Am fost mireasa ♥

vineri, noiembrie 15, 2013


Am vazut lumina zilei in urma cu 26 de ani si cateva luni. Am crescut, am visat si intr-o zi mi-am intalnit sufletul pereche. Eram copii cand ne-am vazut prima data si nu stiam ce planuri are destinul cu noi, asa ca am plecat fiecare pe drumuri separate, pana cand, intr-o zi frumoasa, ne-am reintalnit pur si simplu intamplator. Din acel moment, viata noastra s-a schimbat, sufletele noastre s-au contopit in unul singur si am inceput sa traim multe clipe de iubire si fericire.

Dragostea noastra a crescut din ce in ce mai mult, iar noi am devenit de nedespartit. Stiam ca suntem sortiti unul pentru celalalt, ne completam si ne intelegeam perfect impreuna. Asa ca, intr-o zi superba de martie, am fost ceruta in casatorie ♥ Din acel moment, timpul s-a scurs foarte repede si a venit timpul sa ne unim destinele. Acest lucru s-a intamplat intr-o zi de toamna, intr-o zi care a fost perfecta pentru noi, si anume, 21 septembrie 2013.

Deoarece aveam si persoane care venea din alte judete, dar si pentru a castiga timp, am decis sa facem cununia civila, cununia religioasa si petrecerea in aceeasi zi. Chiar daca unele persoane spuneam ca o sa fie foarte obositor, noi ne-am simtit perfect si nu am simtit deloc oboseala in ziua respectiva. 

Am decis sa merg imbracata mireasa la starea civila, pentru a avea cat mai mult timp pentru sedinta foto. Cununia civila a avut loc la ora 13:30, iar la ora 14:30 am programat cununia religioasa. In acest fel, aveau si invitatii timp sa vina la ceremonii, dar si timp sa se pregateasca si pentru petrecere. 





Cununia religioasa a avut loc la o biserica mica, dar primitoare si foarte frumoasa. Iar dupa ceremonia am eliberat cativa porumbei superbi. Daca nu stiati, porumbeii sunt un simbol al iubirii, pacii si sperantei, iar eliberarea acestora transmite un mesaj de iubire si pace. 


Am ales sa facem sedinta foto in Gradina Botanica, precum si la Teatrul National, care arata deosebit dupa renovare ♥ Pozele si filmarea au fost realizate de Gabi Ciobanu Studio, care ne-a facut poze superbe, un album minunat tip fotocarte, precum si un set de filmari in care a pus suflet. Am fost cu adevarat multumiti de serviciile acestei echipe! 




Rochia am cumparat-o de la un targ de nunti. Am mers la targul respectiv sa ne facem o idee de preturi, modele, dar nu aveam nici o intentie sa-mi cumpar atunci rochia. Era prin februarie si am zis ca este cam devreme. Am facut un tur al targului si pusesem ochii pe 2-3 rochite, asa ca ne-am oprit la un stand sa probez una, dar coada era prea mare, asa ca am zis ca revenim. Nu era chiar ce imi doream, asa ca am renuntat. 

Cand ne plimbam pe acolo, dam peste o rochie expusa, care arata superb. Era exact cum imi doream: printesa, cu bretele, cateva strasuri delicate. Perfect! Am zis ca o probez pe asta oricat de mult trebuia sa stam la coada. Spre norocul nostru nu am stat atat de mult, dar am avut o surpriza. Exact inaintea mea, era o viitoare mireasa care vroia sa probeze aceeasi rochie. Spre norocul meu, nu ii statea deloc bine si ii era mult prea mare. Aceea era rochia mea predestinata :)). 

Dupa ce am probat-o am zis ca asta este rochia mea! Marimea era perfecta, culoarea ivory, modelul! Nu avea rost sa mai merg sa probez alte zeci de modele, cand imi ramasese sufletul la aceasta. Sotul meu ramasese vrajit de ea! Prietena mea, care a mers cu noi, a zis ca asta e rochia care ma defineste. Ma simteam ca o printesa in ea

Asa ca nu am mai stat pe ganduri si mi-am cumparat rochia atunci, singura rochie de mireasa probata. Am dat aproape 1600 lei, un pret rezonabil pentru o rochie de mireasa. Oricum nu aveam intentia sa cheltuiesc prea multi bani pe o rochie, pe care o imbracam o singura data. Firma de unde am luat-o se numeste Estelle

Am avut crinolina cu 3 cercuri, care o facea sa fie bufanta atat cat trebuie. Nu stiu cum sunt rochiile cu jupa, in loc de crinolina, dar eu am adorat crinolina, deoarece m-a ajutat sa merg si sa dansez usor si sa ma simt foarte bine. Nu m-am trezit cu rochia in cap la dansul mirilor, cand m-a iridicat sotul in brate si nici cand m-au dansat hotii, deci a fost perfecta :). 

Si da, sotul meu a vazut rochia inainte de nunta, cu el am luat-o si cu el as fi luat-o oricum, pentru ca noi nu suntem superstitiosi si nu credem in acel mit ca mirele nu trebuie sa vada rochia inainte. Asa cum eu am mers cu el cand si-a luat costumul, asa si el a mers cu mine cand mi-am luat rochia. Ne place sa ne sfatuim impreuna, apreciem si credem in parerea celuilalt.  


 


Voalul a fost luat din acelasi loc, de unde mi-am luat rochita, in momentul in care am mers la scurtat. Am ales ceva simplu, cu un model delicat, care se completa cu strasurile de la rochie. Am decis ca vreau sa-l prind sub coc, deoarece imi place mai mult cum arata asa, mai ales ca asa se potrivea la coafura pe care mi-o doream. Bolero-ul a fost imprumutat de la o prietena draga si s-a potrivit de minune cu rochita mea ♥


Cu rochia am scapat foarte repede! Dar cu pantofii am avut peripetii si deja ma gandeam ca nu o sa-mi gasesc pantofii mult visati. Mi-am dorit o pereche de pantofi, care sa fie si eleganti, dar si comozi, ca doar aveam sa dansez toata noaptea, nu? Avand un picior mai subtire, am vrut neaparat pantofi prinsi pe picior cu bareta, sa nu-i pierd si sa aiba un toc de maxim 7 cm. Stiam exact cum arata, intrucat gasisem ceva pe Internet, dar erau cam scumpi, asa ca am fost in toate locurile posibile din Iasi sa caut pantofi de acest gen, dar nu am gasit nimic. Ori imi erau mici, ori mari, ori erau foarte incomozi, ori urati.  
Intr-un final, dupa ce am obosit cautand prin oras si intrand deja in panica ca nu imi gaseam pantofi, am decis sa-mi comand perechea vazuta de pe Internet. Cu emotii, am dat comanda, am ales numarul 36 si m-am rugat sa imi vina, deoarece obosisem cautand. 

Am comandat de pe site-ul oficial Condur, iar a doua zi deja am primit pantofii. Am desfacut coletul imediat si erau superbi, exact in culoarea rochiei, eleganti, tocul perfect! I-am probat si nu numai ca imi veneau perfect, dar erau atat de comozi, incat abia ii simteam in picioare. Chiar daca au costat 350 lei, merita fiecare banut. I-am purtat de la ora 11 dimineata pana la ora 3 dimineata, cand am zis ca este timpul sa ma schimb intr-o pereche de sandale, pentru a lasa piciorul sa respire. 



Bijuteriile au fost cumparate din locuri separate, alese sa fie in ton cu rochia, care avea cristale si perlute la brau. Cerceii aveau cristale si o perla si straluceau superb (au costat doar 10 lei), pieptenele pentru par avea si el cristale si perlute (a costat 35 de lei), iar bratara avea strasuri albe stralucitoare si v-am prezentat-o aici. Nu am vrut diadema, tiara, deoarece am vrut ceva diferit. De asemenea, nu am vrut lantisor sau bijuterii la gat, deoarece incarcau prea mult tinuta si nu se potriveau deloc. 


Coafura si machiajul am ales sa le fac la Adrian Team Beauty, la recomandarea unei bune prietene. Am mers pe incredere si am fost multumita pe deplin de rezultate. Coafura a fost realizata de Adina Mititelu, la care am mers cu o poza despre cum as vrea sa ma faca (de la o coafura realizata tot de ea) si rezultatul final a fost si mai frumos de cum ma asteptam ♥. Nu am facut nici o proba inainte, am stiut exact ce vreau si ea a inteles perfect. Stiam ce fel de coafuri realizeaza si aveam incredere in ea! 



De machiaj s-a ocupat Iacob Flory, de la acelasi salon. I-am spus ce culori imi doresc si am asteptat cuminte rezultatul. A fost pentru prima data cand mi-am pus gene false si a durat putin pana m-am invatat cu ele, dar cand m-am privit in oglinda nu-mi venea sa cred ca sunt eu ♥. 


De manichiura m-am ocupat eu, bineinteles, cu o saptamana inainte. Am avut putin de lucru, deoarece nu mai aveam unghii deloc (le taiasem pe toate in timpul pregatirilor pentru nunta), asa ca am avut de construit toate unghiile de la zero. Am facut constructia intr-o zi, deoarece mi-a luat cam 7 ore (constructia, french-ul, pilitul unghiilor, forma), iar modelul l-am facut peste 3 zile. 

Am ales sa fac ceva simplu, delicat si in ton cu buchetul si rochia. Am pictat doua flori delicate cu roz pal si alb pe inelare si unghiile de la degetele mari, precum si un model spiralat cu alb, presarand pe fiecare unghie cate un mic cristal swarovski. De asemenea am aplicat pe toata unghia un gel effect cu sclipici foarte fin si deosebit. Efectul acestui gel este cu adevarat special. Cred ca o sa-mi iau mai multe geluri de acest gen, deoarece le ador! 


A fost cea mai frumoasa manichiura pe care am realizat-o eu vreodata, atat din punctul de vedere al formei, cat si al modelului ♥


Verighetele au fost cumparate cu un an inainte de la Coriolan. Am prevazut ca vor scumpi aurul in urmatorul an, aveam banutii stransi deja pentru verighete si nu avea nici un rost sa mai asteptam. Asa ca am facut o vizita la Coriolan, am probat mai multe modele si am gasit modelul perfect pentru amandoi ♥ 



Buchetul, lumanarile, precum si decoratiunile salii au fost realizate de Premiere Deco. Buchetul a iesit exact asa cum mi-am dorit ♥ I-am aratat o poza, i-am zis ce culori vreau si a iesit divin! L-am adorat, pur si simplu! 



Cocardele au fost realizate dintr-o varietate de flori, in ton perfect cu buchetul, lumanarile si decorul salii. 


Bratarile pentru frumoasele mele domnisoare de onoare au fost realizate de matusa sotului meu, care este extrem de talentata. Ea ne-a facut si un ornament superb pe masini ♥ 


Petrecerea a avut loc la Restaurantul Ideo White. Am constatat ca nu am poze cu decorul salii, dar puteti sa vedeti aici cam cum a aratat, doar ca am avut alte flori si alte nuante. Personalul localului s-a comportat ireprosabil. Le-am spus exact ce dorim, am discutat inainte toate detaliile si am avut o colaborare foarte buna.  

Am vrut sa decorez sala cat mai vesel, asa ca am ales un joc de culori. Crizanteme lila, eustoma roz, gerbera peach, verdeata si apa la flori turcuaz, iar impreuna au aratat deosebit. De asemenea, in centrul florilor am avut cate o lumanare mov. Decorul a fost la baza mesei, intr-o vaza bombata, nu inalta, ca sa se vada invitatii bine intre ei, iar scaunele au avut cate o o fundita ivory mai mare si una mai mica si colorata in mijloc (un scaun cu fundita portocalie, urmatorul cu fundita turcuaz si apoi roz). Nu am vrut huse la scaune (deoarece nu imi plac deloc), iar scaunele aratau foarte elegant fara ele. Sala nu a fost deloc incarcata si a fost foarte apreciata de invitati. 

Ringul de dans a fost incapator, fara stalpi si a fost mereu plin de oameni dornici sa se distreze. Muzica a fost asigurata de formatia Cezar Band, care a stiut sa faca atmosfera, iar lumea a dansat si s-a distrat pana dimineata. 


Tortul a fost realizat de cofetaria Charlotte, ales impreuna cu nasa noastra draga ♥ Am optat pentru un tort frappe, intrucat era foarte fresh, racoritor si am zis ca merge mult mai bine un tort mai usor dimineata, decat unul foarte dulce. Yummyyy ♥ 


Dansul mirilor a fost deosebit. Am ales sa luam lectii de dans de la un baiat foarte talentat, care ne-a invatat in 9 sau 10 sedinte o coregrafie destul de complexa, pe melodia de la Whitney Houston - I have nothing. Melodia a fost modificata si avea ritm de vals vienez ♥. Nu aveam experienta in dans, iar conditia fizica era la pamant, asa ca lectiile de dans ne-au prins foarte bine si mergeam cu mult drag la ele, chiar daca plecam terminati dupa o ora. In noaptea nuntii ne-a iesit dansul perfect, mult mai bine decat la orice repetitie ♥ A fost o surpriza pentru toata lumea. 
Mai jos va las cu filmuletul valsului. Din pacate este de o calitate inferioara. Nu am reusit sa scot partea aceasta din dvd-uri, asa ca am publicat o varianta filmata de cineva cu telefonul. 






La sfarsit va las cu o melodie de suflet, melodia care se regaseste pe filmuletul de prezentare al nuntii noastre ♥


Si aceasta a fost nunta mea! Nu-mi vine sa cred cat de repede a trecut, cat de frumos a fost si cat de bine ne-am simtit! Va spun sincer ca in ziua aceea uiti de toate, esti in centrul atentiei si trebuie sa te bucuri de fiecare moment! Iar noi ne-am bucurat de orice clipa, ne-am distrat, am dansat non stop la petrecere, am zambit din suflet de dimineata pana seara si nu am simtit deloc oboseala ♥ Nasii nostri sunt niste persoane deosebite si suntem norocosi ca au ales sa ne cunune, parintii ne-au fost alaturi si s-au bucurat pentru noi, rudele, prietenii nostrii dragi s-au simtit foarte bine si s-au distrat impreuna cu noi. 
A fost o nunta mai frumoasa decat mi-am imaginat vreodata! A fost nunta noastra! 


PS: daca doriti mai multe detalii legate de sala, decor, rochie, modul de organizare al nuntii, sau orice altceva, ma anuntati si va scriu cu drag! 

You Might Also Like

32 comentarii

  1. Casa de piatra! Ai fost o mireasa superba!
    Imi place la nebunie totul: manichiura, buchetul, rochia , fotografiile, totul, ai avut o nunta foarte reusita! :)
    Felicitari! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Superb a iesit dansul, esti foarte gratioasa :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai fost superba si-ai avut o nunta de vis! Imi place mult si dansul si melodia aleasa dar parca s-a cam exagerat cu fumul.
    Foarte frumoase toate detaliile, coafura, buchetul numai de bun gust!
    Casa de piatra si multa fericire!

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari :X ssuperb a iesit dansul, dupa ce l-am vazut m-am gandit ca as vrea si eu asa ceva :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Casa de piatra! Ati fost foarte frumosi! Unde ai facut cursurile de dans si care a fost pretul? Mersi!

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari! Sa aveti o viata fericita impreuna! Pozele sunt foarte frumoase, se vede ca a fost o zi speciala pentu amanadoi :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari si Casa de de Piatra, dansul a fost superb, florile, buchetul, splendide! xo

    RăspundețiȘtergere
  8. felicitari, ai avut o nunta superba

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce dragut!!!! M-a apucat plansul, eu sunt o fire super sensibila :)) Ma bucur mult ca ai avut o nunta asa frumoasa si iti doresc tot binele din lume! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Ai scris postarea asta cu mult suflet, am simtit asta la fiecare cuvant citit! E postarea unei femei ce iubeste si este iubita!:)
    Foarte frumoasa mireasa, minunata pereche! Va doresc fericire, armonie si iubire mereu proaspata!


    Ilda

    RăspundețiȘtergere
  11. Wow, parca am citit o poveste - sunteti buni de referinta pentru o nunta perfecta in Iasi :)
    Toate detaliile sunt minunate, multumim ca le-ai impartasit cu noi - pantofii chiar arata grozav si daca rochia se poarta 1-2 ori, pantofii poti sa-i porti oricand cu alte tinute :) Mi-au placut bijuteriile discrete (si surprinzator de necostisitoare) si rochia si florile si coafura si machiajul, nu mai spun de manichiura ta superba. Si dansul a fost grozav, chiar ati plutit pe nori (desi, vorba lui Fede, cam mult fum)
    Deci, WOW!
    Sa aveti o casnicie minunata, plina de bucurii si multa fericire. Casa de piatra!

    RăspundețiȘtergere
  12. Casa de piatra! Ai avut o nunta superba!! Felicitari si pentru postare, am sorbit fiecare cuvintel!

    RăspundețiȘtergere
  13. Felicitari si casa de piatra! Ai fost superba! :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Ce frumos ai povestit!Casa de piatra si fericire! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  15. Casa de piatra!
    Cred ca fiecare mireasa este "cea mai frumoasa", mie cel mai mult mi-a placut buchetul tau!


    am un giveaway dragut pe blog, te astept cu drag!
    http://www.artliving.ro/giveaway-glam-shine/

    RăspundețiȘtergere
  16. Mulumesc mult! Totul a fost exact asa cum mi-am dorit! :*

    RăspundețiȘtergere
  17. Multumesc din suflet! Asa este, fumul a fost prea ridicat. In mod normal gheata carbonica trebuie sa fie la 40 cm maxim de podea, dar a fost prea ridicata.

    RăspundețiȘtergere
  18. Multumesc mult de tot! Asa sa faci, merita din plin! Mai ales daca este o surpriza pentru toata lumea ♥ :*

    RăspundețiȘtergere
  19. Multumesc mult! Am facut cursurile cu Alexei Melentii de la grupul de dans Imperial (la galeriile Stefan cel Mare) si au costat 50 lei sedinta. Am mers pe o recomandare :).

    RăspundețiȘtergere
  20. Multumim mult!! A fost cu adevarat superb!

    RăspundețiȘtergere
  21. Multumesc! Asa este ♥ a fost superb!!

    RăspundețiȘtergere
  22. Sascha, este o draguta! Multumesc mult! :* Si eu iti doresc numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  23. Multumim mult de tot!!! :* Asa este, iubesc si sunt iubita din plin ♥

    RăspundețiȘtergere
  24. Multumesc din suflet!! Totul a fost exact asa cum mi-m dorit! Poate chiar mai frumos! :*

    RăspundețiȘtergere
  25. Casa de piatra! Multa fericire, intelegere! Ai fost o mireasa foarte frumoasa, finutza. Te pup cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  26. Multumesc foarte mult! :* Esti o draguta!

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate