Review: Happy Hands & Feet - crema pentru maini si picioare

marți, decembrie 11, 2012

Timp de cateva saptamani m-am rasfatat cu o crema delicata si pufoasa pentru maini si picioare, o crema naturala, fara conservanti si parabeni, care mi-a ingrijit si rasfatat pielea in tot acest timp racoros. Este vorba de crema Happy Hands & Feet de pe breslo, de la Marillys. 
Sa vedem mai intai ce spune Marillys despre aceasta crema...
O crema hranitoare care are ca ingrediente unt de cacao organic, ulei de jojoba bio, ulei de samburi de struguri, ulei de canepa bio. Mirosul cremei este cel de bomboane de menta ce le primeam de la bunica cand eram mica, de aceea crema acesta imi place foarte mult. 
Recomand crema atat pentru ingrijirea mainilor cat si a picioarelor.
Uleiul de jojoba ingrijeste pilea mainilor, cuticulele crapate si este recomandat pentru intarirea unghiilor exfoliate. Uleiul de canepa patrunde in piele si acelereaza circulatia periferica asfel crema este recomandata persoanelor cu circulatie periferica scazuta sau picioare umflate.
Crema nu contine coloranti, conservanti sau parfumuri sintetice. Culoarea putin verzuie este data de uleiul de canepa care are culoarea verde. 
Crema Happy Hands & Feet pentru maini si picioare fericite!

Aceasta crema se poate folosi atat pentru maini, cat si pentru picioare, avand o textura pufoasa la temperatura camerei, care se topeste la atingerea pielii, devenind uleioasa si usor de intins. Se maseaza usor si intra repede in piele. Mirosul este delicios, deoarece predomina untul de cacao, asa ca miroase a ciocolata ♥ dar are si un iz de menta, foarte placut. 
 
  
Ambalajul este dragut, crema fiind depozitata intr-o cutiuta practica, fiind astfel protejata de caldura si razele de soare. Ingredinentele sunt toate naturale, crema fiind facuta doar din unturi si uleiuri hranitoare si sanatoase pentru piele. 
O consider perfecta in sezonul de iarna, deoarece hraneste si protejeaza pielea mainilor si a picioarelor foarte bine si confera o senzatie placuta de caldura. Eu o folosesc in special noaptea inainte de culcare si masez picioarele si mainile cu o cantitate mica dar suficienta de crema, dar si dimineata pe maini, pentru a le proteja de frigul de afara. Astfel nu imi este frig in manusi, mai ales ca am de mers pe jos pana la serviciu. 

Daca va doriti aceasta crema, o gasiti pe breslo, in magazinul lui Marillys, chiar aici, la un pret foarte bun, de 25 lei. Mai multe detalii despre produse gasiti si pe site-ul lui Marillys, accesand acest link

Acestea sunt toate produsele de la Marillys incercate de mine la care urmeaza review-uri ♥
Cum vi se pare aceasta crema? Vreti si voi maini si picioare fericite? ♥
* produsul a fost primit spre testare, dar acest lucru nu-mi influenteaza deloc review-ul. 
Mai multe detalii gasiti aici, in rubrica despre blog

You Might Also Like

1 comentarii

Articole apreciate