It's Black Or White

joi, martie 13, 2014

Ador luna martie, când natura începe să prindă viaţă, când soarele ne încălzeşte uşor şi noi am scăpat de frig şi hăinuţele groase. Poate o ador şi din cauza faptului că în ultima zi de martie este ziua mea ♥. 

Încetul cu incetul putem să scoatem din garderobă puloverele groase şi hăinele care ne-au ţinut de cald în iarna care a trecut. Am renunţat la cizmele îmblănite, dar am păstrat încă cizmele peste genunchi, dar şi botinele care sunt încă potrivite în această perioadă. 

Pentru o plimbare prin oraş am ales să port noua mea fustiţă albă din denim, cumpărată de pe Miniprix. Mi-am luat mărimea 38, cât port de obicei la fuste şi blugi, dar fiind marca Pimkie, imi este puţin mare, fiind nevoită să o port cu o curea. Mărimile hainelor de la Pimkie sunt cu un număr mai mare decât hainele de la alte firme. 

Această fustiţă am asortat-o cu un pulover, tot alb, cumpărat de asemenea de pe Miniprix. Puloverul are un material foarte plăcut, fiind moale şi plăcut la atingere. Acesta este marca Tally Weijl, iar eu am comandat mărimea M, dar ar fi mers de minune şi mărimea S, deoarece este elastic. Din acest motiv, prefer să-l port cu un maieu din dantelă pe dedesubt, care se observă foarte discret, respectiv acest maieu, care este marca Pull&Bear. 

Cizme: TinaR; Geaca piele: Belucci (primita cadou); Fusta Pimkie; Pulover Tally Weijl; Esarfa no name (primita cadou); Geanta: Deichmann.



Ador culoarea părului meu în lumina soarelui, din acest motiv îmi doresc o nuanţă mai roşcată, care să bată şi spre mov, aşa că mi-am luat vopseaua Syoss Mixing Colors 5-32 Roşu Violet, pe care o voi aplica peste o săptămână. Sper să prindă bine şi să iasă o culoarea pe care mi-o doresc ♥. 



Geanta am cumpărat-o anul trecut de la Deichmann, când erau reduceri, aşa că am dat 12 sau 13 lei pe ea. Este micuţă şi drăgălaşă, perfectă pentru plimbări scurte ♥ 


Vreţi să fac un articol cu site-urile online de pe care comand şi pe care le recomand? 

Să aveţi o primăvară frumoasă! 
Măd@ 

You Might Also Like

3 comentarii

  1. Eu imi doresc sa vad cat mai multe articole cu hainele tale. Imi plac foarte mult combinatiile. :*
    Abia astept sa vad noua ta culoare de par. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Yarinayarina Yarina16 martie 2014 la 12:03

    Gecuta e superba!!!<3

    Sa zambesti mai des..esti foarte frumoasa!
    pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc mult! :-* Esti o draguta! ♥

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate