Nail Art: Butterfly fly away

miercuri, iulie 31, 2013


Butterfly fly away, butterfly fly away
Flap your wings now you can't stay
Take those dreams and make them all come true
Butterfly fly away, butterfly fly away
We've been waiting for this day
All along and knowing just what to do
Butterfly, butterfly, butterfly, butterfly fly away...

Pe timp de vara ador sa pictez flori sau fluturasi pe unghii. Majoritatea modelelor mele estivale sunt cu flori. Recunosc, ador florile din suflet! Dar cine nu le adora, cand sunt atat de frumoase si gingase?


Unghiile au fost pozate dupa 3 saptamani de la realizarea acestora. Stiu ca aceasta lungime nu este pe placul tuturor, dar eu ma descurc perfect cu unghiile atat de lungi. Pot sa fac absolut orice cu ele si nu ma incomodeaza deloc. Desigur, nu oricine poate sa se descurce cu unghiile lungi. Trebuie sa ai putina dexteritate si sa te inveti cu ele. Va spun sincer ca, in acest moment, eu nu ma descurc atat de bine cu unghiile scurte :)). Oricum, marimea ideala, pe care o prefer, este mai scurta decat cea a unghiilor prezentate astazi. 



Pentru realizarea acestor unghii am folosit:



Gelul Effect 2M - nuanta 01 este unul dintre gelurile mele preferate, in special vara, cand imi doresc o sclipire delicata a unghiilor. Dupa cum se vede si in poza de detaliu de mai jos, sclipiciul este foarte fin, in special pe baza naturala a unghiilor. Pe o baza inchisa, rezultatul este mai spectaculos. Cand o sa-mi achizitionez cateva geluri colorate, o sa va arat rezultatul si in combinatie cu alte nuante. De asemenea, aceste geluri se gasesc si cu reflexe mov, turcuaz, argintiu, multicolor ♥ Unul turcuaz ma tenteaza foarte tare! 

Cum se aplica? 
Gelul effect se aplica dupa ce terminam de construit unghiile. Este un gel foarte subtire, care se aplica in ultimele etape. Eu l-am aplicat imediat dupa ce am aplicat gelul natural si am degresat unghiile, iar peste el am aplicat un strat de gel transparent. Am degresat, am pilit si am facut modelul. Se mai poate aplica si la sfarsit, dupa ce am terminat de construit unghiile, am degresat, am pilit, realizat modelul si mai avem de aplicat luciul. Acest gel effect se aplica inainte de gelul de luciu. 


Va plac florile mele? Dar fluturasul? Nu este simpatic? 
Ati incercat gelurile effect? 

 

You Might Also Like

9 comentarii

  1. Superbe si florile si fluturasul :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc frumos! :* Ma bucur ca iti plac :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Alinaluibrumarel31 iulie 2013 la 18:14

    foarte frumos modelul :).

    RăspundețiȘtergere
  4. Inca mai astept articolul "Cum sa indepartezi gelul de pe unghii". ;) Ai spus ca il vei publica peste "o saptamana" au trecut 2-3 de atunci! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Alina! Imi cer scuze, au fost cateva zile foarte aglomerate si nu am mai avut timp sa ma ocup de aceste postari. Maine sau sambata il postez.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am postat articolul :) http://lifepassionandbeauty.blogspot.ro/2013/08/intretinerea-unghiilor-false-cu-gel-si.html
    Sper sa te ajute! :*

    RăspundețiȘtergere
  7. buna..cand folosesti culoriile acrilice..desenezi intai si apoi aplici gelul 3 in 1? nu se duc la pilire?cum faci cu sclipiciul pudra...il pui pe unghie..si apoi cu gel transparent ori amesteci putin gel transparent si sclipici..?

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate