Jacheta de piele si tricou cu print floral

joi, mai 22, 2014


Tricourile cu imprimeu floral au devenit un element obligatoriu in aceasta primavara/vara, deoarece adauga un plus de feminitate tinutei. Eu am ales sa pun in evidenta acest tricou purtand o jacheta de piele cu o pereche de botine cu tinte. Imi place mult combinatia de rock & roses, deoarece trandafirii imprimati pe tricou se potrivesc de minune la o astfel de tinuta. Am ales pentru completare o pereche de jeans strech visinii, care aveau o nuanta asemanatoare cu tricoul, pentru o asortare perfecta. 

Jacheta Romwe aici, Tricou Romwe aici (acum la reducere, doar 9,99$), Jeans strech Miniprix aici (similari aici), Botine Superpantofi.ro.

Am deja in minte mai multe variante de a purta tricoul cu imprimeu floral, deoarece este versatil si poate fi asortat cu usurinta cu o fusta uni (pentru un look romantic) sau cu o pereche de pantaloni scurti (pentru un look casual, lejer). Mi-am cumparat recent de pe Miniprix o pereche de pantaloni scurti albi, marca Pimkie (ii gasiti in stoc aici), iar acest tricou s-ar potrivi de minune cu ei.







Astazi, 22 mai, tricoul cu trandafiri este la reducere si costa doar 9,99$, doar aici
Va plac tricourile cu print floral? 
Cu ce ati asorta acest tricou?

You Might Also Like

4 comentarii

  1. Yarinayarina Yarina23 mai 2014 la 10:33

    Foarte frumos tricou,DarJacketa imi place la nebunie!!!
    Pupici:*

    http://yarina26yarina.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu o astfel de tinuta doar motorul iti mai lipseste, imi place mult cromatica tinutei. xo

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu sunt foarte incantata de jacheta ♥
    Pupici:-*

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate