Unghii cu gel: French roz cu sclipici

marți, iulie 08, 2014

Dupa o vacanta de doua saptamani, am revenit in forta pe blog. Desi aveam planificata vacanta in Bulgaria, avand in vedere vremea neprielnica si tragedia din Bulgaria de acum doua saptamani, am decis sa anulam calatoria la mare si am pornit cu masina spre Nord, cu gandul la un traseu prin Vestul frumoasei noastre tari. O sa va povestesc mai multe in alte articole, unde o sa va prezint cateva locuri absolut minunate care merita vizitate, macar o data in viata. 

Pana atunci, sa va arat ce manichiura m-a insotit in frumoasa mea vacanta. Desi aveam in plan sa pictez si un model, timpul nu a fost de partea mea, asa ca am optat pentru un french simplu, finut, roz cu sclipici. 


 Deoarece am avut un mic accident si mi-am rupt doua unghii, le-am construit cu gel UV Master Fibre Pink de la BeaShop, un gel cu o consistenta fluida, usor de intins, care se autoniveleaza perfect. Are o culoare roz pal, care nu modifica nuanta unghiilor. 
Dupa constructie, am aplicat gelul Natural Hard 2M lasand loc pentru french, apoi am realizat french-ul combinand cateva geluri. In primul rand am realizat linia zambetului cu gelul roz Coco 102, am polimerizat, apoi am aplicat pe diagonala putin gel colorat Diamond lazac 473, deoarece are o nuanta metalica foarte interesanta, care se potrivea perfect cu sclipiciul pe care l-am aplicat peste acest gel. Am combinat gelul cu sclipici Coco 132 cu un sclipici de la 2M Beauty, care are irizatii aurii si portocalii superbe.

Dupa ce am terminat french-ul, am aplicat un strat generos de gel 3 in 1, am polimerizat, am pilit, apoi am aplicat gelul de luciu Master Nails Top Gel, un gel pentru finish, usor de aplicat, care se usuca repede si nu necesita fixare.


Pentru hidratarea cuticulelor folosesc uleiul Master Nails cu aroma de pepene galben. Hidrateaza foarte bine cuticulele si miroase delicios! ♥




Dupa 3 saptamani, unghiile se prezinta foarte bine. Chiar daca le-am mai zgariat, inca mai au luciu si nu s-au matuit. Unghiile construite au rezistat foarte bine, fiind foarte multumita de gelul Fibre Pink. Nu au crapat, nu a intrat aer si inca mai au luciu. Mai rezista lejer inca doua saptamani, dar le voi face intretinerea saptamana urmatoare, deoarece trebuie sa merg la o nunta si vreau sa arate impecabil. 


Ati folosit gelurile Master de la BeaShopEu recomand cu drag gelul de finish (Master Top Gel), precum si cel de constructie (Master Fibre Pink). Dar ma tenteaza foarte mult si noile geluri de camuflaj Fresh Pink, Cream Pink sau Soft Pink. Arata foarte interesant, nu-i asa?

Ce culori preferati pentru aceasta vara?
Mad@

You Might Also Like

6 comentarii

  1. iti ies foarte bine unghiutele mai ales ca ti le faci singura...ai indemanare
    bravo!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum ti se par gelurile de la Coco? Sunt bune?

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna! Da, sunt foarte ok pentru pretul care il au. Desigur, nu se compara cu un gel color care costa 30-50 lei, dar au o pigmentatie buna si se lucreaza usor cu ele. Eu le folosesc in special la french.

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate