Review L'Oréal Professionnel Infinium fixativ

miercuri, noiembrie 26, 2014


In ultimul an am descoperit din ce in ce mai multe produse profesionale pentru par si va spun sincer ca m-am indragostit de ele si nu mai vreau sa ma intorc la cele din comert. Pe langa faptul ca sunt de o calitate superioara, se gasesc in cantitati mari de 500 ml, 600 ml, 750 ml, 1000 ml, astfel realizand o investitie pe termen lung. Nu trebuie sa stau in fiecare luna sa caut sampon sau fixative, deoarece s-a terminat. O data la cateva luni fac o achizitie care ma tine suficient timp.

V-am mai povestit pana acum de diverse produse pentru par. Cele mai multe produse le folosesc pentru par, deoarece imi place sa am parul lung, sa fie sanatos si stralucitor. Asa ca am cautat mereu sa ii ofer cele mai bune produse . Am descoperit sampoane perfecte pentru parul meu vopsit, Wella Brilliance, uleiuri pentru par care il lasa matasos si usor de pieptanat, masti care il hidrateaza in profunzime, si produse de styling care ii mentin forma cat de mult vreau eu si nu cat vrea el.

Cel mai mult imi plac spray-urile pentru par care fixeaza parul, dar nu il transforma in sarma si nu il incarca prea tare, ca sa nu mai pot baga peria in el. Din contra, prefer o fixare flexibila, mai bine spus, parul sa fie fixat, dar sa nu se observe ca este fixat. Primul care si-a facut treaba foarte bine in acest mod a fost Schwarzkopf Professional Silhouette, la care gasiti review pe blog. Nu m-a dezamagit si nu am decis sa cumpar altul pentru ca nu a fost bun, dar imi place sa caut mereu produse noi, sa am o gama larga de  produse din care sa pot sa imi aleg preferatele. Asa nu voi sta cu teama ca nu o sa gasesc un produs in stoc, daca am mai multe variante.


Intr-o zi m-am gandit sa incerc si noul L'Oréal Professionnel Infinium fixativ. Auzisem foarte multe lucruri despre varianta roz Infinium, si anume Infinium Lumiere, un produs destul de laudat in strainatate. Din pacate, nu am gasit dispoibila aceasta varianta, dar am gasit noul Infinium Extra Strong. Nu regret ca nu am gasit Lumiere, pentru ca acesta si-a facut treaba excelent.

Comparativ cu Schwarzkopf Silhouette, L’oreal Professionnel Infinium are un miros mai proeminent, si o fixare mai flexibila. De fiecare data eu ma spal pe cap seara, iar a doua zi, folosesc putin fixativ pentru a calma firele rebele. Nu imi place sa se zbarleasca firele micute care se regenereaza si sa arat ca un arici, asa ca pulverizez putin fixativ si parul se calmeaza, il pieptam frumos si rezista asa toata ziua. Daca il indrept cu placa, rezultatul este si mai spectaculos, deoarece poarul este mai flexibil, mai suplu si are o culoare mai intensa. Nu-i asa ca e frumoasa nuanta parului meu? Vreau sa ajung la un rosu violet cat mai intens. La lumina soarelui, este un rosu mult mai intens, dar eu vreau acel rosu – violet perfect si un par lung si frumos. Planuiesc sa nu il mai scurtez din lungime pana in primavara. Chiar sunt curioasa sa vad daca rezist, deoarece ar fi un record personal. De fiecare data il tundeam cand ajungeam la lungimea asta, dar de data aceasta m-am indragostit de parul lung. Mai ales ca se aseaza asa cum imi dresc eu. Se vede ca am fost sa ma tund la o persoana de incredere, care a avut grija de parul meu.


Nu am mai avut nevoie de spuma pentru par atunci cand mi-am facut bucle. Fixativul le-a mentinut foarte frumos. Sa va arat si o poze cu buclele facute pentru o nunta, la care am fost recent, poze facute spre dimineata, dupa cateva runde de dansat. Am folosit ondulatorul Remington Keratin, cu tambur mic.

Desi m-am chinuit putin, deoarece am vrut bucle mai stranse, iar parul meu, pe langa faptul ca este lung, este si foarte des, rezultatul a fost pe masura. Mi-a luat mai bine de 2 ore si ma dureau mainile cand am terminat, dar cine nu sufera la frumusete? Ca sa ajung la coafura de mai sus, am impartit parul in mai multe parti, pe care le desfaceam treptat si ondulam portiuni. Cand terminam partea respetiva, pulverizam putin fixativ, dupa care continuam cu urmatoarea sectiune, pana am terminat tot parul. Desigur, ca imi plac si buclele mai lejere, care se fac mai repede si dureaza mai putin, dar de data aceasta am vrut cu totul altceva. Ma tenteaza foarte mult un ondulator Babyliss cu tambur mare, de 38 sau 32 pentru bucle largi. Vreau o coafura cu bucle lejere simplu de realizat.

Se pare ca nici L'Oreal Professionnel nu m-a dezamagit. Pe langa fixativ, mi-am mai luat de la L’oreal Professionnel un balsam pentru parul vopsit, la care visam de mult timp, si anume Série Expert Vitamino Color, care miroase exceptional si imi lasa parul matasos.

Fixativul Infinium are un ambalaj foarte dragut, negru cu auriu. Mereu mi-a placut aceasta combinatie, deoarece denota eleganta. Atomizatorul este clasic si nu am intampinat probleme cu el, deoarece pulverizeaza o cantitatea suficienta de fixativ, nici prea mult, nici prea putin.

Rezistenta este perfecta. Asa cum v-am spus mai sus, coafura a rezistat o seara intreaga, dupa ce am dansat destul de mult. Nu s-au lasat buclele si si-au mentinut forma. Pur si simplu perfect! Se vede calitatea unui produs profesional. Eu va recomand sa investiti in produse profesionale pentru par pentru rezultate bune. Avand in vedere ca nu costa atat de mult pe cat v-ati fi asteptat, doar 25 de lei, pentru un produs care are 500 ml. Daca ar fi sa cumparam din comert un fixativ, pe unul care are o cantitate de 250 ml, am da 13-14 lei, unul de o calitate mai buna. Asa cu 25 de lei mi-am luat unul profesional. Singurul dezavantaj la produsele profesionale este ca sunt mai greu de transportat, dar se gaseste loc de un fixativ in  bagaj, nu-i asa?

Ati folosit fixative profesionale? Care sunt preferatele voastre?
L’oreal Infinium ati folosit?
Mad@

You Might Also Like

3 comentarii

  1. am folosit si eu fixativ profesional de la loreal si s-a vazut diferenta
    de pe aoro luat..nu mai retin acum numele lui
    mie nu imi ies deloc bucle frumoase cu ondulatorul..poate nu reusesc eu sa-l manevrez,,dar cand prind partea de jos cu clema ondulatorului apoi il lasa ridicat in sus cumva.nu stiu sa explic ..nu ia de la varf bucla
    poate pentru ca am parul tuns in scari..

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu obisnuiesc sa il folosesc pe cel de la Tecni Art Fix deoarece are si functia anti electrizare: http://www.aoro.ro/loreal-professionnel/tecni-art-fix-spray-pentru-fixare-anti-electrizare/

    RăspundețiȘtergere
  3. incercati produsele label m sau chi sua

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate