Cadouri de 8 Martie pentru doamne si domnisoare

miercuri, martie 05, 2014

Luna martie imi este foarte dragă deoarece nu semnifica doar trecerea la primăvară, ci şi luna femeii. In această lună frumoasă am sărbătorit cu mult drag 1 Martie, care aduce un mic ghiocel în sufletul nostru şi ne luminează ziua, deoarece iarna cea friguroasă şi grea a plecat, lăsând loc frumoasei primăveri să ne încălzească viaţa. A urmat 3 Martie, ziua mamei mele dragi, o persoană deosebită, care mi-a fost alături mereu şi sper să fie aşa până la adânci bătrâneţi şi pe care o iubesc mult.

În curând vine şi 8 Martie, ziua tuturor mămicilor, care merită tot ce este mai bun pe lume, dar şi a tuturor doamnelor şi domnişoarelor. Aşa că m-am gândit să caut câteva idei de cadouri, din care s-ar putea inspira şi iubiţii/soţii vostri.  

Pe mămicile noastre dragi, mă gândeam să le răsfăţăm cu un set de cosmetice adecvate, care să le protejeze tenul şi mâinile acuma la trecerea dintre anotimpuri. În această perioadă este o promoţie pe aoro la gama de produse Neutrogena, şi anume, la cumpărarea unor produse de peste 17 ron, primim cadou o cremă pentru mâini.

Dacă doriţi un cadou mai rafinat, atunci vă recomand câteva parfumuri speciale, care îi vor încânta simţurile. Dacă îi ştiţi gusturile, atunci nu veţi da greş cu un parfum perfect.

Dior Addict – un parfum de lux, seducător, fascinant, care persistă multe ore, fiind perfect pentru o doamnă elegantă. Cu acest parfum nu va trece neremarcată, fiind unul dintre parfumurile care ar trebui deţinut de orice femeie.
Cacharel Amor amor – delicat şi feminin, acest parfum o va încânta de la prima pulverizare. Este perfect atât pentru doamne, cât şi pentru domnişoare. Mama mea adoră acest parfum şi mereu primea complimente când îl folosea. O sa-i fac şi un review în curând.
Chanel No.5 – o legendă a parfumurilor, un adevărat clasic, care nu o să piară niciodată. Este un parfum foarte puternic, deci trebuie folosit cu moderaţie.
Yves Saint Laurent Cinéma – aduce un omagiu al frumuseţii, fiind simbolul eleganţei şi al feminităţii. Puternic, cu atitudine, parfumul oferă o stare de bucurie şi încredere atunci când este folosit. 



Pe surioarelor voastre aţi putea să le surprindeţi cu un produs de make-up pe care ştiţi sigur că şi-l doreşte, sau aţi observat că s-a terminat, cum ar fi un ruj într-o nuanţa superbă, sau o mascara care îi va face genele irezistibile. De asemenea, dacă i s-a terminat parfumul preferat, acuma este momentul perfect să o surprindeţi.

În cazul iubitelor, vă recomand aceleaşi cadouri. Niciodată o fată nu va avea suficiente produse de make-up sau parfumuri. Nu mai zic de haine, genţi sau pantofi J. Dar cu un parfum o veţi cuceri iremediabil.

Parfumurile pe care le consider eu potrivite pentru domnişoare sunt:
Givenchy Very Irresistible – unul dintre preferatele mele, un parfum cu adevărat irezitibil şi seducător, dar în acelaşi timp vesel şi tineresc.
Thierry Mugler Alien – misterios şi seducător, foarte puternic şi impunător, specific creaţiilor Mugler, ori îl adori, ori nu-l suporţi. Eu una îl ador ♥
Chanel Coco Mademoiselle – aşa cum este Chanel No.5 pentru doamne, aşa este Coco Mademoiselle pentru domnişoare. Încântător, cuceritor, elegant, cu adevărat special.
Paco Rabanne XS Black for Her – un parfum dulce, care nu o să treacă neobservat şi ii va fermeca pe cei din jur.

Pe lângă aceste cadouri, cu un buchet frumos de flori şi o cutie cu bomboane delicioase, o veţi face foarte fericită ♥

Tuturor doamnelor şi domnişoarelor le doresc să aibă o zi de 8 Martie superbă!

You Might Also Like

2 comentarii

  1. Chiar a fost superba mai ales ca am primit parfumul meu preferat: http://www.aoro.ro/jimmy-choo/for-women-eau-de-parfum-pentru-femei/

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur foarte mult! ♥ Si mie imi place Jimmy Cho, are ceva special ;)

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate