Outfit: It's so quiet in the ruins

duminică, august 11, 2013


Walking though the old town
Stones crumbling under my feet


Va povesteam acum cateva zile ca am vizitat Cetatea Neamtului. Nu mai fusesem de mult timp aici, iar ultima oara cand am fost nu era amenajata. Desi reabilitatea Cetatii Neamtului a durat cativa ani, acum este frumos organizata si merita vizitata, daca ajungeti in zona. Noi am avut noroc ca am ajuns in Targu Neamt pe la ora 17, iar programul de vizitare era pana la ora 19 pe timp de vara si am avut la dispozitie timp suficient sa o vizitam. Taxa de intrare este de 5 lei, pentru adulti si 3 lei pentru copii. 


Cine are rau de inaltime, ar trebui sa parcurga acest pod fara sa se uite in jos :). 

In fiecare incapere au pus panouri explicative cu istoria Cetatilor din Romania, un lucru foarte interesant si util. De asemenea, au aranjat incaperi, ca sa arate ca in perioada respectiva, cu manechine si replici ale obiectelor de atunci. 



Peisajul este foarte frumos, iar locul este relaxant... Imi place foarte mult sa vizitez locuri noi, locuri cu o incarcatura istorica deosebita, sa descopar lucruri interesante si sa ajung in cat mai multe destinatii turistice din Romania si din afara ♥


Blugi: Stradivarius, cumparati de pe Kurtmann.ro (marimea 38)
Camasa: Pimkie, cumparata de pe Miniprix.ro (marimea 34)
Geanta: no name
Papuci: Ipanema


Ce locuri frumoase ati vizitat in ultima vreme? 

You Might Also Like

4 comentarii

Articole apreciate