Review: Glossy Restructural Crystal Fluid Kallos

vineri, aprilie 19, 2013


Dupa cum stiti, eu acord o atentie deosebita ingrijirii parului, deoarece imi place sa am un par lung si sanatos.  Parul lung si des este destul de greu de intretinut si se incalceste mai repede, deci trebuie sa gasesc mereu solutii sa-l stapanesc si sa-l fac cat mai stralucitor si matasos (yessss i love my hair look smooth and silky). Asa ca am descoperit Glossy Restructural Crystal Fluid Kallos, un ulei pentru par, care are si protectie termica. 
Folosesc acest ulei dupa ce m-am spalat pe cap si am nevoie de 2 sau 3 pompite, deci este foarte spornic chiar daca are doar 80 ml. Masez usor parul sa dispersez bine uleiul pe tot parul, apoi il usuc cu feonul. Sau il mai folosesc inainte sa-mi indrept parul cu placa. Ador faptul ca are protectie termica si nu trebuie sa folosesc un produs suplimentar pentru acest lucru. Parul devine suplu, elastic, matasos, adorabil 
Este foarte potrivit pentru parul vopsit, oxigenat sau incretit, deoarece opreste despicarea firelor de par si deteriorarea acestora. Contine cristale care ajuta la regenerarea parului si il face matasos si stralucitor. Are si un efect antistatic si impiedica electrizarea. Are un miros foarte placut care persista in par ♥
Pe langa protectia termica, protejeaza parul si de razele ultraviolete, un lucru extrem de util in aceasta perioada, deoarece soarele a inceput sa-si faca aparitia din ce in ce mai mult si daca vrem un par frumos, trebuie sa-l protejam de toti factorii nocivi. Imi place ca nu incarca parul si nu il ingrasa, deci este un produs ideal pentru parul meu. 

Ce produs de ingrijire a parului preferati? Ce parere aveti despre uleiurile pentru par?

You Might Also Like

8 comentarii

  1. Yarinayarina Yarina21 aprilie 2013 la 01:01

    Este un produs foarte bun, care il folosesc si eu<3
    Recomand!
    pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  2. imi plac uleiurile de par , il iubesc pe cel de la Nuxe , dar nu-l mai gasesc :(((

    RăspundețiȘtergere
  3. Suna bine, acum il folosesc pe cel cu argan de la Avon, imi place mirosul insa efectul nu e chiar cel pe care il asteptam. Cred ca o sa optez pentru acesta, pare ca isi face treaba!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu folosesc uleiul de cocos,odata pe saptamana, il tin 4-5 ore pe par, in functie de timp/rabdare si rezultatele sunt destul de vizibile, parul e mai matasos si nici nu mai cade asa de tare. Incerc sa folosesc cat mai putine produse ne-naturale.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai dreptate, este foarte bun ;) :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am avut o mostra de la Nuxe, dar nu am gasit si varianta full size :(. Era fain, intr-adevar..

    RăspundețiȘtergere
  7. Mie imi place mult, e fain ;) cele de la Avon nu le stiu :-??

    RăspundețiȘtergere
  8. De cand vreau si eu ulei de cocos ♥ trebuie neaparat sa-l incerc :*

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate