O noua comanda de pe aoro.ro

miercuri, iunie 19, 2013


Acuma doua saptamani am mai dat o comanda pe aoro, deoarece nu am rezistat tentatiei. Parfumul meu drag era la reducere, asa ca nu am mai stat pe ganduri si am profitat la maxim. Asa ca mi-am achizitionat mult iubitul Lady Million by Paco Rabanne, in varianta mare de 80 ml ♥ 


Pe langa acest produs mi-am luat si L'oreal lash architect 4d mascara si am primit cadou un mini parfumel Purr by Katy Perry, care miroase delicios. 


Comanda pe aoro.ro se da foarte usor. Se aleg produsele preferate, se adauga in cos, se alege un mic cadou si se da comanda. Transportul este 15 lei prin curier rapid si produsele ajung in cateva zile. Experienta mea a fost una foarte buna, atat cu produsele din prima comanda, cat si cu aceste produse, care au venit sigilate bine, fiind originale. Sunt identice cu cele din parfumeriile renumite, iar mirosul este puternic si persistent. 



Ma declar multumita de achizitiile mele si de experienta mea cu acest site. Cu siguranta o sa mai comand de la ei, mai ales cand au reduceri ispititoare :)

Ati comandat de pe aoro.ro? Ce produse frumoase v-ati luat?

You Might Also Like

3 comentarii

  1. Eu am dat primele 2 comenzi mai mult pentru ai rasfata pe tatal meu si prietenul meu, insa de data viitoare treburile se vor schimba pentru ca o sa dau o comanda cu multe farduri :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu mi-am rasfatat iubitul cu prima comanda. I-am luat 1 Million, dar acuma am zis sa-mi iau si eu perechea Lady Million :D. Mai visez la un parfum de pe aoro (Thierry Mugler Alien), dar mai astept sa strang finante pentru el ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu mi l-am luat pe al meu tot de pe aoro.ro. Pur si simplu nu am putut rezista tentatiei la ce pret bun gasisem.

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate