.

Eu il aplic dupa ce am folosit primer pentru ochi si am aplicat un strat de pudra sau fard. Daca vreau sa folosesc doar eyeliner, fara sa formez umbre din fard, il aplic peste un strat de fard sau pudra in nuanta pielii si aplic eyeliner-ul. Eu am pleoapele uleioase, asa ca este vital sa folosesc primer si pudra inainte. Chiar si atunci cand nu folosesc eyeliner, dupa ce ma dau cu fond de ten, ca sa evit strangerea fondului de ten in pliul pleoapei, aplic primer si pudra si rezista perfect toata ziua.

I-am testat rezistanta la o nunta. L-am aplicat ziua, iar a doua zi dimineata era inca intact. Nu am avut probleme sa se imprime pe pleoapa si sa-mi strice machiajul. Din contra, a ramas acolo unde l-am aplicat, simplu si frumos. Se demachiaza usor, folosind un demachiant bifazic. Eu folosesc Garnier Express 2 in 1 si il elimina perfect.

Are un pret foarte bun, pentru un produs de calitate si forte spornic. Costa aproximativ 36 – 39 lei si se gaseste pe aoro. Eu de aici l-am luat si sunt foarte multumita. Mai mult de atat, o sa imi comand pe viitor si nuantele de maro si albastru, deoarece am vazut cateva swatch-uri si arata superb.

Sa nu cumva sa il scoata din fabricatie si pe acesta, ca a devenit preferatul meu. De fapt, nu pot sa spun ca m-a dezamagit vreun produs Maybelline. Am testat diverse produse de makeup de la ei, printre care rimelul Colossal, in toate variantele lui, pudra matifianta transparenta, pe care o folosesc zilnic si rezista cu brio tenului meu mixt, fondul de ten Affinitone, pe care l-am folosit cativa ani, si rujurile Color Sensational, care sunt cu adevarat senzationale.

Voi ce eyeliner folositi? Ce tip de eyeliner preferati, lichid sau gel? Ati incercat Maybelline Lasting drama?
Kisses, Mada


You Might Also Like

5 comentarii

  1. L-am avut si eu si mi-a placut destul de mult!

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu vroiam sa-l achiziotionez:d.M-ai convins .si care din pudre ai folosit-o?

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna! Eu folosesc pudra Rimmel Stay Matte nuanta transparenta. Ma inteleg foarte bine cu ea. Sper sa iti placa si tie eyeliner-ul :-*

    RăspundețiȘtergere
  4. Este foarte fain. Sper sa gasesc disponibila si nuanta maro :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Arata super si cred ca am sa-l achizitionez. Sper sa reziste. Oricum m-ai convins sa-l cumpar.
    Kisses

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate