Comanda aoro de iepuras - produse pentru par ♥

miercuri, aprilie 23, 2014

Hristos a inviat! Sper ca ati avut parte de zile linistite, de pace sufleteasca si bucurie cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Paste! Eu am petrecut in familie, alaturi de persoane dragi, iar singurul inconvenient a fost faptul ca s-a terminat mici vacanta mult prea repede.

A venit si iepurasul, exact la timp si am primit multe lucruri dragute, printre care hainute, cosmetice, produse pentru par, parfumuri ♥. Astazi o sa va arat ce am luat eu de iepuras atat pentru mine, cat si pentru sotul meu si mama mea. Am dat pe 14 aprilie o comanda pe aoro, cu multe produse profesionale pentru par. Comanda a fost procesata foarte repede, iar pe 17 aprilie era deja in mainile mele.

Dar sa va arat ce mi-am comandat:


Imi doream de mult timp sa incerc produse de styling profesionale. De fiecare data cand merg la stilist, raman surprinsa de mirosul minunat al produselor profesionale. Ca sa-l citez pe sotul meu: iti vine sa le mananci, atat de bine miros.

Ce-i drept este mult mai avantajos sa cumperi un produs profesional, care, pe langa faptul ca este mult mai bun, are si o cantitate de produs mai mare, la un pret acceptabil. Nu mai zic si de faptul ca se consuma mult mai greu decat un produs din comert, iar mirosul este de fiecare data incredibil.

Am ales in primul rand produse pentru curatarea parului: sampon si balsam. Trebuie sa recunosc ca nu sunt constanta in privinta samponului si a balsamului. Imi place sa incerc mai multe tipuri, asa ca imi cumpar mereu alte produse. Tin cont in special de nevoile parului meu, dar si de recomandari. Dupa ce am studiat multe review-uri pe internet, am decis sa iau Wella Professionals Brilliance, sampon pentru parul fin si colorat si conditioner pentru parul fin si colorat. Am ales pentru ambele produse cantitatea de 1000 ml, deoarece diferenta de pret dintre 250 ml si 1000 ml era foarte mica. Un sampon de 250 ml costa aproximativ 36 lei, pe cand cel de 1000 ml costa 59 lei. La balsam aceeasi situatie, cel de 200 ml costa 45 lei, iar cel de 1000 ml costa 79 lei. Foarte convenabil, nu-i asa? Avand in vedere ca vor fi folosite de toti membrii familiei, 1000 ml ne vor ajunge perfect.

Le-am incercat o data pana acuma si pot sa va spun ca mirosul este superb, samponul curata bine si am avut nevoie de putin produs pentru o utilizare, iar balsamul mi-a descalcit parul bine. Mirosul produselor a ramas impregnat in par si cateva ore dupa ce mi-am uscat parul ♥

Un alt produs, despre care am citit multe review-uri pozitive, este TIGI Bed Head Styling gel Small Talk 3 in 1 Thickifier & Energizer & Stylizer - crema pentru volum. Acest produs adauga volum parului fin si ii reda energia. De asemenea defineste, separa si controleaza parul, facandu-l stralucitor. Si acest produs miroase super, specific produselor TIGI.

Tot in categoria produselor de styling, mi-am mai mult doua spume pentru par si doua fixative, deoarece toata familia foloseste astfel de produse si le consumam destul de repede. De data aceasta, in schimb, sunt sigura ca o sa ne tina suficient timp. 

Primul produs, de care m-am indragostit cand am mers ultima data la salonul de coafura este spuma pentru par Wella Professionals Wet Extra Volume fixare foarte puternica. Am luat produsul in cantitatea de 500 ml, si a costat 49 lei. L-am folosit o data si mi-a placut deoarece nu lipeste parul, miroase frumos si mi-a rezistat coafura perfect cateva zile, in combinatie cu fixativul, fara sa-mi ingrase parul.

Intotdeauna am nevoie de un fixativ bun, mai ales cand imi indrept parul si nu vreau sa am fire rebele care isi fac de cap. Asa ca m-am gandit sa-mi iau Goldwell Hair Lacquer lac fixare foarte puternica, care are 600 ml si costa doar 42 de lei. L-am folosit zilele acestea si a devenit preferatul meu. Imi fixeaza parul bine, dar fara sa-l lipeasca si sa-l faca precum sarma. Si acesta are un miros perfect! Cred ca o sa-l pastrez doar pentru mine J

Mi-am mai luat doua produse pentru par de la Schwarzkopf Professional Silhouette – o spuma pentru par fixare puternica si un fixativ cu fixare puternica. Pe spuma am dat 29 de lei pentru 500 ml, iar pe fixativ 35 de lei pe 750 ml. Inca nu am apucat sa le folosesc, dar am citit extrem de multe pareri pozitice despre ele pe site-urile internationale. 

Pe langa produsele pentru par mi-am mai luat si doua rujuri de la Rimmel, precum si o pudra compacta matifianta, pe care o sa vi le arat in curand. 

Dupa ce o sa folosesc produsele o perioada potrivita de timp, o sa le fac un review adecvat J
Voua ce v-a adus iepurasul? ♥

You Might Also Like

6 comentarii

  1. Alinaluibrumarel23 aprilie 2014 la 10:36

    sa te bucuri de ele :).

    RăspundețiȘtergere
  2. Pretul este foarte bun pentru wella la ei. Mie mi se par foarte bune produsele din gama asta rosie desi nu sunt destinate in mod special tipului meu de par...
    Sa le folosesti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa este, au pret foarte bun la wella. Multumesc mult :-*

    RăspundețiȘtergere
  4. As incerca si eu perodusul acesta: http://www.aoro.ro/tigi/bed-head-styling-gel-crema-pentru-volum/. Incarca parul cumva?

    RăspundețiȘtergere
  5. Desi am parul des si lung nu l-a incarcat. Ingroasa firul de par, ii da tinuta si volum, dar nu l-am simtit greu. Daca se foloseste impreuna cu mousse, atunci parul este incarcat prea tare, dar folosind doar crema, se aranjeaza frumos. Eu prefer sa il folosesc pe parul umed si sa las parul sa se usuce liber. Imi evidentiaza niste onduleuri frumoase, naturale.

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate