Imprimeul zebra si nuante de bej

joi, aprilie 10, 2014

In our wildest moments, we could be the greatest ...

Am reusit si am prins un weekend superb, cand a fost cald si soare, asa ca am decis sa facem o scurta plimbare pana la Ciric. Locul era plin de oameni iubitori de soare si de relaxare, chiar daca sezonul se deschide abia pe 1 Mai. 

Fusta Amisu via New Yorker; Jacheta Stradivarius via Kurtmann; Botine Deichmann; Geanta Jenny Fairy via CCC; Bluza ro.bfashion; Ciorapi no name; Ochelari de soare: Romwe;

Am ales sa port cea mai comoda fusta, pe care ati mai vazut-o si in alt outfit. Nu am putut sa ma abtin si am ales sa o port din nou, deoarece se potriveste perfect cu bluzita luata anul trecut de pe ro.bfashion.com. Imprimeul zebra este elegant si versatil, fusta fiind foarte comoda, deoarece este alcatuita dintr-un material tricotat, care se aseaza bine pe corp.

Deoarece aveam deja prea mult negru, am zis ca merge ceva mai deschis pentru restul tinutei. Asa ca mi-am luat noua mea geanta de la CCC (primita cadou de la iubitul meu sot ♥), jacheta Stradivarius si botinele de la Deichmann, toate intr-o nuanta inchisa de bej.



Dupa mica noastra escapada la Ciric, am zis sa facem si o plimbare pe la Palas, care era la fel de aglomerat. Toata lumea iesise la plimbare, semn ca vine primavara si am scapat de vremea urata.



 Ador noua mea culoare a parului ♥ 
Cred ca a fost cea mai buna alegere in materie de culoare de pana acuma :)


Acuma va las cu o melodie care imi place mult ♥ 


Ati purta imprimeul zebra? 
O alta abordare a modului in care am purtat fusta cu imprimeu zebra gasiti aici.

O zi superba va doresc! 
Mad@ 

You Might Also Like

11 comentarii

  1. Melodia este superba, o stiu si e o placere sa o ascult de fiecare data!
    Imi place cum se vede parul tau in bataia soarelui. Super gecuta! xo

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoasa tinuta :). Ce vopsea ai folosit? Imi place si mie tare mult nuanta si te prinde bine,
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place muuult tinuta. Chiar ieri am fost si eu pentru prima oara in Palas(excursie la Iasi <3 ). Acum inteleg de ce ai haine atat de frumoase. Palas e enorm si am avut nevoie de cateva ore bune pentru a intra in toate magazinele. Chiar imi place fusta si imi pare rau ca m-am uitat mai cu atentie la fuste desi ieri am fost in NewYorker. Ai cumparat ochelarii de soare de curand? Imi plac mult si as vrea si eu o pereche. Sper sa ii gasesc pe Romwe.

    RăspundețiȘtergere
  4. Hei,esti din Iasi?:)
    Si eu:D
    http://descude.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  5. Esti superba! Tinuta este pe gustul meu!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna! Da :)
    Sper sa avem ocazia sa ne intalnim :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc mult de tot :-*!!!
    Abia acuma am vazut mesajul :(
    Este frumos la Palas, atat in exterior, in parc ♥, cat si in interior. Sunt magazine foarte multe si este super tentant atunci cand sunt reduceri :D. Fusta am zarit-o pe fuga si cand am vazut cat costa (19 lei) am fugit repede sa o probez :)). Imi place ca este foarte confortabila ♥
    Din pacate, am ochelarii de ceva vreme si nu mai sunt pe romwe. Am mai vazut modele asemanatoare si la Meli Melo, poate gasesti o pereche pe plac.

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc foarte mult!
    Am folosit Syoss Mixing Colors 5-32. Cred ca am folosit ultima cutie, deoarece nu am mai gasit-o :( Am inteles ca nu se mai fabrica.... Si imi placea la nebunie culoarea :(

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc mult ♥ Pacat ca nu se mai fabrica vopseaua pe care am folosit-o..imi placea maxim :(

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc mult de tot! :-* pupici

    RăspundețiȘtergere
  11. Mi-ar face mare placere:)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate