Review Revlon Professional Uniq ONE

miercuri, ianuarie 14, 2015

La multi ani in 2015! Sa aveti parte de un an perfect, sa fiti sanatosi si sa va indepliniti toate obiectivele! Cum ati sarbatorit frumoasele zile de Craciun si trecerea dintre ani? Noi ne-am hotarat cu putin timp inainte de sarbatori sa plecam imediat dupa Craciun cateva zile la munte si sa facem o vizita de Revelion unor rude din Ramnicu Valcea. Am cautat pe booking, unde ne rezervam mereu vacantele si am gasit o locatie perfecta langa Predeal, la o pensiune inconjurata de braduti si munti, intr-o zona superba. Am avut noroc si am rezervat la un pret excelent, deoarece nu mai eram nici in perioada pentru Craciun, dar nici pentru Revelion. Noi eram exact intre 28 – 30 decembrie. In consecinta, preturile erau foarte bune si nu era foarte aglomerat. Am plecat din Iasi cu doua valize pline ochi cu haine, ca doar mergeam la munte si aveam nevoie de haine groase, dar trebuia sa sarbatorim si Revelionul, asa ca aveam nevoie si de haine pentru sarbatoare. Dupa Revelion, pe 2 ianuarie am vizitat si frumoasa statiune Sinaia. 

Intotdeauna cand plecam la drum, ne stabilim un mic plan si stim sa ne organizam astfel incat sa evitam aglomeratia de pe drum si sa ajungem la locatia stabilita la o ora perfecta. Asa ca am plecat dimineata din Iasi si am ajuns la ora 12:30 in Brasov la Paradisul Acvatic. Deoarece nu aveam cum sa prindem prea multe ore pe partie in ziua respectiva, am decis ca este mult mai bine sa ne oprim in Brasov sa ne relaxam in apa fierbinte. In interior, temperatura era in jur de 30 grade, iar apa avea 32 grade, iar in bazinul exterior apa avea 36 de grade, iar afara era zapada J. Senzatia este deosebita sa stai in apa fierbinte iarna, iar in jur sa fie zapada. Am mai fost anul trecut la Baile Felix si stateam afara in apa fierbinte cand afara ploua. Dar iarna nu am fost niciodata.

Dupa cateva ore in care ne-am rasfatat in bazinele cu apa si in saune, ne-am distrat in topoganele cu apa, parul meu era extrem de incalcit. Noroc ca aveam la mine Uniq One Care tratament pentru regenerare. Din pacate am uitat sa imi iau si uscatorul, care era pozitionat la fundul valizei, asa ca m-am chinuit cu uscatoarele lor si mi-a luat 20 de minute sa imi usuc parul cu ele, in conditiile in care imi ia 5 minute in mod normal. Daca nu aveam la mine tratamentul Uniq One Care nu reuseam sa imi mai descalcesc parul. Noroc ca am fost inspirata sa il iau cu mine in interior.

Acest tratament face parte din gama de produse pentru par Revlon Professional si este primul produs pentru par de la Revlon pe care il folosesc. Am mai auzit ca si vopseaua lor pentru par este foarte buna, dar nu am gasit-o in magazine.

Uniq One este perfect pentru parul uscat, afectat de multe vopsiri sau decolorari si ajuta la restabilirea structurii firului de par. Descalceste instant parul, il protejeaza de efectele uscatorului pentru par si mentine stralucirea parului vopsit.  Are 10 beneficii care ajuta parul sa devina suplu si matasos. 

Acestea sunt: regenerare si reparare pentru parul deteriorat si uscat, protectie termica, stralucire, tine sub control electrizarea parului, protejeaza culoarea parului, descurca parul foarte bine, il lasa suplu si matasos, usurinta pentru pieptanarea parului, ajuta la mentinea coafurii, previne despicarea firelor de par si adauga volum parului lipsit de vitalitate.
Dintre toate aceste beneficii ador modul in care imi descalceste parul si il lasa suplu si matasos.

Dupa ce am spalat parul si l-am zvantat bine, aplic cateva pufuri pe lungimea parului (fie direct pe par de la 20 cm distanta, fie pulverizez in palma si masez parul), evitand radacinile, masez bine, infasurez parul intr-un prosop, il las 5 minute, apoi il usuc cu feonul.
Rezultatul: par suplu, cu volum, care miroase superb a nuca de cocos si vanilie. De cele mai multe ori nici nu trebuie sa mai folosesc peria.

Il folosesc si pe parul uscat de la jumatatea parului spre varfuri, dupa care folosesc placa de intins, obtinand un par drept, matasos, protejat de caldura excesiva.
Daca aveti parul ondulat si aplicati Uniq One, onduleurile se vor defini foarte frumos, iar parul va avea un volum de invidiat (parul meu se usuca ondulat doar atunci cand il las sa se usuce natural, nu il  pieptan si nu folosesc uscatorul pentru par).

Recomand produsul pentru parul aspru, cu fir gros, vopsit sau decolorat. Pe un par normal s-ar putea sa nu aiba aceleasi beneficii, ci din contra, sa incarce parul si sa-l faca prea pisicos. In schimb, la un par aspru, cu fir gros, va avea grija sa il hidrateze si sa evite insprirea mai mare a parului, in special iarna, cand parul infrunta zapada, frig, vant. 

Sunt dependenta de prousele pentru par! Recunosc ca am destul de multe si le folosesc constant. Deoarece am ajuns in sfarsit la nuanta dorita, iar parul meu a trecut prin trepte care i-au afectat structura, am grija sa il hidratez mereu si am nevoie de produse care ma ajuta sa il descalcesc. Nu folosesc niciodata peria daca am parul prea incalcit. Intotdeauna folosesc ceva inainte, ca sa evit ruperea acestuia. Desi am incercat diverse uleiuri pentru par, cel mai bine m-am impacat cu Uniq One in privinta descalcirii parului. Cu uleiurile aveam impresia ca nu descalcesc suficient si trebuia sa aplic prea mult produs. Asa ca folosesc un ulei pentru par pe varfuri, dupa ce l-am descalcit cu Uniq One, pentru o hidratare mai intensa a varfurilor si pentru a evita despicarea acestora.  

Ador parul lung, matasos, drept, rosu aprins in bataia soarelui si in sfarsit asa este si al meu! Pana la primavara nu vreau sa il scurtez, ci il vreau lung, cat de lung inca nu stiu, dar inca nu am de gand sa il tund. 
Ce produse folositi pentru ingrijirea parului?
Ati folosit Uniq One de la Revlon? Cum vi se pare?
Mad@


You Might Also Like

4 comentarii

  1. Hmmm, pare ca ar fi potrit si pentru mine. Eu am parul ondulat si observ ca gerul l-a afectat destul de tare, desi am un intreg arsenal....
    Sa il folosesti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult!
    Eu sunt multumita de tratament! Nu stiu cum mi-as descalci parul iarna fara el :-))

    RăspundețiȘtergere
  3. Să ştii că m-ai convins să îl achiziţionez. Am citit despre el acum ceva timp în urmă, dar între timp uitasem de el.

    Te pup!

    http://annie-s-thoughts.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani!

    eram tare curioasa in legatura cu acest produs, dar din ce spui tu, cred ca mi-ar incarca prea tare parul. ma bucur ca am citit review-ul tau :).

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate