Cumparaturi Nailshop - geluri si accesorii pentru nail art + Oferta speciala

vineri, decembrie 13, 2013

Chiar daca astazi suntem in vineri 13, acest lucru nu ma sperie si cred cu tarie ca o sa fie o zi buna, fara evenimente neplacute. Trebuie sa fim optimisti si vom atrage doar gandurile bune! 

Nu am reusit sa va arat pana acuma ce mi-am cumparat de Black Friday-ul romanesc, care a avut loc pe 22 noiembrie, deoarece am fost ocupata cu cateva examene. Am reusit in ziua respectiva sa profit de oferta si mi-am luat un telefon nou si cateva geluri pentru unghii false si multe accesorii si elemente de nail art de la nailshop, deoarece aveau reduceri tentante. 

Mi-am achizitionat inca un gel 2M Beauty 3 in 1, deoarece este gelul folosit cel mai des, atat ca gel de baza, cat si pentru stratul gros de gel, la realizarea bombaturii de rezistenta, precum si pentru sigilarea modelului sau a french-ului. A costat 35 de lei, in loc de 50 de lei. 
Intrucat am terminat gelul natural, am zis sa incerc gelul 2M Natural Hard, care are aceeasi culoare ca cel de dinainte, doar ca are o consistenta mai vascoasa. 
Fiind la promotie gelul 2M Flex, am zis ca este timpul sa-l incerc. De fiecare data imi rup cate o unghie dand cu ea de perete, pat, birou, orice prind, asa ca am zis sa incerc un gel mai flexibil, sa vad daca mi se potriveste si nu-mi mai rup unghiile mereu :)). Acesta a costat 35 de lei, in loc de 50 de lei. 

Pe langa frumoasele geluri, mi-am comandat si cateva elemente de nail art: glitter mix, pulbere stralucitoare, fulgi mica, cristale simple si cristale Swarovski. Glitter mix arata demential pe unghii, iar cristalele Swarovski stralucesc incredibil ♥ 
Fulgi mica MSFG
Glitter mix 115, 128, 131, 143
Pulbere stralucitoare 214, 216, 218

Mi-am mai luat si cateva pile si buffere, pentru ca aveau un pret foarte bun si am nevoie mereu de pile. De asemenea, am gasit un suport pentru pensule, foarte practic, cu capac, ca sa le protejez. 
Mi-am ales cadou roata culorilor si cred ca o sa-mi fie de folos in combinarea culorilor pentru realizarea picturilor. 

Astazi, 13 decembrie, avem 13% reducere la toate produsele din stoc pe nailshop doar aici! 
Asa ca profitati de oferta sa va cumparati cateva geluri sau accesorii ♥ 

You Might Also Like

2 comentarii

Articole apreciate