O rochie multifunctionala superba

joi, august 31, 2017


Timpul a trecut atat de repede incat nici nu iti vine sa crezi ca deja a trecut jumatate de an. Parca trece din ce in ce mai repede si nu mai avem timp de nimic. Asa am patit si eu in acest an. 
Tot ce putem sa facem este sa incercam sa ne bucuram de fiecare zi, sa ne indeplinim dorintele cand putem, pentru ca nu se stie cand ai din nou ocazia. 

Daca tot vorbeam de ocazii, haideti sa va arat una din rochiile minune care te pot salva in situatia cand nu ai o rochie de ocazie noua la indemana si se aproprie un eveniment si anume rochia multifuntionala. Ce este asa special la aceasta rochie? Faptul ca se poate transforma in 30 rochii diferite. Rochia are bretelele foarte lungi si pot sa fie legate in moduri diferite.  In colet este si o schema cu diverse moduri in care se pot lega bretele, dar pe internet sunt zeci de filmulete cu multe variante interesante de modelare a rochiei. 


Rochie o gasiti pe bonprix la un pret foarte bun. Daca urmariti site-ul, o sa gasiti frecvent oferte, printre care si cele cu transport gratuit. Marimea aleasa de mine este 36/38. Materialul este placut, cade greu si este elastic. Culoarea este foarte frumoasa, materialul fiind opac. Un alt aspect care imi place este faptul ca nu se sifoneaza asa repede. 




Cu putina inspiratie si cateva accesorii potrivite, aceasta rochie multiway este oportunitatea cea mai buna de a avea zeci de rochii de ocazie, fiind o rochie perfecta pentru orice femeie. 


Nu-i asa ca este o rochie care nu trebuie sa va lipseasca din garderoba?

You Might Also Like

0 comentarii

Articole apreciate