Review masca Wella System Professional Repair

miercuri, iunie 11, 2014

De-a lungul timpului, am incercat destul de multe produse pentru par, pentru a stabili exact ce produse mi se potrivesc cel mai bine si care imi fac parul sa fie fabulos. Oricat de mult ne-am dori noi, parul are nevoie de produse adecvate pentru a arata stralucitor, pentru a fi matasos si protejat.

Produsele de la Wella sunt printre preferatele mele. Samponul Wella Color Save a fost primul produs incercat, care mi-a fost pe plac inca de la prima utilizare. Apoi am descoperit spuma pentru par Wella Professionals Wet Extra Volume spuma pentru fixare foarte puternica, care ma ajuta sa obtin coafura dorita. Pe urma am zis sa incerc gama de produse Wella Professionals Brilliance sampon si balsam pentru parul vopsit, care este incredibila. Dar produsul care imi ajuta parul cel mai mult este masca pentru par Wella System Professional Repair, o masca creata special pentru parul deteriorat, cu fire despicate, decolorat sau colorat frecvent.

Cu promisiunea unui efect imediat, Wella Repair promite ca repara si previne despicarea firelor de par, inca de la prima folosire. Daca este utilizata la fiecare spalare si tinuta cel putin 5 minute, acest tratament hidrateaza intens parul si il protejeaza de deteriorari viitoare.

Repara, hidrateaza si protejeaza parul deja deteriorat si il protejeaza de deteriorari ulterioare. Ce putem sa ne dorim mai mult de la o masca tratament pentru par?

Am deja aproape trei luni de cand o folosesc si pot sa spun ca este cea mai buna masca pentru par incercata pana acum si am incercat destul de multe produse pentru par, deoarece imi place sa incerc mereu produse noi, sa descopar produsele perfecte pentru mine. Dupa cum v-am mai spus, imi vopsesc frecvent parul, folosesc uscatorul aproape dupa fiecare spalare si utilizez placa pentru intins parul o data pe saptamana sau o data la doua saptamani.

Toate acestea sunt foarte nocive pentru par, sunt constienta de acest lucru, dar sunt dependenta de ele. Imi place parul vopsit, imi place sa-l intind cu placa sa fie perfect disciplinat si nu pot sa-l las sa se usuce singur, deoarece este des si dureaza destul de mult, asa ca prefer sa folosesc uscatorul. Recunosc ca imi place si efectul pe care il lasa uscatorul, deoarece este cu ioni negativi si imi confera volum si stralucire.

Daca nu pot sa renunt la aceste lucuri, atunci trebuie sa folosesc mereu produse care imi protejeaza parul de efectele nocive, care sa fie adecvate tipului nostru de par si care sa aiba puterea sa neutralizeze foarte bine efectele negative, care ne afecteaza parul.

Inainte sa achizitionez masca par Wella Professionals SP Repair, am cautat si am citit multe review-uri pe Internet. Acesta este primul lucru pe care il fac inainte sa-mi cumpar orice. Caut pareri, sfaturi, orice detalii despre produsele pe care urmeaza sa le cumpar. Ma ghidez foarte mult dupa parerile persoanelor care au folosit in prealabil produsele, dar am grija sa verific daca produsele sunt adecvate pentru mine si daca acele review-uri sunt sincere si cat de cat obiective. Nici un review nu are cum sa fie 100% obiectiv, deoarece este realizat dupa o experienta proprie, noi toti fiind foarte diferiti. Chiar daca un produs a fost perfect pentru cineva, asta nu inseamna ca va avea aceleasi efecte si la altcineva.
Dupa un studiu amanuntit, am decis ca aceasta masca este potrivita parului meu vopsit si supus produselor de coafat in mod repetat. Deci mi-am achizitionat cantitatea de de 400 ml, deoarece eram foarte sigura de decizia mea si nu aveam de ce sa gresesc. Si bine am facut, deoarece masca a fost exact pe gustul meu.

Inainte sa o utilizez, aveam varfurile uscate, despicate, precum o matura, deshidratate si aspre. Dupa ce am inceput sa folosesc aceasta masca, am simtit o imbunatatire vizibila si imediata. Parul este mult mai hidratat, catifelat, matasos, iar varfurile au devenit fine si nu s-au mai despicat. Chiar daca sunt constienta ca varfurile despicate nu au alta rezolvare decat foarfeca. 

Acest tratament m-a ajutat sa previn despicarea lor mai mare, precum si despicarea altor fire de par. Nu m-am tuns de aproape un an, dar va spun sincer ca nu se cunoaste nevoia si primesc mereu complimente pentru parul meu.  

O utilizez la fiecare spalare pe cap. Mai intai samponez de 2 ori, apoi folosesc balsam pentru par, cu care stau 2 minute, clatesc bine si aplic masca pentru par, de la jumatetea parului in jos, masez bine masca sa fie uniforma, prind parul si stau 5-10 minute. Dupa ce a trecut timpul, clatesc parul foarte bine. Daca aveti parul foarte degradat, atunci va sfatuiesc sa o aplicati pe parul sters cu prosopul si sa o tineti treizeci de minute, apoi sa clatiti bine.

Primul lucru pe care-l observam la acest tratament este mirosul exceptional, specific produselor profesionale. Este incredibil, deoarece te face sa te simti ca atunci cand esti la salon si esti rasfatata. Intotdeauna mi-a placut la nebunie mirosul produselor Wella Professionals.  

Textura produsului este densa si concentrata, fiind nevoie de o cantitate potrivita de produs pentru o utilizare. Am cutia de 400 ml de trei luni si abia am consumat jumatate din ea, desi am folosit-o de doua ori pe saptamana. In consecinta, o sa ma mai tina inca trei luni, deci investitia a meritat fiecare banut.

Hidrateaza exceptional parul si il lasa fin si matasos. Nu mi-a ingrasat parul, dar nu am folosit-o la radacini. Efectul cel mai frumos il reprezinta acea stralucire sanatoasa si naturala a parului, care ma face sa ma simt grozav. Atunci cand ai un par sanatos si asa cum iti doresti, totul pare mai frumos!
De cand o folosesc nu am mai avut probleme cu varfurile despicate, acestea avand un aspect sanatos, neted, fin si sanatos. V-ati convins si voi, vazand articolele postate in urma, unde se vede foarte bine cum arata parul meu. Astazi ati aflat si care este produsul care ma ajuta sa-l mentin asa lung si sanatos.


Voi ce produse pentru hidratarea parului si prevenirea firelor despicate utilizati? 
Ati incercat Wella System System Professional Repair pana acum?

You Might Also Like

3 comentarii

  1. Hei, imi poti spune te rog de unde ti-ai achizitionat masca? Am cautat pe http://magazin.ina-grup.ro/ dar nu am gasit-o :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna!

    De pe aoro imi cumpar mereu produsele profesionale pentru par. Uite aici masca: http://www.aoro.ro/wella-professionals/sp-repair-masca-pentru-par-degradat-sau-tratat-chimic/.

    RăspundețiȘtergere
  3. am foolosit=-o si eu dar nu m-a dat pe spate
    adica hidrata, descurca parul ca si un balsam Cien de exemplu de 5 ron

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate