Despre blogMa numesc Madalina, am 28 de ani si am creat acest blog din pasiunea pentru frumos. Doresc sa impartasesc cu cei din jur propriile mele experiente, pentru a invata lucruri noi, dar si pentru a schimba pareri cu cei din jur. Sper sa gasiti lucruri interesante aici si sa reveniti mereu cu placere.
Review-uri produse
Acest blog este pur informational. Nu am studii in domeniul cosmeticelor sau al manichiurii. Orice scriu este in functie de experienta personala. 

Produsele de pe acest blog sunt cumparate de mine, pentru uz personal, sau primite spre testare. Toate review-urile imi apartin si contin parerea mea 100% sincera, personala si subiectiva, indiferent daca produsul a fost cumparat de mine sau primit spre testare. 
Review-urile la produse le realizez dupa ce am avut suficient timp sa testez produsul respectiv si sa-mi pot forma o parere despre el (cel putin 2 saptamani).
DAR, trebuie sa aveti in considerare faptul ca suntem diferiti si ceea ce pentru mine a fost benefic, pentru altcineva poate sa nu fie la fel de potrivit. Trebuie sa aveti in vedere mai multi factori atunci cand va decideti sa folositi un produs.

Drepturi de autor
Materialul de pe acest blog imi apartine si orice preluare a articolelor sau pozelor fara permisiunea mea sau fara precizarea sursei este interzisa. Daca vreti sa preluati ceva, aveti la dispozitie formularul de contact. 

Comentariile pe blog
Pe acest blog, comentariile nu sunt moderate, dar orice comentariu injurios, calomnios sau spam va fi sters. Accept critici si sugestii, daca sunt formulate cu bun simt. Reclama nu este permisa fara acordul meu. Mesajele spam vor fi sterse.

Colaborari
Daca doriti sa colaboram, va stau la dispozitie. Pana in prezent am avut colaborari de mai multe feluri, de la review-uri de produse, pana la recomandari de site-uri. Pentru orice informatie, ma puteti contacta la email: mada3187@gmail.com sau prin formularul de contact.

Articole apreciate