Noua achizitie: Acrilice Reeves

sâmbătă, septembrie 10, 2011

Buna dragele mele!

Sunt foarte happy pentru ca am in sfarsit acrilicele mult dorite si pensoane foarte subtiri :D. Sunt exact cum imi doream, iar paleta de culori este perfecta. Avand in vedere ca are 24 culori pigmentate si perfecte pentru pictat, iar pretul este foarte accesibil, 50 RON, eu zic ca merita din plin ;).

Acesta este setul de acrilice proapat achizitionat pe care mi l-am dorit foarte mult :X

* zoom pentru marire





Iar acestea sunt pensoanele nou achizitionate, de la Milan


 



 Sunt foarte incantata de aceste doua achizitii :D. Le-am achizitionat de la magazinul TopArt din Iasi. Il recomand din suflet :D. Au cont pe facebook: http://www.facebook.com/topart.iasi . Eu le-am dat mail inainte sa vad daca au produsele pe stoc si ce program au si mi-au raspuns foarte promt. Deci recomand ;).

Imediat va arat si un model realizat cu aceste acrilice, mai mult din joaca ;))

Hugs & Kisses :*:*:*

You Might Also Like

10 comentarii

  1. sa le folosesti cu placere si sa ne arati cat mai multe modele cu ele. pup

    RăspundețiȘtergere
  2. sa le folosesti cu placere. Ma bucur ca si tu esti din Iasi. :D Am sa te urmaresc de acum incolo :* Te astept si la mine pe blog cand ai timp. Pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc :D Iti stiu blogul, e f fain si te-am mai urmarit :D pup :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Super si culorile si pensulele!
    Sa le folosesti cu placere :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Le putem achizitiona si online? :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna Alina! Online le-am vazut aici: http://www.picturaonline.ro/set-culori-acrilice-reeves.html sau aici http://www.colorit.ro/variation/Set-24-culori/10527. Eu am preferat un magazin din oras sa nu platesc transport. Daca ai magazine care comercializeaza ustensile pentru pictura sau galerii de arta, gasesti culori acrilice garantat!

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna! In ce etapa se fac modelele cu culori acrilice? Dupa constructie si pilire? Si inca o intrebare care nu are legatura cu vopselele acrilice. Eu momentan nu am vopsele acrilice, am exersat cu culori Tempera si normal, dupa ce aplic finish pe ele, se desprind bucati din model. Dar acum, pt ca au inceput sa-mi iasa modelele, vreau sa-mi iau niste produse mai bune si voiam sa stiu in ce etapa realizez pictura. Multumes frumos! O duminica frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  8. Da, dupa ce ai terminat constructie, ai aplicat gelul natural, french, ai pilit bine pentru forma, ai deprafuit si incepi sa pictezi. Eu nu am folosit tempera. Stiu ca e mai dificil de lucrat cu tempera. Prefer acrilicele deoarece se pot realiza mai multe modele, mai usor si sunt mai rezistente. Tempera si acuarelele se folosesc in special pentru crearea modelelor transparente.

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate