Comanda Miniprix: tricouri de dama + 2 sutiene

sâmbătă, aprilie 27, 2013


V-am aratat cateva tricouri de la Miniprix pentru barbatii din viata noastra. Acuma a venit timpul sa va arat ce tricouri mi-am luat si eu :). Cu foarte multe poze sa observati toate detaliile. Mai ales ca astazi avem 50% reducere! Detalii la sfarsitul postarii ;) 

Tricou Perfectly Petite - 29 lei (14,5 lei la reducere)


Este adorabil acest tricou. Are un material foarte placut la atingere (97% Vascoza 3% Elastan) si marimea corespunde (eu mi-am luat marimea 36). Modelul este deosebit, in forma de colier, cu strasuri presarate. Nu a intrat la apa cand l-am spalat si arata perfect. Merita achizitionat ;)





Tricou Alcott Kiss Me Quick - 29 lei (10,15 lei la reducere)


Si acest tricou este adorabil! De la Alcott, are material de calitate (bumbac), se aseaza foarte bine si arata perfect cu blugi sau pantaoni scurti. Este foarte comod, fiind putin lejer (mi-am luat S). Merita achizitionat, mai ales la pretul mic pe care-l are. 





Tricou alb Friis & Company  29 lei (14,5 lei la reducere)


Si acest tricou este deosebit. Este de la Friis & Company si are un model foarte frumos. Materialul este placut, chiar daca este sintetic. Marimile corespund si se aseaza exact ca pe manechin. Eu mi-am luat marimea S. Nu a intrat la apa si s-a comportat perfect la spalat. Merita ;) 

 



Tricou roz Esprit - 6 lei (3 lei la reducere)

Acest tricou l-am gasit la categoria pentru copii. deoarece eu port S, respectiv 36, imi gasesc si la copii tricouri potrivite si frumoase. Marimea acestuia este 159-164 si se potriveste persoanelor care poarta marimea 36. Este de la Esprit si nu vreau sa stiu cat ar costa un astfel de tricou in magazin. Acuma este 3 lei la miniprix si merita din plin! Materialul este placut (100% bumbac), se aseaza frumos, exact ca pe manechin, nu a intrat la apa si s-a comportat foarte bine la spalat. Pe scurt, merita!  




Tricou sOliver - 9 lei (4,5 lei la reducere)


Si acest tricou este tot din categoria pentru copii, tot marimea 159-164 (aferenta marimii S). Este de la sOliver si este foarte placut. Este lejer si confortabil. Materialul este bumbac. 




Tricou lung Vila - pret 29 lei (10,15 la reducere)


Tricou - rochita de la Vila, merge purtat atat ca tricou, cat si ca rochita. Mi-am luat marimea XS-S, este putin mulat, dar merge cu pantaloni scurti. Ma gandesc ca daca luam M imi era cam larg. Materialul este placut si subtire. 




Tricou turcoaz - 25 lei (12,5 lei la reducere)

Acest tricou are o culoare pe care eu o ador! Mi-am luat marimea 36 si corespunde exact descrierii (lungimea spatelui 67 cm, latimea spatelui 34 cm, maneca 11 cm,  bust 76 cm). Vine mulat pe corp (nu este elastic) si are un material mai grosut (100% bumbac). Oricum se aseaza frumos, exact ca pe manechin. 


 

Sutien Intimissimi - 9 lei (6,3 lei la reducere)



Este prima data cand comand sutiene pe miniprix, dar aceste sutiene mi-au atras atentia si nu am rezistat. Ambele sunt de la Intimissimi si se aseaza perfect. Acest sutien nu are burete captusit si se muleaza perfect. Merge de minune la bluzele decoltate ;) 



Sutien Intimissimi - 19 lei (9,5 lei la reducere)


Sper deosebire de primul, acesta este facut din doua parti. O parte buretata si o parte de design din dantela. Se muleaza foarte bine si sta la locul lui fara sa ma jeneze. Merge perfect cu o bluzita vaporoasa si putin transparenta pe care o am ;)). Merita ambele! 





Va plac achizitiile mele? Voi ce v-ati luat de la Miniprix

Nu uitati ca astazi aveti reducere 50% la topuri si tricouri!

You Might Also Like

14 comentarii

  1. sa le folosesti cu placere.. al doilea si al treilea tricou imi plac maxim :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac pe toate :D si eu am comandat Tricoul Alcott Kiss Me Quick marimea S si este foarte mare :( desi eu port marimea S sau M .

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt frumoase toate ! sa le folosesti cu placere !

    RăspundețiȘtergere
  4. wow, super, chiar nu am mai fost de mult la Miniprix, comanda online nu am facut pana acum...dar devine tentant :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa le folosesti cu placere, tricoul rochita il am si eu pe maro-taupe.
    Intimissimi wow, eu nu le-am dat importanta la prima vedere.

    RăspundețiȘtergere
  6. da ce eftine sunt nici la SH nu le gasesti la pretul asta si arata bine ami place sutienul doi celo mov cu dantele . sa le porti cu placere ..

    RăspundețiȘtergere
  7. Alinaluibrumarel28 aprilie 2013 la 11:01

    ce faine sunt toate! si eu am avut un tricou (de fapt inca-l mai am) cu model de colier, dar, din pacate, toate culoarea argintie s-a dus la PRIMA spalare :(.

    am primul sutien si nu prea sunt incantata pentru ca, prin tricourile mulate, se vede totul... :)) il port numai iarna pe sub pulovere negre.
    tricoul esprit e super.

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc frumos :* si mie imi plac mult si se aseaza frumos si lejer :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Mie tocmai de aceasta imi place, ca este lejer si racoros. Vara nu prea suport hainele lipite prea tare de mine, ca ma sufoc.

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu am facut multe comenzi online, atat din Romania, cat si din afara. Sunt practice si rapide. Am scapat de vanzatoarele sacaitoare care te urmaresc la orice pas si nu te lasa sa studiezi produsele :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumesc frumos :*. Daaa, Intimissimi si se aseaza frumos, corespund marimile.

    RăspundețiȘtergere
  12. Este foarte fain cel mov cu dantela. Am o bluzita transparenta decoltata si arata demential cu el ;)

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumesc frumos! Am patit si eu o data sa-mi intre o rochita la apa foarte tare si sa nu o mai pot purta :)) si la un tricou s-a dus partea argintie, dar arata inca bine tricoul. In rest nu am avut probleme.


    Pai eu nu am luat sutienele sa le port cu bluze mulate, deoarece nu au burete si nu se aseaza bine la bluze mulate. Pentru cele mulate eu prefer mereu sutienele cu burete, fara cusaturi. Acelea se vad cel mai bine.


    Eu il vroiam pentru niste maieuri si bluzite decoltate, mai lejere. Al doilea merge super cu o bluza lejera, decoltata si transparenta. Arata ca si cum ar face parte din bluzita ;)

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate