Primele unghii construite din gel

miercuri, octombrie 17, 2012

Saptamana trecuta am avut prima "victima" la unghiute cu gel. Este vorba de verisoara mea, careia i-am facut unghiutele pentru un eveniment special. Am avut ceva emotii la inceput, deoarece este prima persoana careia ii pun unghii (pana in prezent am lucrat doar pe unghiutele mele), dar totul a decurs mult mai bine decat m-am asteptat. 
Dupa ce i-am studiat putin unghiutele, am decis ca merge o constructie pe sablon. Trebuie sa recunosc ca imi place mai mult sa contruiesc pe sablon, decat pe tipsuri. Arata mai natural si forma este mai frumoasa. De asemenea am avut cum sa fixez foarte bine sablonul, deoarece avea unghiutele crescute cu aprox 1 mm.
Modelul trebuia sa fie cu alb si negru (sa se asorteze cu rochita ♥), asa ca am optat si pentru french, deoarece este mai elegant, si un model simplu cu flori si fluturasi. 

Si acuma rezultatul final esteeeee.......




Tot procesul (pregatire, constructie, model, finisare) a durat 4 ore. Dura mai putin daca ma prindeam de la inceput sa lucrez cu ambele maini concomitent, dar m-am prins de acest lucru abia la french :)). Invatata de la mine, unde este imposibil sa lucrez cu ambele maini odata, atunci am uitat complet. 

Poze BEFORE/AFTER



Ce ziceti? Eu zic ca este o diferenta foarte mare :). Si sunt foarte mandra de rezultat ♥ La pictura puteam sa ma descurc mai bine, dar aveam o pozitie destul de incomoda pentru pictura. Chiar si la french trebuia mai bine, dar data viitoare va fi perfect ;). Sper sa reziste bine pana la prima intretinere ♥

You Might Also Like

9 comentarii

  1. Vai sunt superbeeee :x Spune-mi te rog ca esti din Bucuresti :D>

    RăspundețiȘtergere
  2. bravo pentru primele unghiute au iesit foarte bine; ca un sfat in timp ce pui un deget de la o mana in lampa fa un deget de la mana cealalta si tot asa o sa iti scurteze din timp si oricum timpul de lucru se va reduce in momentul in care vei prinde indemanare si experinta:D si mie tot 4 ore mi-au luat primele unghiute :D

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte foarte foarte frumoase:X:X:X
    au fost foarte apreciate si laudate:X
    multumesc din suflet>:D<:*:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc foarte frumos :* Nu sunt din Bucuresti :(

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma bucur enorm ca iti plac si rezista bine :* >:D< Acusi trebuie sa ne vedem la intretinere :D. Sa te gandesti la model din timp ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc foarte mult :*
    Invatata sa-mi pun doar mie, am uitat complet sa pun la ambele maini concomitent. M-am prins abia la french :)) mai scurtam mult din timp :D. Data viitoare de acuma o sa stiu ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu m-am apucat azi vine prima fata :D...Te-ai descurcat ff bine mai ales ca e prima data !!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Super :D Sa ai multe cliente fericite :* Multumesc frumos pentru aprecieri :D la mine este doar o pasiune ;)) :*

    RăspundețiȘtergere
  9. m-ai impresionat:X
    Am si eu o dilema.. dupa aplicarea finishului se mai tin unghiile in lampa?

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate