Review: Spray pentru par leave-in Anti Split Ends Gliss

joi, iunie 14, 2012

Pentru inceput tind sa va precizez ca eu nu cred intr-un produs miracol care repara varfurile ce au fost in prealabil despicate. Acest lucru se rezolva doar cu foarfeca. Dar...putem ajuta in prevenirea lor. In primul rand nu trebuie sa ne pieptanam imediat ce ne-am spalat pe cap, deoarece acest lucru favorizeaza ruperea firelor de par si despicarea acestora. In al doilea rand, trebuie sa avem in vedere folosirea produselor potrivite tipului de par si scalp. Si nu in ultimul rand, sa folosim produse care ajuta la descalcirea parului (in special pentru persoanele care au aceasta problema). 

Un produs care, pe mine personal, m-a ajutat foarte mult in descalcirea parului este Spray-ul pentru varfuri de la Gliss. Chiar daca folosesc mereu si balsam pentru par, tot mai am nevoie si de ceva suplimentar. Asa ca mi-am luat Gliss si ma declar foarte incantata de el. 

Parul meu este gras, des, cu fir destul de gros, dar care se incalceste cateodata de imi vine sa-l iau la bataie. Noroc de Gliss ca ma mai ajuta :).

Ia sa vedem ce ne promite Gliss:
"Aveti parul lung cu varfurile despicate ? Balsamul Express-Repair Oil Nutritive cu 7 uleiuri hranitoare asigura instant o pieptanare usoara si protectie impotriva varfurilor despicate. Noua formula cu Complex de Cheratina Lichida repara parul atat la suprafata, cat si din interior."

Cum m-am impacat eu cu el:
De fiecare data cand ma spalam pe cap, agitam foarte bine flaconul cu pulverizam de cateva ori peste parul umed doar la varfuri. In general nu aplic produse la radacina parlui, avand in vedere ca am parul gras. Apoi cu degetele treceam usor prin par sa-l raspandesc pe toata lungimea lui si deja observam o descalcire considerabila a parului. Mirosul este foarte fain si mie imi place mult ♥. Parul ramane matasos si usor de pieptanat. Chiar daca este un spray cu o textura uleioasa, parul nu se ingrasa mai repede si nu il imbacseste. Ce imi mai place la el, precum si la celelalte spray-uri leave-in de la Gliss, este stralucirea care o ofera parului. 

Aceasta este cantitatea folosita de mine intr-un an :). Tine foarte mult si are un pret foarte accesibi, de aprox 13-15 lei. Il mai am si pe cel pentru stralucire, roz Liquide Silk ♥, care are un miros si mai frumos. Cu siguranta le voi mai cumpara.

Folositi spray-uri leave-in? Ce parere aveti despre acesta de la Gliss?

post signature

You Might Also Like

4 comentarii

  1. Il am si eu si sa stii ca nu-i rau. Adica, nu simt ca ar face chestii fenomenale, dar cand il aplic seara, dimineata parul meu arata si se simte mult mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu il folosesc dupa fiecare spalare si chiar imi place cum se simte parul :)

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu il folosesc de ceva timp deja ... consider ca este unul dintre produsele bune de pe piata noastra :)

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate