Revista Unica Decembrie 2012 + oferta clienti noi Yves Rocher

joi, decembrie 13, 2012

In luna decembrie am fost tentata de o singura revista, si anume Revista Unica, care avea cadou o agenda pentru 2013, nedatata, liniata, cate o zi pe fiecare pagina, cu posibilitatea sa scriem orice dorim.Este destul de grosuta si rezistenta si o voi utiliza cu drag in anul 2013 :). Pret cadou cu revista 15.99 lei. 

Pe langa aceasta agenda, in revista mai gasitit un catalog Yves Rocher pentru clienti noi (valabil 3 luni), care ofera:
- cadou un gloss pentru volum Sexy Pulp (in valoare de 52 lei) la o comanda rapida de produse si 
- Apa de parfum Comme Une Evidence 50 ml (in valoare de 155 lei) pentru o comanda de minim 29 lei, avand taxele de transport gratuite la o comanda de minim 70 lei. 

De asemenea, in revista mai este un fashion card H&M (daca comanzi de minim 50 lei, atunci vei primi un bon valoric in valoare de 20 lei, pe care il vei putea folosi la urmatoarele achizitii) - Cardul este valabil in toate magazinele H&M din Romania in perioada 1.12.2012-24.12.2012, si un Voucher de 20 lei pe LuxuryGifts.ro (expira la 15 ianuarie 2013). 










Daca doriti mai multe detalii despre aceasta oferta Yves Rocher, atunci lasati-mi un mesaj in rubrica de comentarii de mai jos sau prin formularul de contact. Daca sunteti deja client Yves Rocher, atunci aveti la dispozitie aceasta oferta actuala, unde primiti cadou tot parfumul Yves Rocher. 

You Might Also Like

4 comentarii

  1. Mada, si eu m-am tot uitat pe la reviste sa vad ce cadouri ofera,dar...nu sunt cine stie ce. Am cumparat Femeia cu o crema de fata de la Elmiplant. Agenda nu vreau ca o am pe cea de anul trecut si nu am folosit-o:)). Pupicei

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna! eu sunt client nou: daca vreau sa dau comanda de 70 de lei, bifez toate cele trei cadouri sau unul la alegere? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. @Anonim, daca ai comanda mai mare de 49 lei, da, bifezi toate cele trei cadouri si daca ai comanda mai mare de 70 lei ai si transportul gratuit. Poti sa faci comanda din aceasta brosura si telefonic, la numarul din oferta :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Catallina nici pe mine nu m-au atras prea multe revista luna aceasta. Am luat unica cu agenda, deoarece imi doream demult o agenda asa :D

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate