Review: Herra Hair Perfume

luni, noiembrie 25, 2013

Iubim parfumurile si le folosim zilnic. Dar ce ziceti de un parfum pentru par

Herra Hair Perfume reprezinta un nou concept in industria ingrijirii parului, care protejeaza parul si il parfumeaza delicat. Cu un parfum irezistibil, Herra ne ajuta sa ne pastram parul sanatos in toate conditiile meteorologice si ne lasa parul mirosind proaspat pe tot pacursul zilei. Este un produs potrivit pentru toate tipurile de par si se poate folosi zilnic.


In fiecare zi intram in contact cu diverse medii poluante care ne afecteaza parul, fie ca este vorba de poluarea din aer, expunerea la razele UV ale soarelui, fum, aer conditionat, precum si alte elemente nocive pentru par. Din aceste motive, parul se ingrasa mai repede si trebuie sa-l spalam din ce in ce mai des. Herra vine in ajutorul nostru cu un produs care elimina aceasta necesitate. 

Imi faceam griji ca o sa-mi ingrase parul daca este folosit zilnic, dar acest lucru nu s-a intamplat. Din contra, imi simt parul proaspat si revigorant. 

Parfumul are un miros interesant, atragator, care se pastreaza pe tot parcursul zilei. Este greu de descris, deoarece contine un ansamblu de note, printre care amintesc: bergamota italiana, fructe de moșmon japonez, orhidee, trandafir, iasomie alba, mimoza, heliotrop, crin, vanilie, boabe de tonka, lemn de santal si mosc. 

Contine extras de floarea soarelui care protejeaza structura parului impotriva razelor UV si previne decolorarea acestuia, pe cand extrasul de masline contine antioxidanti care formeaza un scut impotriva poluarii. De asemenea, are in compozitie glicerina, care hidrateaza parul, fara sa il incarce. Nu contine sulfati si parabeni. 


Sunt suficiente 2-3 pulverizari pe toata lungimea parului, pentru o protectie adecvata si un miros atragator, dar poate sa fie pulverizat ori de cate ori simtim nevoia. Eu l-am folosit zilnic,uneori si de 2-3 ori pe zi, deoarece ador sa-mi simt parul mirosind atat de frumos ♥ 

Este un produs util, care poate sa fie folosit de oricine, in orice conditii, cum ar fi:
- de persoanele care lucreaza la birou, pe care le protejeaza parul de efectele nocive ale aerului conditionat. 
- de persoanele care practica un sport sau au fost la sala de gimnastica, deoarece elimina mirosul de transpiratie din par. 
- de persoanele care poarta extensii par natural, deoarece spalarea excesiva a parului slabeste clipsurile, iar Herra elimina necesitatea spalarii excesive a parului. 
- de persoanele care traiesc in oras si sunt supuse zilnic la poluare, iar Herra protejeaza impotriva poluantilor din aer. 
- de  persoanele care stau un timp indelungat la soare, iar parul este supus razelor UV nocive pentru par.
- de oricine isi doreste o protejare a parului si un miros incredibil.  

Sticluta produsului este micuta si eleganta si poate sa fie purtat in geanta, in cazul in care ne dorim o reimprospatare a parului pe parcursul zilei. Sau poate avem o intalnire importanta si ne dorim sa aratam  si sa ne simtim fabulos!


 Daca parul se simte proaspat si miroase incredibil si noi avem mai multa incredere in fortele noastre, nu-i asa? 


Acest produs a fost primit pentru testare de la compania Sagedo Concept, carora le multumesc mult pentru oportunitatea de a testa aceasta inovatie in materie de ingrijire si protejare a parului.

Sageco Concept este un magazin online ce comercializeaza extensii din par natural. De asemenea, incepand din anul 2012 este unicul reprezentant oficial in Romania al brand-ului Tangle Teezer, iar din anul 2013 si-a adaugat in portofoliu, tot ca si unic reprezentant in Romania brand-ul Herra Hair Perfume. Despre peria Tangle Teezer, pe care o folosesc cu mult drag zilnic, atat eu, cat si ceilalti membrii ai familiei, v-am vorbit in acest articol

Cum vi se pare ideea folosirii unui parfum pentru par, care nu numai ca il invaluie cu o aroma moderna, dar il si protejeaza impotriva poluarii si a razelor UV?

You Might Also Like

4 comentarii

  1. As vrea sa ma clarifici si pe mine, daca eu ies undeva unde se fumeaza parul la intoarcere miroase bine? Pentru ca eu am tratamentul de la Gliss care are si un miros foarte fain, dar se amesteca. Cel putin e benefic firului de par mixul de uleiuri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Se amesteca mirosurile.. iti spune o fumatoare. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa imi imaginam si eu. Dorina spune ca parul poate fi improspatat dupa o portie de stat in fum, dar mirosul de tigara revine si trebuie reaplicat pana cand parul va fi spalat.

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate