Review: Happy Body with Verbina - Unt de corp

marți, decembrie 11, 2012

Verbina...oh, pur si simplu ador aceasta aroma deosebita, agreabila, florala, proaspata de lamaie ♥ Prima data am auzit de verbina in filmul meu preferat (The Vampire Diaries) si trebuie sa recunosc ca de fiecare data cand simt aceasta mireasma imi zboara gandul la film :)). 
Verbina este o planta frumoasa, viu colorata, care se regaseste intr-o varietate de culori: alba, rosie, liliachie, purpurie, fiind recunoscuta ca un echilibrant al psihicului si al sistemului nervos, fiind recomandata ca planta afrodisiaca. Chiar imi doresc o astfel de floare in casa si sper sa o gasesc intr-o zi ♥

De mirosul acestei plante m-am indragostit in urma cu ceva vreme, cand am avut o crema pentru maini cu verbina, pe care am adorat-o pana la ultimul strop. Acuma, cand am vazut ca Marillys are un unt de corp cu verbina, am fost atrasa imediat.

Ce spune Marillys despre acest unt de corp?
Hraneste, revigoreaza, reda prospetime!

Untul de corp Happy Body with Verbina are la baza unturi si uleiuri naturale vegetale, bogat in antioxidanti si vitamine de care pielea are nevoie.

Uleiul de migdale dulci si uleiul de samburi de struguri se absoarbe repede lasand pielea catifelata si intens hidratata o zi intreaga. Datorita acestor uleiuri apa ramane in tesut iar pielea ramane hidratata. Untul de cacao si untul de shea pur , nerafinat contine vitaminele A, E si F, antioxidanti cu reale beneficii de regenerare a celulelor, previne imbatranirea prematura, grabeste procesul de vindecare a ranilor si reda elasticitate pielii.
Untul de corp Happy Body with Verbina are o textura usoara , cremoasa, aerata fiind foarte usor de intins pe piele. Deoarece nu contine apa sau elemente de umplutura vei avea nevoie de o cantitate mica de unt pentru a acoperi o suprafata mare de piele. Untul in contact cu temperatura pielii se va topi si se va transforma intr-un ulei hranitor pentru piele.
Acest unt de corp are cea mai interesanta textura intalnita pana acuma. Este ca un mousse, pufos, care se topeste si mai repede decat crema pentru maini si picioare ♥ Despre miros, am vorbit deja..il ador pur si simplu - verbina, unt de cacao, yammy!
Este o adevarata placere sa faci un masaj cu acest unt de corp, deoarece se topeste si se transforma intr-un ulei delicat, care aluneca foarte usor pe piele. Aceasta devine catifelata, hidratata si protejata (untul de shea si cel de cacao regenereaza si protejeaza pielea). 
Imi place sa folosesc acest unt pentru a-mi hidrata bratele, picioarele si pentru un masaj pe spate (aici ma ajuta iubitul ;)). Confera aceeasi senzatie de caldura, precum crema Happy Hands & Feets, din acest motiv o recomand cu drag in sezonul rece. "Vinovati" sunt untul de shea si cel de cacao, fiind foarte hranitori pentru corp, ajutand pielea sa devina mai ferma si  mai elastica. 

Ingrediente: unt de cacao nerafinat, unt de shea organic, ulei de migdale dulci, ulei de samburi de struguri ( presat la rece), ulei esential de verbina. Cantitate100 ml

Daca va doriti aceasta crema, o gasiti pe breslo, in magazinul lui Marillys, chiar aici, la un pret foarte bun, de 33 lei. Mai multe detalii despre produse gasiti si pe site-ul lui Marillys, accesand acest link

Imi plac produsele care se regasesc pe breslo.ro, deoarece iti confera un grad de incredere, avand in vedere ca produsele sunt realizate cu multa pasiune, grija si dragoste, din ingrediente naturale si utile pielii. O recomand pe Marillys, deoarece are o gama variata de produse in magazinul ei, realizate cu multa grija, pentru a a conferi corpului ce este mai bun. 

* produsul a fost primit spre testare, dar acest lucru nu-mi influenteaza deloc review-ul. 
Mai multe detalii gasiti aici, in rubrica despre blog

You Might Also Like

3 comentarii

Articole apreciate