Black Friday 22 Noiembrie 2013

joi, noiembrie 21, 2013


Se pare ca anul acesta Black Friday Romania s-a impartit in doua zile. O parte din magazine vor desfasura aceasta campanie maine, pe 22 Noiembrie 2013, o parte pe 29 Noiembrie 2013, iar unele vor avea promotii in ambele zile. Nu stiu cat de corect este, dar sper sa faca fata site-urile firmelor si sa nu mai fie probleme de anul trecut. De asemenea, sper sa reusesc sa-mi cumpar ceea ce imi doresc si anume un nou telefon, intrucat cel vechi da semne de oboseala si nu mai face fata. 
De asemenea, o sa fiu cu ochii pe site-ul celor de la Nailshop, deoarece anunta oferte tentente si as avea nevoie de cateva geluri noi, dar si strasuri, sclipici si alte elemente de nail art.
Poate imi voi cumpara si cateva hainute si cosmetice, daca voi mai ramane cu banuti :).

Mai jos am precizat cateva magazine care imi fac cu ochiul si pe care le voi urmari maine, ordonate pe categorii. 


FRUMUSETE SI INGRIJIRE

UNGHII

Nailshop Black Friday 2013 
Site: www.nailshop.ro
Data: 22 Noiembrie, incepand cu ora 00:01
REDUCERI: intre 20% si 70%.



IMBRACAMINTE - FASHION

BeFashion.ro Black Friday 2013
Site: www.befashion.ro
Data: 22 Noiembrie 2013 (cu posibilitatea continuarii si pe parcursul zilei de sambata 23 noiembrie).
Reduceri: intre 10% si 60% la toata gama de produse disponibila in acest moment pe site.
Cadouri: +  lenjerie intima pentru comenzile care depasesc 150 lei (taxa de transport exclusa) si transport gratuit la comenzile care depasesc suma de 250 de lei.


Kurtmann Black Friday 2013 
Site: www.kurtmann.ro 
Data: 22 Noiembrie 
Reduceri de 50% la 3000 de modele ZARA, Bershka, Stradivarius, Pimkie, Tally Weijl, Lefties, Mango, Piazza Italia, Vila, Pull&Bear. In zilele de dupa Black Friday vor urma surprize si reduceri mai mari, pana la 80%! Sper sa aiba stocuri suficiente, deoarece tentatiile sunt mari ♥ 



TinaR Black Friday 2013
Site: www.tinar.ro
Data: 22 Noiembrie 2013
Oferta: Pui 3 produse in cos, platesti doar 2. Livrare rapida, GRATUITA. 



Alte magazine de imbracaminte care pregatesc reduceri de pana la 80% (click pe logo pentru a accesa pagina magazinului)




 

COSMETICE

                                 

MakeUp Shop Romania Black Friday 2013
Site: http://www.makeup-shop.ro/
Data: 22 Noiembrie
Reduceri cuprinse intre 20% si 70%.


CARTI SI LITERATURA


Libris Black Friday Romania 
Sitewww.libris.ro
Data: 22 noiembrie ora 00.00
Reduceri: de pana la 90%.




Elefant Black Friday 2013
Sitewww.elefant.ro
Data: 22 Noiembrie
Reduceri: de pana la 90% 




Nemira Black Friday 2013
Site: www.nemira.ro
Data: 22 Noiembrie
Reduceri: de pana la 70%




IT&C si ELECTROCASNICE
 

evoMAG Black Friday 2013 
Site: www.evomag.ro 
Data: 22 Noiembrie 2013
Reduceri de pana la 70% 






Koyos Black Friday 2013
Site: www.koyos.ro
Data: 22 Noiembrie
Reduceri de pana la 80%
Alte magazine care pregatesc reduceri cuprinse intre 20% si 80% (click pe logo pentru a accesa pagina magazinului)




 va organiza Black Friday doar in magazinele fizice, site-ul fiind doar de informare. Catalogul produselor care vor fi reduse maine il gasiti aici


BIJUTERII


Silverzone Black Friday 2013
Site: www.silverzone.ro
Data: 22 Noiembrie Reduceri de pana la 70%.




Borealy Black Friday 2013
Site: www.borealy.ro
Data: 22 Noiembrie 2013
Reduceri de pana la 50%


Ce va tenteaza sa cumparati maine? 
Eu sper sa aiba stocuri suficiente si sa gasesc ceea ce imi doresc :)

You Might Also Like

9 comentarii

  1. Dumitrascu Florentina21 noiembrie 2013 la 15:28

    ma bucur c-ai facut acesta postare, tre sa fiu pe faza la miezul noptii :))

    RăspundețiȘtergere
  2. iti recomand cu caldura un blog despre ce numesc eu nail art modern, e in rusa insa pozele se vad si asa ))

    http://nails.annagorelova.com/



    parerea mea SUBIECTIVA e ca ar trebui deja sa renuntam la toate unghiile astea false si cu desene kitsch

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna.scuze pentru ca voi fi off topic dar am intrat de pe telefon si nu reusesc sa gasesc articolul cu aplicarea unghiutelor cu gel.cu exceptia lampii, am achiziotionat aceleasi produse ca tine, de pe nailshop. Doar ca dupa ce m-am chinuit vreo 4 ore si mi-am facut unghiutele, a doua zi 2 unghii au crapat...care crezi ca e problema?

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu placere! Ce ti-ai cumparat de Black Friday? :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu oricum aveam in plan sa fac cateva achizitii, asa ca am reusit sa profit si de Black Friday putin. De exemplu, telefonul cumparat l-am luat cu un card de credit in rate ;).

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc pentru sugestie :). Ojele prezentate pe acel blog sunt dragute, dar eu prefer sa port modele pictate manual pe unghii. Nu toate desenele sunt kitsch. Gusturile difera foarte mult de la o persoana la alta si fiecare are dreptul sa aiba propriile opinii.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna Veronica!
    UIte, acesta este articolul: http://lifepassionandbeauty.blogspot.ro/2013/07/cum-se-aplica-unghiile-false-cu-gel.html.

    M-ar fi ajutat daca mi-ai fi spus ce etape ai urmat tu si cum s-au crapat unghiile: la suprafata sau pana la unghia naturala. Am patit si eu o singura data sa mi se crape gelul de pe suprafata unghiilor, deoarece am aplicat gel de luciu (din acela care se afla in sticluta precum ojele) fara sa se usuce bine pictura din culori acrilice. De asemenea aplicasem culori acrilice si pe varful unghiilor si nu sigilasem unghia bine. Si a crapat gelul de luciu. De atunci aplic un strat de gel 3 in 1 peste orice pictura, apoi sterg cu cleansr, pilesc usor si aplic gel de luciu.
    Acuma, pot fi mai mute cauze, dar le luam pe rand, sa vedem unde se regaseste problema.

    Ai pregatit unghia naturala bine, pilita usor pana i-ai luat luciul, apoi deshidratata cu primer. Daca ai cumva hiperhidroza si anume o transpiratie a mainilor excesiva, implicit si unghiile umede, atunci este recomandat sa se foloseasca si nail prep, care deshidrateaza mai bine. Dupa aceasta se foloseste obligatoriu si primer. Daca ai si bond, acesta se foloseste dupa ce s-a uscat bine primerul si trebuie sa avem grija sa nu atingem unghiie de nimic, sa nu prindem scame, deoarece bond-ul este foarte lipicios. Si bond-ul trebuie sa se usuce bine inainte sa aplicam gel de baza.
    Ca gel de baza eu folosesc gel 3 in 1, un strat subtire, pentru o aderenta mai buna a celorlalte geluri. Dupa ce scot unghiile din lampa, folosesc gel de constructie, apoi fac french sau aplic doar gel natural. Forma unghiei poti sa o dai dupa constructie, daca ai ai depasit forma dorita, dar stergi unghiile inainte sa le pilesti cu cleanser sau spirt. Apoi le deprafuiesti bine si aplici urmatoarele geluri.
    Gelul de luciu se aplica mereu dupa stergerea unghiilor cu cleanser si pilirea acestora, ca sa prinda mai bine si sa nu crape. Se da in strat foarte subtire, o singura data si trebuie sa ai grija sa nu curga. Nu se mai pilesc unghiile dupa finish.
    Alta cauza - daca nu se sigileaza varful unghiilor bine, atunci intra aer si la orice mic impact unghia crapa.
    Daca nu ai deprafuit bine dupa ce ai pregatit unghia naturala. Cu cleanser se sterge doar atunci cand pilesti pentru a da forma sau a picta desene. Nu se sterge cu cleanser dupa fiecare aplicare de gel. Geluri;e au o aderenta mai buna daca se aplica imediat unul dupa celalalt. Sau ai pilit prea mult in parti pana a ajuns la unghia naturala si la contactul cu apa prinde aer si sare gelul. Ai folosit tipsuri sau sabloane? La tipsuri, daca nu sunt lipite bine, se dezlipesc si intra aer. Iar sablonul trebuie fixat foarte bine sub unghie sa nu ramana spatii.
    Cam acestea ar fi cauzele pe care mi le amintesc acum. Sper sa te ajute :* Daca mai intampini probleme, te ajut cu drag, cu orice pot!

    RăspundețiȘtergere
  8. A crapat doar gelul de finish si prenultimul strat de gel. intr-adevar am sters c clenser dupa diecare aplicare pentru ca mi se parea ca a ramas gel neintarit pe unghie. care ar fi cauza si pentru aceasta situatie? precizez ca nu aplicam mult gel si totusi am impresia ca ramanea o parte neintarit..multumesc de sfaturi

    RăspundețiȘtergere
  9. Ideea este ca trebuie sa ramana un strat lipicios. Probabil din acest motiv aveai impresia ca nu se usca complet. Peste acest strat de gel lipicios le pui pe urmatoarele. Daca stergi cu cleaner, atunci este recomandat sa pilesti putin unghiile, deprafuiesti si aplici urmatorul strat de gel, ca sa aiba aderenta. Daca nu se usuca gelul deloc, curge pe margini, atunci nu sunt bune lampile UV, ceea ce nu cred ca este valabil acuma la tine, deoarece lampa ma gandesc ca este noua. Deci nu iti fa griji, deoarece asa ramane gelul, lipicios, este normal. Doar finish-ul, cel care se aplica cu pensonul nu are nevoie de fixare cu cleaner. Ca sa iti dai seama ce geluri raman lipicioase, se precizeaza in descrierea lor ca trebuie fixate cu cleaner, pentru a se elimina acel strat lipicios, iar cele care nu trebuie fixate, sunt intarite complet si le poti atinge fara sa ramana urme.

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate