Borealy - EXQUISITE DANTELLE, o colectie magica

joi, aprilie 03, 2014

Dantela este un element de nelipsit in garderoba noastra, care nu se va demoda niciodata. A fost, este si va fi mereu in trend, deoarece dantela reprezinta feminitate, rafinament, eleganta. Dar cum ar fi sa purtam dantela sub forma bijuteriilor stralucitoare, brodate cu pietre stralucitoare si sclipiri de diamant?

Borealy ne ofera aceasta posibilitate prin noua colectie de bijuterii spectaculoare - EXQUISITE DANTELLE, o colectie magica, unde vom regasi cele mai frumoase bijuterii, lucrate manual, impodobite cu pietre pretioase, cum ar fi cristalele Swarovski si a diamantele de zirconiu ♥

Fiecare bijuterie din colectie este unica, lucrata manual de adevarati maestrii, brodata cu pietre speciale, care impletesc metalul pretios cu cristale de diamant. Senzuale, misterioase, elegante, aceste bijuterii va vor duce intr-o lume de basm, cu printi si printese. Cred ca fiecare fata a visat o data in viata ca este printesa si poarta o rochie divina si bijuterii superbe! Dar putem sa fim printese si in lumea moderna, nu doar in vis. Avem nevoie de incredere in noi, stil si eleganta. Poate si de un Fat-Frumos care sa ne faca cadou un set de bijuterii divine ;-). Niciodata nu putem sa avem prea multe bijuterii!

Acum sa va arat si bijuteriile mele preferate din aceasta colectie superba:


O bratara supradimensionata, cu o structura dantelata sofisticata, intesata pe toata suprafata acesteia cu mici diamante de zirconiu si un fluture colorat cu cristale rosii, mov si verzi, va transforma o tinuta simpla in una sofisticata, misterioasa, eleganta. Eu as opta pentru o rochie neagra, midi, bodycon, cu decolteu la baza gatului, o pereche de pantofi stiletto si aceasta minunata bratara

Dantelle Safir Blue Flower Colier, Cercei şi Inel
Safirul – o piatra fascinanta, in tendinte in acest an, pune in valoare aceste minunate bijuterii. Un set care merge de minune la o petrecere sofisticata, unde putem sa optam pentru o rochie din matase, cu decolteu lejer, o pereche de pantofi de culoarea safirului si o geanta eleganta. Sau poate alegem sa il purtam cu o camasa alba din matase si un sacou bussiness, pentru o femeie independenta si puternica.

Frumusetea Orientului, intr-o pereche de cercei stratement si un colier fermecator. Un model dantelat, o broderie de diamante, acest set este perfect pentru o mireasa rafinata si romantica. Cu siguranta as purta si eu aceste bijuterii la o ocazie speciala, cu o rochie intr-o nuanta uni, decoltata si cu parul prins intr-un coc lejer cu suvite ondulate, pentru un look romantic si misterios.

Borealy – Exquisite Dantelle reprezinta alegerea perfecta pentru face fericita orice femeie ♥. Cu o colectie de bijuterii glam, de lux, Borealy daruieste emotii fiecarei femei care alege sa poarte aceste minunatii.

Care sunt bijuteriile voastre preferata din aceasta colectie?
Mad@

You Might Also Like

1 comentarii

Articole apreciate