Review demachiant pentru ochi 2 in 1 Garnier

miercuri, august 27, 2014

Acum cateva luni a fost lansat un nou produs de la Garnier pentru ingrijirea tenului si anume demachiantul express pentru ochi 2 in 1, un produs indispensabil in rutina de ingrijire a tenului meu. Sunt deja cativa ani de cand folosesc demachiantele bifazice, pe baza de ulei, pentru demachierea ochilor, deoarece sunt mult mai eficiente decat orice alt timp de demachiant. Nu suport demachiantele sub forma de crema in preajma ochilor, deoarece ma ustura ochii de la ele si nici nu sunt atat de eficiente. Chiar daca, in mod normal, aplic un machiaj simplu, care consta in conturarea spancenelor si folosirea unui rimel, care nici macar nu este rezistent la apa, cu un demachiant crema nu am reusit niciodata sa elimin cu succes tot machiajul ochilor. De fiecare data ajungeam sa am ochii foarte rosii si sa consum o gramada de discuri demachiante. Nu mai zic ce chin era atunci cand doream sa sterg un machiaj de seara. Se intindea pe toata fata, ma chinuiam foarte mult sa scap de urmele negre, ma usturau ochii ingrozitor, fiind extrem de iritati.

Nici cu lotiunea micelara, care este mult mai blanda cu ochii nu am reusit sa am o demachiere optima a ochilor si tot imi mai ramaneau urme de mascara sau tus. Pana cand am descoperit demachiantele bifazice. De atunci demachierea este usoara si rapida! 

Nu toate demachaintele bifazice mi-au fost pe plac. Am avut si experiente neplacute. Primul demachiant incercat, care mi-a placut foarte mult era demachiantul bifazic pentru ochi sensibili de la Yves Rocher. Era bland cu ochii, nu ma usturau absolut deloc si era foarte eficient, elimind perfect machiajul. Ambalajul era practic, putand sa aplic pe discul demachiant cantitatea dorita, fara sa curga sau sa irosesc produs. Din pacate, nu se mai gaseste varianta pentru ochi sensibili, ci doar varianta normala, care este la fel de eficienta, dar nu la fel de blanda cu ochii mei. Deoarece nu gaseam nimic la fel de eficient, m-am impacat un an si cu varianta normala.

O alta incercare a fost demachiantul pentru ochi si buze de la Farmec cu ulei de argan, un demachiant bun, care indeparta machiajul bine, nu agresa ochii, dar ambalajul in care se afla produsul era groaznic. Cel mai prost ambalaj intalnit vreodata. Orificiul prin care curge produsul este mare, capacul incurca foarte mult si de fiecare data curgea mai mult produs decat trebuia, ungeam sticla de ulei. Nu mai zic ca orice demachiant trebuie agitat inainte de folosire pentru amestecarea ingredientelor, dar cu acesta degeaba agitam sticla, deoarece pana reuseam sa torn pe discheta ingredientele se separau la loc. Atunci cand l-am avut l-am mutat in flaconul demachiantului de la Yves Rocher. Altfel nu aveam cum sa il folosesc.

Mergand prin Kaufland am vazut demachiantul bifazic Blanchette B. Avea un pret foarte scazut (aproximativ 5 lei pentru 200 ml) si cum stiam ca lotiunea micelara de la Blanchette B era cat de cat buna, am zis sa dau o incercare demachiantului. Nu pot spune ca m-a impresionat la capitolul demachiere. Adica se putea si mai bine de atat, dar in schimb mi-a provocat usturi groaznice la ochi, desi ma straduiam sa-i tin cat mai inchisi. Nu stiam cum sa ma spal mai repede pe fata dupa utilizare! Nu l-am mai putut utiliza!

Deoarece aveam nevoie de un demachiant bun si eficient, am zis sa-i dau o sansa demachiantului express 2 in 1 de la Garnier. A fost cu siguranta cea mai buna decizie in materie de demachiante bifazice! Garnier Skin Cleansing tonic pentru curatarea ochilor 2 in 1 este perfect pentru mine. Indeparteaza rapid machiajul ochilor, cu o eficienta maxima, fara a necesita frecare. De asemenea, acest demachiant mai are o actiune unica, aceea de a intari genele in 4 saptamani, daca este utilizat zilnic, datorita extractul natural de Arginina, care asigura nutrientii necesari intaririi si cresterii genelor. Acestea devin mai groase, mai rezistente si mai dese, deoarece impiedica ruperea lor.

Initial nu credeam ca un demachiant poate sa aiba efect asupra intaririi genelor si am zis ca este doar o strategie de marketing, dar dupa ce am folosit un flacon si jumatate de demachiant, am constatat ca a avut intr-adevar rezultate in sensul ca nu s-au mai rupt genele, astfel fiind mai dese. Pana acum se mai intampla sa ramana cate o geana pe discul demachiant, dar nu si cu acest demachiant.  

Demachiantul 2 in 1 este foarte eficient, chiar si atunci cand vreau sa sterg un machiaj de ocazie, intens. Ambalajul este practic si putem sa aplicam pe discheta cantitatea dorita dupa agitarea produsului. Eu aplic pe o discheta produsul, apoi tin cateva secunde pe ochi, timp in care machiajul se inmoaie si este mai usor de eliminat, fara sa frecam sau sa iritam ochii. Dupa cateva secunde, pur si simplu sterg usor pleoapele, genele si daca este nevoie repet operatiunea, dar acest lucru doar in cazul machiajului intens de seara. Un machiaj casual, de zi, simplu, unde folosim doar rimel sau creion pentru ochi, reusesc sa il eminim dintr-o singura miscare.

 Ce imi place foarte mult la acest demachiant, este faptul ca nu lasa acea pelicula foarte uleioasa, cum fac alte demachiante pe baza de ulei, nu imi irita ochii si nici nu mi-a provocat iritatii sau alergii. Chiar si asa, dupa demachiere ma spal intotdeauna pe fata cu un gel de curatare, pentru a elimina orice urma de machiaj.

Il recomand cu drag persoanelor care au ochii sensibili si prefera demachiantele bifazice. Din punctul de vedere este cel mai bun demachiant bifazic incercat pana acum si o sa ii raman fidela. Deoarece mai am aproape un sfert de produs, am avut grija si mi-am mai luat unul, sa nu raman fara demachiant, avand in vedere ca il folosesc zilnic. Chiar si asa, cantitatea de 125 ml mi-a ajuns o perioada suficienta, intrucat il folosesc doar pentru demachierea ochilor. Pentru ten folosesc alte produse, printre care si lotiunea micelara de la Garnier, un produs la fel de bun precum demachiantul, dar despre care o sa va vorbesc saptamana urmatoare.

Ati folosit demachiantul expres 2 in 1 de la Garnier?
Cum vi s-a parut?

Mad@ 

You Might Also Like

4 comentarii

  1. si mie imi place foarte mult...si la fel si apa micelara Garnier care este la fel de buna ca Sensibio H2O de la Bioderma dar mult mai ieftina :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu, dar m-a tot tentat să îl iau...eu îl folosesc pe cel de la Gerovital cu extract de floare de colţ(căpăcel verde) şi sunt mulţumită de el. În schimb, folosesc micelara de la Garnier(pe care o iubesc).
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu l-am incercat, dar ma tenteaza. Ori asta ori cel de la Nivea. Sa vad pe care pun prima data mana. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. l-am vazut sapt trecuta in auchan..... si nu l-am luat ... aseara am cautat niste pareri si am dat de blogul tau .... si m-am hot sa il iau pt ca si eu am ochii sensibili ma ustura se inrosesc etc...iti multumesc aseara abia am astepta sa aj acasa sa vad de ce e bun si am ramas placut surprinsa cat de repede m-am demachiat si aveam rimel waterproof deci multumescccc de aseara ai mai gastigat un citittor de blog :*

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate