Soufeel - un cadou ideal

marți, martie 08, 2016

Iubim frumosul, iubim amintirile care ne aduc fluturi in stomac, care ne fac sa zambim in orice clipa, in orice moment. Iubim bijuteriile, deoarece suntem femei si nu se poate sa nu ne lasam vrajite de un obiect primit din suflet, un obiect primit de la o persoana iubita si pe care sa il purtam cu multa mandrie si fericire, deoarece este ceva special, unic. Dar, cum ar fi sa purtam in fiecare zi amintirile cu noi? Cum ar fi sa avem o bijuterie care sa le cumuleze pe toate? 





Toata lumea cred ca a auzit de faimoasele bijuterii Pandora. Fie ca aveti in oras un magazin Pandora, care ne prezinta sclipitor bijuteriile lor, fie ca ati vazut pe internet zeci de modele de bratari sau talismane, cu siguranta ati fost vrajite de frumusetea talismanelor. Dar nu oricine isi permite sa isi achizitioneze o bratara de acest gen, avand in vedere ca preturile ajung la 300 lei pentru o bratara si 300 lei fiecare talisman. 

Cu Soufeel magia achizitionarii unei bratari cu farmece nu numai ca este posibila la un pret foarte accesibil, dar este atat de usor de obtinut.



Produsele sunt din argint masiv 925, lucrate foarte frumos si fin, astfel incat o sa fiti vrajite de frumusetea talismanelor. Comanda se plaseaza simplu si rapid. Ne alegem o bratara, avand grija sa selectam marimea potrivita. In mod normal este recomandat sa alegem o bratara care este cu 1,5 - 2 cm mai larga decat circumferinta incheieturii noastre, dar eu mi-am ales o marime mai larga, deoarece nu imi plac bratarile fixe pe mana. Asa ca eu am la incheietura mainii 14 cm si am ales o bratara de 19 cm. Mergea foarte bine si una de 18 cm, asa ca daca viitoare o sa imi iau de 18 cm. Bratara sta foarte frumos, diafan, iar talismanele arata foarte atragator. 

Dupa ce am selectat marimea potrivita, adaugam in cos bratara. Acum urmeaza partea cea mai grea, dar si cea mai frumoasa, si anume, alegerea talismanelor. Ganditi-va la clipele care va aduc zambetul pe buze, la momentele speciale traite si alegeti-va talismanele cu sufletul


Le-ati ales? Foarte bine! Atunci adaugati-le in cos. O sa vedeti care sunt si promotiile active. Puteti sa primiti gratuit alte bijuterii din argint sau talismane daca comandati de o anumita valoare. De asemenea, transportul este gratuit la comenzi cu o valoare mai mare de 50$, avand si posibilitatea returnarii produselor, in 365 zile. 



Talismanele alese de mine sunt:
Clips floare alba - deoarece ador florile, de orice fel, dar in mod special ador florile albe, deoarece sugereaza eleganta si puritate. 
Fluture stralucitor - Pentru fluturasii in stomac pe care ii am de fiecare data cand ma gandesc la clipele frumoase traite alaturi de sotul meu. 
Inimă cu cristale roz - Pentru dragostea pe care o primesc si pe care o acord. 
Trifoi norocos - deoarece toti avem nevoie de putin noroc in viata. 
Lanț de siguranță - pentru a avea grija de pretioasele mele talismane. In cazul in care bratara se desface accidental, acest lant previne caderea talismanelor. 



Aceasta este bratara mea ♥. Imi doresc sa ii mai adaug amintiri, povesti, sperante, sa ma insoteasca mereu, deoarece a devenit bijuteria mea de suflet, alaturi de verigheta si inelul de logodna. 


Daca vreti sa va pastrati amintirile intr-un mod unic si frumos, sau, daca vreti sa faceti cuiva un cadou de neuitat, bratara cu talismane este perfecta ♥ 

Care este povestea voastra? Ce talismane v-ati alege de la Soufeel? 
Bratara mea cum vi se pare?

You Might Also Like

1 comentarii

  1. Superba!

    Te invit sa o vezi si pe a mea aici --->> http://ancafr.blogspot.ro/2015/05/soufeel-for-every-memorable-day.html

    Te pup. Anca

    _______________________________

    www.ancafr.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate