Cadouri deosebite pentru Craciun

luni, decembrie 02, 2013


Ieri a fost 1 Decembrie, iar mie nu imi vine sa cred cat de repede a trecut anul. Vara a fost mult prea scurta, iar toamna a zburat incredibil de repede. Parca nu am avut timp sa o resimt, iar acuma a venit iarna, anotimpul cel mai magic de pe tot parcursul anului. De ce il consider magic? Datorita fulgilor mari si pufosi care se topesc pe fata noastra, peisajului incredibil de frumos, cand totul este alb, sclipiri de diamant peste tot in jurul nostru, minunata sarbatoare de Craciun si trecerea intr-un nou an cu speranta si credinta.

Chiar daca avem de infruntat ger naprasnic, munti de zapada si trafic infernal, cum sa nu iubesti momentul cand te trezesti dimineata si te uiti pe geam, iar totul este alb imaculat? Cum sa nu iti placa serile cand te aduni in casa la caldurica si bei un vin fiert cu prietenii? Cum sa nu iubesti emotia impodobirii bradului si plimbarile nocturne prin orasul frumos luminat? Sau, cum sa nu iubesti dimineata de Craciun cand gasesti sub brad cadourile mult visate? 

Eu iubesc iarna si iubesc Craciunul, deoarece este sarbatoarea mea preferata! Ador sa fac cadouri si sa le plasez sub brad fara sa ma vada ceilalti membrii ai familiei, iar a doua zi sa ii vad cum sclipesc de fericire ca au gasit cadouri sub brad. Chiar daca crestem, devenim adulti si trebuie sa ne maturizam, nu trebuie sa ne pierdem sufletul de copil si trebuie sa ne bucuram in continuare de micile surprize care ne luminau viata atunci cand eram mici si nu aveam griji si responsabilitati. 

Asa ca eu am inceput deja sa caut cadourile perfecte pentru Craciun si am gasit in magazinul Borealy.ro o selectie de cadouri rafinate si cu bun gust, atat pentru doamne, cat si pentru domni. Un cadou deosebit pentru o doamna rafinata poate sa fie acesta compus dintr-o sticla de şampanie Osterreich Gold Infuhr, cu foiţe de aur de 23 karate, o cutie de praline Schogetten Gold si un pandantiv Swarovski în formă de inimă, pur si simplu superb. Elegant si rafinat, nu-i asa? 


Pentru un domn pasionat de sah, asa cum este si sotul meu, va recomand un set format dintr-o cutie de sah, care ascunde, pe langa piesele pentru sah si accesorii pentru vin, precum si o sticla de vin Chateauneuf du Pape - Chemin des Papes. 


Iar pentru prieteni, ce poate fi mai frumos decat un set de decoratiuni pentru un Craciun fericit? Un cadou deosebit, format din diverse ornamente pentru Craciun, un suport pentru sticla de vin in ton cu sarbatorile si un vin special - Bordeaux – Les Petites Caves. Cu siguranta acest dar va aduce farmecul sarbatorilor in casa celor care o sa-l primeasca. 


Ce va doriti sa primiti de Craciun? La ce cadouri visati? 

You Might Also Like

1 comentarii

Articole apreciate