Fusta cu dungi din neopren

luni, aprilie 06, 2015

A trecut luna martie si deja ne apropriem cu pasi repezi de Sarbatorile Pascale. Parca ieri a fost Craciunul si impodobeam cu drag bradul, iar acum ne pregatim de aranjat masa de Paste. Chiar daca afara arata de parca ar veni Craciunul din nou, eu sper ca primavara isi va face simtita prezenta spre sfarsitul saptamanii si vom avea o mini vacanta de Paste insorita si frumoasa. Este incredibil cat de repede trece timpul, asa ca trebuie sa profitam cat de mult putem de toate lucrurile frumoase din viata noastra. 

Anul trecut a aparut o noua tendinta in moda, si anume, hainele din neopren. M-au atras de la inceput fustele din acest material, asa ca mi-am achizitionat patru fuste din neopren. Fustele sunt cele mai versatile obiecte, putand fi usor de asortat, ori cu o bluzita eleganta, o camasa sau un tricou casual. Imi place neoprenul, deoarece are tinuta, fusta isi pastreaza forma si nu se sifoneaza. 





Asa ca mi-am luat doua fuste de la Stradivarius, cea pe care o vedeti in poze si alta, tot alb-negru, ambele elegante si frumoase. Cand s-a lansat site-ul Zara Romania, am profitat de ocazie si mi-am luat si atunci o fusta colorata, din neopren, perfecta pentru o plimbare pe malul marii, intr-o zi frumoasa de vara.  De asemenea, acum cateva saptamani, am profitat de reducerile tentante de pe site-ul Bershka, asa ca am pus cat de repede am putut in cos, o fusta lila. 



Fusta Stradivarius marime S (de pe Kurtmann)
Sacou S'Oliver marime 34 (de pe Miniprix; alte sacouri AICI
Camasa Romwe 
Geanta CCC  
Botine Deichmann AICI


Botinele de la Deichmann sunt extrem de comode si perfecte pentru plimbari lungi. Se potrivesc perfect atat la tinute mai elegante, la fuste, rochite, cat si la tinute casual, care implica o pereche de pantaloni strech sau skinny, din denim sau bumbac. Puteti sa verificati pe site in ce magazin se gaseste marimea voastra. Pur si simplu selectati marimea si codul postal si va aparea lista cu magazine din oras unde se gaseste perechea de papuci. 


Zambiti mereu si bucurati-va de viata! 
Fiecare clipa este importanta si merita traita din plin. 

Love, Mad@

You Might Also Like

8 comentarii

  1. plioti nicoletta manuela6 aprilie 2015 la 16:06

    tare draguta!
    si ai dreptate cu zambitul :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti multumesc foarte mult! :) Chiar daca trecem si prin momente grele, trebuie sa fim capabili sa ne aducem aminte de clipele frumoase si sa zambim, deoarece zambetul vindeca orice!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte draguta tinuta.

    Kisses

    www.miu-miu.ro

    RăspundețiȘtergere
  4. Cute skirt :) M&MFASHIONBITES mmfashionbites.blogspot.gr
    Maria V.

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate