Oferta online Yves Rocher mai 2013

luni, mai 20, 2013


Cu intarziere, postez oferta lunii mai la Yves Rocher. A fost o luna incarcata, deoarece am si cateva examene in aceasta perioada. Tocmai am scapat de unul ieri si mai urmeaza unul sambata. Inca putin si o sa pot sa ma ocup de blog mai mult. Dar acuma, sa revenim la oferta lunii mai. 

Reducerea -35 % pentru 1 produs la alegere continua. Cu exceptia promotiilor, a seturilor, a produselor cu bulina verde si a produselor in editie limitata. Transport gratuit pentru comenzile cu o valoare mai mare de 79 lei. 


O surpriza din 3 la alegere pentru o comanda de minim 39 RON: 

-Geanta vanity multi-compartiment - o gentuta de calatorii interesanta, care cuprinde 4 gentute in una singura - un cosulet pentru cosmetice, o trusa de portfard, o trusa pentru bijuterii si compartimentul unde sunt asezate celelalte truse. 

-Un set de 3 mini-parfumuri (Moment de Bonheur, So Elixir Purple si Tendre Jasmin) - Este o ocazie foarte buna sa testati parfumurile si sa vedeti care este pe gustul vostru. Dintre toate, preferatul meu este Tandre Jasmin ♥  - este un parfum floral, luminos, cu o aroma deosebita de iasomnie. Un parfum feminin si gratios pentru o femeie deosebita. 
-Apa de colonie The Vert - ceai verde - este o apa de toaleta apreciata pentru prospetimea sa tonica si racoroasa, care va trezeste simturile. Ceaiul verde va revitalizeaza si va mentine in intr-o stare de energie si vitalitate. 

O surpriza pentru o comanda de minim 109 RON
- Elixir 7.9, Intensificator pentru tineretea tenului - bazat pe 7 plante si 9 brevete anti-imbatranire si ofera tenului intreaga sa forta doar cu o singura picatura. 

Oferta speciala: pentru comenzi de minim 99 RON:
-apa de toaleta Flower Party poate fi achizitionata la pretul de 75 RON in loc de 155 RON - un parfum captivant si feminin cu note indrăznete, stralucitoare, pentru un farmec cuceritor!

V-a tentat ceva luna aceasta? 
Mie imi face cu ochiul gentuta, dar am deja destule gentute pentru calatorii. 

You Might Also Like

0 comentarii

Articole apreciate