Review: Apa de gura Jason Power Smile

duminică, februarie 16, 2014

A trecut deja o luna de cand folosesc apa de gura Power Smile de la Jason, pentru albire si respiratie proaspata. Imi doream de mult sa incerc produsele Jason, deoarece am auzit numai lucruri bune despre ele. Pe langa varianta Power Smile, speciala pentru albire, pe Organic Baby mai gasim inca trei variante, si anume: 
- apa de gura cu portocale, scortisoara si menta pt prevenirea tartrului si cariilor; 
- apa de gura cu sare de mare si minerale pt detoxifierea si intarirea dintilor;
- apa de gura cu tea-tree si scortisoara pt gingiile iritate.

Astfel, oricine isi poate alege apa de gura specifica nevoilor sale. Eu am ales apa de gura Power Smile Jason pentru albire, deoarece consum zilnic cafea si imi doream ceva care sa ma ajute sa scap de petele lasate de aceasta. 

Pe langa caracteristica de albire, apa de gura curata, igienizeaza si improspateaza respiratia. Avand elemente de albire, fara abrazivi duri, albeste fara sa afecteze dintii. De asemenea nu contine alcool, zahar sau fluor, fiind foarte sigura pentru sanatatea noastra. Extractul de seminte de susan salbatic ajuta in prevenirea acumularii de tartru, pe cand uleiul esential de menta ne confera ofera o respiratie proaspata. 
Am folosit apa de gura timp de o luna, de 2 ori pe zi si pot spune ca a devenit preferata mea, din tot ceea ce am utilizat pana acum, urmand sa-mi achizitionez pe viitor si pasta de dinti Jason Power Smile. Nu am reusit sa ma impac cu  nici o apa de gura gasita in comert, fiind prea dure pentru dintii mei. Am incercat Colgate, Sensodyne, Listerine si pot spune ca nu suportam ori gustul acestora, ori mentolul extrem, ori senzatia inconfortabila resimtita pe dinti dupa utilizare. Nu mai zic ca unele imi amorteau limba, desi le diluam mereu. 

Power Smile este mult mai blanda si imi lasa respiratia proaspata, avand un gust placut. Am constatat si o albire usoara a dintilor. Probabil daca foloseam apa de gura concomitent cu pasta de dinti Jason Power Smile, rezultatele erau mai vizibile. Imi place ca are o cantitate suficienta de 473 ml si se gaseste la un pret foarte bun de 39 lei, aici. Consider ca apa de gura Jason este potrivita persoanelor care au dintii mai sensibili si o recomand cu drag.

Ati incercat aceasta apa de gura? 

You Might Also Like

4 comentarii

  1. Pana acuma am folosit doar pasta de dinti. Cred ca o sa trec si apa de gura pe lista :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu imi doresc pasta de dinti :) Impreuna cred ca ar face o treaba perfecta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am avut-o si eu. De fapt, inca mai am jumatate din ea, dar am renuntat de ceva timp s-o mai folosesc pentru ca nu m-a incantat deloc. A fost o mare dezamagire, mai ales tinand cont ca pasta de dinti din gama asta este preferata mea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie imi place foarte mult. Este cea mai buna din tot ce am incercat pana acuma. Cred ca o sa-mi iau si pasta de dinti. Desigur, sunteti cu totii diferiti si avem gusturi diferite ;)

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate