Review produse Oriflame - The ONE

duminică, mai 18, 2014


Va povesteam acum doua saptamani ca a aparut o noua gama de produse Oriflame tentante, care se cheama The ONE. In aceste saptamani am avut ocazia sa testez aceste produse, iar astazi a venit timpul sa va spun parerea mea despre ele. 

O sa incep cu produsele care m-au impresionat cel mai mult, si anume cele doua luciuri Power Shine Lip Gloss in nuantele Rose Glacier si Trendy Berry. Ambele luciuri stralucesc foarte frumos pe buze, au particule mici de sclipici si confera buzelor luciu discret. 


Rose Glacier este o nuanta deschisa, care nu schimba culoarea naturala a buzelor, iar Trendy Berry le coloreaza discret. Au un gust fructat, dulce, de pepene verde, destul de placut, fata de alte glossuri incercate. 

Al doilea produs preferat este rimelul The One Volume Blast Mascara. Desi are o periuta destul de mica, in comparatie cu alte rimeluri de pe piata, aplicarea este mult mai usoara, deoarece am un control mai mare de aplicare. Separa genele foarte bine si da senzatia de alungire. In schimb nu ofera volum. Din punctul meu de vedere este perfect pentru un machiaj de zi. Pentru un look mai intens, se seara, eu prefer un rimel care ofera volum mai mult. In schimb, ar merge de minune acest rimel atunci cand aplic genele false, deoarece ar separa genele mele foarte bine si le-ar uni cu cele false, fara sa le incarce. 


Fardurile Colour Impact sunt primele farduri crema incercate de mine pana acum. Prima aplicare a fost ciudata, deoarece nu stiam exact cum se comporta, dar cu putin antrenament am prins miscarea si au inceput sa-mi placa destul de mult. 


Preferata mea este nuanta Golden Brown, care inlocuieste perfect nuanta Erotica din paleta Too Faced Pixie pin ups, din care mai am foarte putin si care imi place la nebunie. Chiar ma gandeam cu tristete ca se termina aceasta nuanta si nu ii gasisem inca inlocuitor. Noroc de Oriflame The One, ca a creat nuanta perfecta de maro. Atat Golden Brown, cat si Olive Green sunt foarte pigmentate, se aplica usor si se blenduiesc mai usor decat fardurile de tip praf. Cealalta nuanta, Beige Pearl, este mai putin pigmentata si are o textura diferita de primele. Aceasta este potrivita pentru iluminarea arcadei. Eu am pleaoapele uleioase, asa ca rezistenta acestor farduri este de aproximativ 6 ore cu primer ELF, fara primer doar 2 ore. Cu un primer de la Too Faced probabil rezista mai mult. Desi se strang usor in pliul pleoapei dupa 6 ore, acest lucru nu este extrem de deranjant sau vizibil si cu o pensula de blending se poate repara machiajul foarte usor. 


Fondul de ten The One Illuskin Powder, in nuanta Natural Beige, este, din pacate, prea inchisa pentru tenul meu in acest moment. Cred ca nuanta mea din aceasta gama ar fi fost Fair Nude sau Light Ivory. Chiar si asa, am testat cateva zile fondul de ten, pentru a vedea textura acestuia si rezistenta dupa o zi de stat la birou. Asa ca am aplicat fondul de ten foarte bine atat pe fata, cat si pe gat si nu s-a cunoscut deloc ca este prea inchis. Mi-a placut in primul rand aplicarea, deoarece textura este lejera si foarte fina, satinata. Aplicarea este usoara si acoperirea este medie. Se pot aplicstraturi multiple, fara sa fie tenul incarcat. Fixata cu pudra, rezista toata ziua, si confera luminozitatea tenului. Culoarea fondului de ten se adapteaza cu nuanta tenului si arata bine si dupa 8 ore de lucru. Cred ca o sa-mi caut si nuanta Porcelain ca sa o amestec cu Natural Beige, pentru a obtine nuanta mea. Sau o sa astept sa ma bronzez putin pentru a se potrivi perfect. 

Corectorul The One Illuskin, acopera cearcanele si se adapteaza perfect tenului. Desi nuanta este Nude Beige si pare prea inchisa pentru mine, se adapteaza si se uniformizeaza perfect cu tenul meu. Textura este ultra fina si aplicarea foarte usoara. 
Pudra The One Illuskin, in nuanta Medium, are o textura lejera, se intinde foarte bine, daca este aplicata cu o pensula pentru pudra. Are efect matifiant si rezista lejer toata ziua. Ofera luminozitate si aspect natural tenului. 


Ojele The One se aplica usor, deoarece au o pensula lata. Culorile sunt pigmentate si uniforme, daca se aplica doua straturi. Rezistenta este foarte buna, de cateva zile, in conditiile in care nu stam toata ziua cu mainile in apa. 


Un machiaj in care am folosit o parte din produsele The One: corector The One, pudra The One, fard lichid Golden Brown si Beige Pearl si luciu Trendy Berry.


Ati incercat produsele The One? Ce produs v-a impresionat?

You Might Also Like

2 comentarii

  1. Ce frumoase sunt pozele!!! Mi se pare ca la campania asta toata lumea si-a dat interesul :D Imi place machijul, te prinde foarte bine.

    Kisses

    http://miu-miu.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. A fost o campanie frumoasa. Pacat ca nu am avut cum sa ajung la eveniment :( a trebuit sa refuz invitatia..

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate