Revista Marie Claire februarie 2013 + noul BB cream Nivea

luni, ianuarie 28, 2013


Nu am rezistat tentatiei si mi-am luat revista Marie Claire cu doua mini produse Mario Badescu, si anume:


- Cellufirm Drops si  Hydro Moisturizer with Vitamin C. Revista mai contine si un catalog Yves Rocher pentru clienti noi (pe care il voi poza si il voi posta in zilele care urmeaza).

La chioscuri am mai vazut revista avand urmatoarele combinatii:
- Strawberry Face Scrubsi Cellufirm Drops, sau doar o mostra Almond & Honey Non-Abrasive Face Scrub

Pretul este de 11,90 lei cu cadou (sau 9,90 lei fara cadou).

Cel mai tare sunt curioasa de Cellufirm Drops deoarece am auzit doar cuvinte de lauda despre acest produs. Daca imi va face o parere buna, atunci cred ca voi mai cumpara o revista sau doua. Avand in vedere ca produsul full size are 29 ml, iar mostra din revista aprox. 9 ml, cu 36 lei (echivalentul a 3 reviste) am aproape un produs full size :). 


Astazi am mai profitat de o oferta speciala la noul BB Cream Nivea - nuanta Light, la pretul de 16,79 lei, in Kaufland. Oferta a inceput de astazi si tine o saptamana. Abia astept sa incerc acest BB Cream. Pana acuma am mai incercat BB Cream de la Garnier si Gosh (vor urma in curand review-uri la aceste produse) si mi-au placut. Trebuie sa recunosc, totusi, ca ma tenteaza un BB Cream adevarat, din Asia si vad eu cum fac, dar unul tot imi comand :)). 


Un swatch al nuantei light (cu blit). Desi pare putin inchisa, se uniformizeaza frumos. Cand am facut swatch-ul pe mana si am intins bine nu parea atat de inchisa, dar pe ten este mult mai inchisa decat ma asteptam. Cred ca este mai potrivita pe timp de vara, la un ten bronzat. La un ten deschis nu se potriveste, poate doar la un ten mediu.  


Ati incercat noul BB cream? Ce reviste v-au tentat?

You Might Also Like

3 comentarii

  1. Eu sunt foarte incantata de BB Cream de la Yves Rocher, l-am cumparat desi am citit mai multe articole negative despre el, si chiar a fost o surpriza foarte placuta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Rebekah Mikaelson27 iunie 2013 la 07:50

    Buna! Mai ai nr din februarie din marie claire? ti-l cumpar....mi-l poti da mie?Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  3. Din pacate nu mai am revista :( Ti-as fi dat-o cu mare placere, dar a facut mama mea curatenie si mi-a aruncat revistele :(

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate