Givenchy Ange ou Démon Le Secret Elixir EDP

miercuri, octombrie 29, 2014

Esti un inger sau un demon? Cred ca fiecare dintre noi avem o parte angelica, dar si o parte mai intunecata. Fie ca vrem sa recunoastem sau nu, aceasta se regaseste inauntrul fiecarei persoane. Depinde de noi daca o scoatem la suprafata sau ramane ingropata adanc in suflet. Dar, ati intalnit pana acum un parfum care sa va dezvaluie un joc de lumina si intuneric? Givenchy a creat o serie de astfel de parfumuri, care iti dezvaluie o combinatie de arome luminoase, dar si intunecate, printre care Ange ou Demon EDP, Ange ou Demon Le Secret EDP, Ange ou Demon Le Secret EDT, Ange ou Demon (Étrange) EDP, Ange ou Demon Tendre EDT si preferatul meu Ange ou Demon Le Secret Elixir EDP.

Cel mai mult m-a atras varianta Givenchy Ange ou Démon Le Secret Elixir, deoarece este un parfum misterios si seducator, dar in acelasi timp, romantic si jucaus.
  


Lansat in anul 2011, Ange ou Demon Le Secret Elixir este un parfum dulceag – floral. In notele de varf, prospetimea lamaii de Amalfi si a ceaiului este invaluita de neroli, care ofera o feminitate deosebita parfumului. Dupa cateva momente, senzualitatea notelor de varf iese la suprafata, prin puterea de seductie a florilor de portocal, al iasomniei si al aromelor de  frangipani. Sper sfarsit, luminozitatea moscului si al vaniliei cuminteste aroma parfumului, alaturi de paciuli si cedru de Virginia.

Cu toate ca sunt multe persoane care spun ca se aseamana cu Alien de la Thiery Mugler, eu nu le vad deloc similare. Chiar daca au ambele nota de mijloc iasomnia, sunt complet diferite, fiecare avand propria putere de seductie, fiind inconfundabile. Asa cum Alien isi lasa amprenta si este recunoscut si memorabil, la fel recunosc si Ange ou Demon Le Secret Elixir.


Recunosc ca nu am fost atrasa atat de tare de prima varianta, Ange ou Demon, dar am fost hipnotizata de Ange ou Demon Le Secret Elixir, inca de la primul puf. Pe langa acest parfum, mi-a mai placut foarte mult si Very Irresistible Sensual. Am stat putin si m-am gandit ce parfum sa-mi achizitionez, deoarece erau ambele foarte atractive, ambele senzuale si seducatoare. Am decis, pana la urma, sa-mi iau Le Secret Elixir, deoarece il percep ca fiind perfect pentru toamna, dar nu voi renunta la dorinta de a-mi achizitiona si Very Irresistible Sensual iarna aceasta, pentru a ma invalui de aroma bujorilor proaspeti si a trandafirilor seducatori, in timp ce afara va ninge cu fulgi mari si pufosi.


Imi place ca acest parfum este dulce, dar nu la fel de dulce precum La vie este belle  de la Lancome. Are ceva energizant in el, ceva usor proaspat, datorita notelor de lamaie si ceai, care se transforma treptat intr-o arma de seductie, prin asocierea iasomniei cu florile de portocal, dupa care se calmeaza si readuce lumina in arome, datorita nevinovatiei notelor de vaniei si mosc.

Desi este foarte intens imediat dupa aplicare, dupa cateva ore se potoleste si devine moderat. Dupa cum am spus, nu este sufocant, cel putin, nu este pentru mine. Consider ca este potrivit pentru persoanele care doresc ceva enigmatic, misterios, mistic, exotic, si senzual, in acelasi timp.
Nu este un parfum care trebuie judecat la primul puf, ci trebuie sa asteptati cateva minute, pentru a simti aromele asa cum trebuie.

Cateva secrete despre cum trebuie aplicat si ales parfumul:
  • -          In primul rand, parfumul nu trebuie aplicat pe haine, deoarece acestea se pot pata sau mirosul hainelor (datorita detergentului, balsamului pentru rufe) poate schimba mirosul parfumului.
  • -          Nu trebuie sa exageram si nu trebuie sa aplicam prea mult parfum, doar pentru ca ne place aroma sau vrem sa iesim in evidenta. O cantitate prea mare de parfum poate provoca dureri de cap, greata si disconfortul celor din jur. Parfumul trebuie sa ne invaluie cu aroma acestuia, nu sa se resimta in toata incaperea.
  • -          Parfumul se aplica in punctele de puls: incheietura palmelor, pe incheieturile interioare ale coatelor si ale genunchilor, baza gatului si in spatele urechilor.
  • -          Nu se freaca incheieturile dupa aplicare, deoarece ii afecteaza aroma. Am vazut frecvent aceasta practica si credeti-am ca este gresita. Parfumul se pulverizeaza usor.
  • -          Se poate aplica parfum si pe par, doar atunci cand este proaspat spalat, intr-o cantitate foarte mica.
  • -          O piele hidratata va prelungi efectul parfumului. Daca avem produse de ingrijire din aceeasi gama cu parfumul, este si mai bine, deoarece va spori aroma si persistanta acestuia. 
  • -          Este recomandat sa ne alternam parfumurile si sa nu folosim doar un singur parfum. Avem obiceiul sa ne obisnuim cu mirosul si sa nu il mai simtim. Eu schimb destul de des parfumurile si le folosesc in functie de starea de spirit, de momentul zilei, de anotimp. Vara prefer un parfum mai linistit, floral, uneori fresh, iar pe timp de seara, sau iarna, prefer ceva mai seducator, mai persistent. Din acest motiv este bine sa avem mai multe parfumuri, ca sa avem variante pentru ocazii diferite.
  • -          Pastrati parfumurile in cutii, ferite de lumina sau caldura, pentru a le pastra aroma intacta mai mult timp si pentru a evita oxidarea acestora.
  • -          Sa nu alegeti sa cumparati un parfum doar dupa pulverizarea acestuia pe un blotter. Atunci cand vreti sa cumparati un parfum nou, sa il testati mereu pe piele, deoarece difera mirolui de la o persoana la alta, in functie de ph-ul fiecareia. Verifica cum se simte dupa cateva ore si abia atunci trebuie sa te decizi daca vrei sa il achizitionezi. Daca un parfum miroase superb pe o persoana, nu este o regula, ca acelasi parfum sa miroase identic la altcineva, din contra, aroma poate sa difere foarte mult. Avem ph-uri diferite, avem tipul de piele diferit, suntem cu totii diferiti 100%, asa ca si mirosul parfumului pe noi difera foarte mult. 

Ange ou Demon Le Secret Elixir imi va incanta simturile toamna aceasta, fiind un elixir deosebit, care se regaseste in colectia mea de parfumuri. Cu toate acestea, va spun sincer ca imi doresc foarte mult si Alien de la Thiery Mugler, dar si Very Irresistible Sensual Givenchy si sper sa le achizitionez iarna care o sa vina.

Cine mai iubeste Ange ou Demon Le Secret Elixir?
Ce parfumuri de la Givenchy preferati?

Mad@

You Might Also Like

0 comentarii

Articole apreciate