Review - Loreal Feria Preference P37 - Pure Plum

miercuri, aprilie 30, 2014

Dupa cum stiti, am trecut in tabara roscatelor si intentionez sa devin din ce in ce mai roscata J. Am inceput sa iubesc foarte mult aceasta culoare ♥ Chiar daca este mai greu de intretinut, deoarece curge la fiecare spalare si isi pierde treptat din intensitate, din punctul meu de vedere merita din plin!

Prima vopsea de par incercata a fost Casting Crème Gloss - 360 Black Cherry, o vopsea semipermanenta, care mi-a adus reflexe frumoase, dar subtile, de roscat. Nu am vrut sa incerc ceva mai intens si permanent fara sa stiu cum imi sta roscata. Dar rezultatul a fost mai presus de asteptarile mele si mi-a placut foarte mult schimbarea. Asa ca am prins curaj sa incerc o vopsea permanenta, o combinatie intre rosu si violet, si anume, Syoss Mixing Colors 5-32 Rosu – Violet. Culoarea a fost perfecta si exact asa cum mi-am dorit. Avand in vedere ca parul meu este saten inchis, la interior/umbra aveam parul inchis la culoarea, dar la soare/lumina, aveam reflexii superbe de rosu-violet. Eram precum un cameleon J. Culoarea s-a mentinut foarte frumos pe parul meu, desi imi curgea la fiecare spalare. Dupa 5 saptamani mai aveam reflexii rosii, usor violet, dar imi crescusera radacinile si trebuia sa improspatez culoarea.

Din pacate, vopseaua Syoss Mixing Colors nu se mai fabrica si nu am mai gasit-o nicaieri. Cand credeam ca mi-am gasit si eu nuanta perfecta, nu se mai gaseste L. Asta este, ce sa-i facem? Trebuia sa gasesc alta culoare, care sa se potriveasca cu nuanta actuala si sa o intensifice. Dupa ce am cercetat diverse nuante si branduri, m-am orientat spre L´Oréal Paris Préférence culoare par, nuanta P37 – Pure Plum (Intense Dark Red). Cu o formula noua, care intensifica nuanta si ofera mai multa stralucire, L’oreal Preference promite o prelungire a culorii si mentinerea stralucirii parului pana la 8 saptamani, datorita noului complex de extra-stralucire si a noilor pigmenti performanti de culoare.


Am luat doua cutii, deoarece am parul lung si destul de des si am asteptat cu nerabdare sa aiba timp sotul meu sa ma vopseasca. Ma uitam si admiram culoarea superba de roscat de pe cutie, desi stiam ca este imposibil sa iasa acel roscat pe parul meu, fara o decolorare in prealabil. Dar ma multumeam si cu un roscat mai inchis spre violet, asa cum fusesem si pana acum.

Cu cateva zile inainte de Sarbatorile Pascale a venit momentul sa ma vopsesc. Fiecare cutie contine 1 tub cu crema colorata de 48 ml, 1 flacon aplicator cu revelator culoare 72 ml, 1 balsam ce capteaza culoarea de 54 ml, o pereche de manusi si 1 ghid de utilizare.
Am amestecat crema colorata cu revelatorul de culoare si am inceput aplicarea. Eu faceam cararile, iar sotul meu aplica vopseaua si masa foarte bine, pentru a patrunde bine in firul de par. Dupa ce am aplicat toata vopseaua pe par, am masat din nou foarte bine tot parul,  avand grija sa fie acoperite toate firele de par.

Am stat 35 de minute, dupa care am inceput clatirea. Am udat putin parul si apoi l-am mai masat bine inca o data, dupa care am clatit foarte bine. Am aplicat samponul Wella Briliance si am curatat bine resturile de vopsea din par. Am clatit din nou si am aplicat baslamul L’oreal Preference, care mi-a descalcit parul foarte bine si miroase superb. Am stat doua minute sa-si faca efectul balsamul si am clatit din nou parul. Avand in vedere ca am luat doua cutii, balsamul o sa-mi ajunga numai bine pana la urmatoarea vopsire.

Rezultatul dupa colorare J

Vopseaua s-a aplicat uniform pe tot parul, radacinile au fost foarte bine acoperite, iar culoarea arata perfect! De data aceasta predomina rosul, care straluceste foarte frumos la lumina soarelui ♥ Iar la lumina artificiala, se observa o nuanta frumoasa de violet. La umbra si in interior pe timp de zi, culoarea este mai inchisa.

Pe scurt sunt foarte incantata de rezultatele avute cu aceasta vopsea de par ♥ Data viitoare cred ca o sa incerc un rosu si mai intens, tot de la L’oreal Preference, si anume P67 Pure Scarlet sau P46 Pure Ruby. Am timp sa ma gandesc pe care o voi incerca J. 

Ati incercat vopseaua L’oreal Preference? Cum vi s-a parut?
Va place cum a iesit pe parul meu nuanta P37 – Pure Plum, Intense Dark Red?

You Might Also Like

13 comentarii

  1. Frumoasa culoare. Exact cam acelasi nuanta port si eu, doar produsul este Garnier!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc frumos! Ce nuanta folosesti de la Garnier? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Din gama Color Sensation 3.16 - Ametist Profund. Sunt foarte multumita de ea. Intensitatea culorii se vede in conditii de lumina mai puternica sau la soare. Este ca si o surpriza, in incapere pare negru si la lumina apare rosul visiniu. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Super! Mersi! Asa este si la mine, la soare culoarea se vede superb, iar in incapere este inchis. Suntem precum cameleonii :))

    RăspundețiȘtergere
  5. ce culoare frumoasa! si tu esti o frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  6. foarte frumoasa nuante, te prinde :X esti o draguta

    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  7. foarte frumoasa nuanta, te prinde :X

    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  8. Arata superb!! Dupa parerea mea iti sta mai bine cu acesta culoare decat cu cea anterioara. Aceasta este foarte eleganta si ti se potriveste perfect.

    RăspundețiȘtergere
  9. Beea Beatrice7 mai 2014 la 18:15

    si de unde ai cumparat vopseaua?

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna! Folosesc si eu aceasta vopsea, si sunt foarte multumita de ea. As vrea sa te intreb, daca tu ti-ai umezit parul inainte sa o aplici, deoarece pe prospect scrie ca in cazul in care parul este deja vopsit (adica nu este natural) trebuie umezit inainte. Eu mereu am aplicat-o pe parul uscat, si a iesit mai inchisa. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu mi-am umezit niciodata parul inainte sa o folosesc. Am aplicat-o doar pe parul uscat si intr-adevar iesea mai inchisa, dar dupa 2 spalari pe cap, se deschidea nuanta.

    RăspundețiȘtergere
  12. Vaai, ce par frumos si sanatos ai, Doamne!
    Si eu am fost roscata aproape un an si mi-a placut foarte mult vopseaua de la Avon. Pe vremea aia, adica acum doi ani, era minunata: nu curgea, culoarea ramanea intensa spalare dupa spalare, se aplica uniform...acum poate au schimbat formula, nu stiu, atunci insa eu tot aceea o foloseam. Preference am folosit o data, mai demult, nu mai stiu daca mi-a placut sau nu.

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate