Ondulatorul Remington Keratin Therapy Pro Curl Ci8319

marți, iulie 09, 2013


Va anunt cu multa emotie si fericire ca am intrat in competia pentru postul de ambasador Remington. Produsele acestui brand nu imi sunt deloc straine. Mai detin o placa de intins parul, cumparata din primul meu salariu, fiind extrem de incantata de achizitie, pe care o folosesc si in ziua de astazi cu aceeasi placere ca in prima zi, iar rezultatul este la fel de bun. Se stie ca produsele Remington sunt durabile si calitative si te tin pana cand te plictisesti de ele. Am incredere si respect in acest brand si sunt sigura ca produsele lor nu o sa ma dezamageasca.

Dupa ce am primit propunerea de la Remington, am decis ca vreau sa testez un ondulator si mi-am dorit imediat ondulatorul Keratin Therapy Pro Curl Ci8319. Desi am o trusa de coafat cu mai multe accesorii, printre care 3 tipuri de ondulatoare, va spun sincer ca nu se compara buclele care le-am facut cu trusa respectiva fata de ondulatorul Keratin Therapy. Calitatea este net superioara, iar raportul calitate - pret este foarte bun. 

Cu acest ondulator se pot realiza bucle stranse, perfecte, in cel mai scurt timp. Sper deosebire de celelalte ondulatoare, acesta isi face treaba in doar 10 secunde (fata de 25-30 secunde cat trebuia sa stau la celalalt). In acest fel vom avea un par mai sanatos, deoarece este scurtat considerabil atat timpul de actiune, cat si durata de realizare a coafurii. Avand in vedere ca am parul lung si des, recunosc ca ma plictiseam si ma dureau mainile cand trebuia sa-mi ondulez tot parul. In plus, ondulatorul meu vechi mai era si greu, pe cand acesta este mult mai usor.


Cu un tambur de 19 mm (pentru bucle stranse spiralate), invelis ceramic avansat cu cheratina pentru o extra protectie a parului, pentru a avea bucle mai sanatoase si frumos spiralateondulatorul Keratin Therapy are display digital cu 5 trepte de temparatura de 130, 150, 170, 190 si 210 grade Celsius. Pentru par mai subtire, sensibil este indicat sa se foloseasca o temperatura mai scazuta (130, 150, 170), iar pentru un par potrivit o temperatura medie (170, 190), iar pentru parul gros, foarte rezistent o temperatura mai ridicata (190, 210). Eu folosesc in principiu temperaturile 170 - 190, deoarece am parul destul de gros si rezistent. 

Se incalzeste repede, in doar 30 de secunde (nu 10-15 minute cat aveam de asteptat la vechiul ondulator) si se aprinde un indicator luminos cand este gata de utilizare. Daca se uita in priza (lucru nerecomandat niciodata), dar sa zicem ca s-a intamplat, acesta se opreste automat dupa 1 ora. 

Sfaturi si etape pentru folosirea ondulatorului si obtinerea unor bucle de invidiat: 

1. In primul rand, ne pieptanam pe par foarte bine, sa-l avem descalcit si curat. De asemenea, acesta trebuie sa fie perfect uscat (niciodata sa nu folositi ondulatorul sau placa pe parul umed, decat daca sunt produse speciale in acest sens). 

2. Folosim un produs pentru protectie termica (ulei, spray). Pentru sanatatea parului nostru, este foarte util sa folosim produse speciale sa ne protejeze de temperaturile ridicate. 

3. Impartim parul pe sectiuni pentru a odula parul mai usor. Eu imi impart parul in doua parti egale (o parte in dreapta, o parte in stanga, apoi fiecare parte o impart din nou (parul de sus il prind intr-un cleste, iar parul de jos il las liber pentru a-l coafa primul). Dupa asta, iau cate o suvita de marime potrivita (depinde ce fel de bucle doriti sa obtineti - pentru bucle mai stranse, suvitele trebuie sa fie mai subtiri, iar pentru bucle mai lejere, mai groase), o prind in clestele ondulatorului, o rulez pe cilindru si o las 10 secunde. Fiecare bucla o desprind usor de pe ondulator deschizand clestele acestuia, si tragandu-l usor de pe bucla formata, in jos, fara nu ii stric forma. Cand termin, trec la urmatoarea sectiune, pe care o impart din nou (parul de sus in cleste, cel de jos pregatit de ondulare), pana cand termin tot parul. 

4. Timpul de actiune este de doar 10 secunde! Fiecare suvita se lasa 10 secunde si este ondulata perfect! Nu mi-a venit sa cred cand am vazut si am fost extrem de incantata de acest lucru, deoarece scurteaza considerabil timpul, fiind foarte util. In cateva minute coafura este gata :). 
Varful ondulatorului este rece pentru a ne proteja de arsuri accidentale (eu am patit sa ma ard din cauza unui ondulator pentru ca am intors capul o fractiune de secunda fara sa ma "asigur"ca nu ating ondulatorul).

5. Daca nu stiti exact cum este parul vostru, este recomandat sa incepeti cu temperaturi mai scazute si urcati treptat daca vedeti ca buclele nu se formeaza asa cum va doriti. Nu incepeti cu o temperatura ridicata din prima sa nu va deteriorati parul. 

6. Are un indicator luminos (cel pe care este afisata temperatura) care palpaie pana cand se atinge temperatura optima. Cand acesta ramane aprins, puteti incepe coafarea, deoarece si-a atins temperatura indicata.

7. Se desfac usor buclele, rotindu-le pe deget, asezandu-le cum dorim, apoi folosim fixativ sa mentinem coafura perfecta. Recomandat pentru coafuri de ocazie

8. Pentru un look casual, mai rebel, desfacem buclele si nu folosim fixativ. Acestea rezista cateva zile si fara sa folosim spuma sau fixativ. Sau putem pieptana parul usor si obtinem acele onduleuri naturale. 

9. La sfarsit, scoatem ondulatorul din priza si il lasam sa se raceasca (are o husa speciala termorezistenta, in care incape perfect - este micuta, eleganta, usor de depozitat si de transportat). Pe aceasta husa tin ondulatorul si in timpul procesului de ondulare, deoarece nu este bine sa lasam ondulatorul oriunde cand ne pregatim suvitele de ondulat. Pentru acest lucru exista husa termorezistenta.


Rezultatul: bucle perfecte, spiralate, lucioase, par usor si sanatos. 


Gama Keratin Therapy este special conceputa pentru a pastra parul cat mai sanatos, chiar daca este supus unor temperaturi ridicate. Avand invelis de ceramica de o calitate superioara, infuzat cu micro particule de Keratina, pentru protejarea parului in timpul coafarii la temperaturi ridicate.


Concluzii finale:
Sunt incantata de acest ondulator, deoarece am reusit sa ma coafez singura in mai putin de jumatate de ora (lucru care imi era imposibil - imi lua o ora si jumatate cu tot cu ajutor din partea altcuiva pentru parul de la spate). Buclele au rezistat foarte bine si atunci cand foloseam fixativ, cat si atunci cand nu am folosit. Ondulatorul in sine este usor, subtire, lucru care m-a incantat, deoarece este simplu de folosit. 

Unde il gasim: pe site-ul Remington - aici si costa 159 lei. Il recomand cu drag persoanelor care iubesc buclele, in special cele stranse, spiralate. 

Puteti sa cititi articolul meu si pe blogul Remington-Style :)

In urmatorul articol o sa va arat poze cu coafura realizata cu acest ondulator, precum si alte sfaturi pentru obtinerea unei coafuri perfecte. 

Va place parul coafat in bucle frumoase? 
Ati incercat acest ondulator? Cum vi s-a parut? 
Va astept cu drag comentariile! 

You Might Also Like

11 comentarii

  1. si buclele nu arati? xoxoo
    Iubesc si eu remington

    RăspundețiȘtergere
  2. Bineinteles ca o sa arat si buclele ♥ o sa le dedic o postare speciala :)
    Merita iubite, pentru ca sunt foarte bune ♥ Te-am pupat :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Am si eu acest ondulator si m-a impresionat de la prima folosire! Cu adevarat un produs de calitate :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Cel mai mult imi place ca dureaza doar 10 secunde sa se formeze bucla! Abia astept sa vad si buclele tale! pooop :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumos structurat review-ul :) Am si eu o mica colectie Remington la care ar merge adaugat si acest ondulator :D

    Abia astept sa iti vad si buclele! Te-am pupat! Alexxa :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Este cu adevarat un produs foarte bun! ♥ I love it!

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu sunt foarte incantata de acest lucru! Inainte stateam foarte mult sa termin de ondulat tot parul, ma plictiseam groaznic :))
    O sa vedeti si buclele in curand si sunt sigura ca o sa le adorati :D
    Pupici *:

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu am o mica colectie: placa de intins parul, uscator si acuma ondulator :D In curand o sa vezi si buclele :* Pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. Super! Sa o folosesti cu placere! Si eu sunt un fan Remington :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Gata! Am aratat si buclele realizate cu acest ondulator, precum si un tutorial video! Te invit sa il urmaresti aici: http://lifepassionandbeauty.blogspot.ro/2013/08/bucle-realizate-cu-ondulatorul.html :)

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate