Cum ti se pare noul site Danone?

joi, mai 22, 2014

Danone a implinit in data de 15 mai 201, 15 ani de la fabricarea primului iaurt in Bucuresti! Cu aceasta ocazie au relansat si site-ul oficial danone.ro. Avand in vedere ca am consumat frecvent iaurturile Danone, am accesat repede site-ul sa vad cum se prezinta. 



Ce consider util la site: 
1. Interfata prietenoasa, care iti permite sa navighezi cu usurinta. Imi place ca respecta regula celor trei click-uri, conform careia, pe orice site trebuie sa gasesti informatia necesara doar in trei click-uri. 
2. Afisarea butoanelor de social media la vedere, fiind foarte usor de accesat, precum si prezentarea proiectelor sustinute de Danone, care reflecta faptul ca le pasa de mediu si de copilasi. 
3. Prezentarea tuturor sortimentelor de produse Danone, insotite de recomandari, descrieri detaliate, precum si liste de ingrediente complete. 

Ce as adauga in plus site-ului:
1. O sectiune in care sa vedem opiniile si intrebarile altor consumatori. Daca tot este pe site posibilitatea adresarii unor intrebari celor de la Danone, ar fi util sa vedem aceste intrebari, precum si raspunsurile echipei Danone. 

In final le urez La multi ani celor de la Danone si felicitari pentru noul site! 
Voua cum vi se pare noul site Danone? 

You Might Also Like

0 comentarii

Articole apreciate