Review: Tigi Catwalk Sleek Mystique - sampon si balsam

vineri, martie 22, 2013


Astazi va voi vorbi despre doua produse care m-au impresionat de la prima utilizare si anume samponul si balsamul din gama Tigi Catwalk Sleek Mystique. 



Tigi Catwalk are o gama de produse profesionale pentru ingrijirea parului, potrivite pentru toate tipurile de par: Your Highness pentru par fin si fara volum, Curlesque pentru par cret si Sleek Mystique pentru par drept. Avand parul lung mi-am ales gama Sleek Mystique pentru a botine un par drept si stralucitor. 

Dupa ce am folosit produsele aproape doua luni, a venit momentul sa va descriu si experienta mea cu aceasta gama. Voi vorbi despre ambele produse in paralel, deoarece le-am folosit doar impreuna. 

In primul rand, mirosul este incredibil si este pentru prima data cand folosesc doua produse pentru par care au un miros atat de frumos. Un miros oriental, un parfum puternic, care se pastreaza chiar si dupa ce m-am uscat pe par. 

Fiind vorba despre doua produse profesionale, cantitatea de produs necesara unei utilizari este destul de mica, si cum mi-am ales flacoane de 750 ml fiecare, imi vor ajunge cateva luni. Ambalajul este practic, cu o pompita care dozeaza exact cantitatea de sampon sau balsam necesara. In schimb, ambele flacoane sunt identice, asa ca le-am pus in colturi separate sa nu cumva sa le confund vreodata :)). 

Textura samponului - usor transparenta, glossy, lichida

Textura balsamului pentru par - densa, alba, se intinde usor pe par

Ritualul meu este in felul urmator: samponez o data si curat usor radacinile (nu frec pielea capului, ci masez delicat), apoi ma clatesc de spuma. Imediat dupa mai samponez inca o data; de data aceasta se produse o spuma abundenta si cuprind lejer tot parul. Ma clatesc bine si aplic balsamul de la jumatatea parului spre varfuri, il infasor intr-un coc lejer si stau asa cateva minute. La sfarsit clatesc parul foarte bine. Imi place ca samponul il descalceste usor si nu il incurca cum patesc de la alte samponuri, iar balsamul il face matasos. Nu este neaparat nevoie de doua samponari, dar cum eu am parul lung si des, prefer sa il stiu cat mai curat.

Rezultatul este un par drept, hidratat, lucios. Aceste doua produse contin extracte din lychee si bambus, care fac parul moale, neted si lucios. Extractele din fructe japoneze, caprifoi si legume ajuta la imblanzirea parului scapat de sub control. 

Mai jos va las cu cateva poze sa vedeti cum arata parul meu cand folosesc samponul si balsamul Sleek Mystique. Precizez ca nu am folosit deloc plata pentru intins parul (de fapt nu am mai folosit placa de cateva luni), ci pur si simplu am uscat parul cu feonul si l-am pieptanat. Parul meu este ondulat de la mama natura, deci rezultatul este unul in ton cu descrierea produselor :)



Asa arata parul a doua zi dimineata, inainte sa-l pieptan, dupa ce l-am lasat sa se usuce singur, fara uscator, cu o seara inainte. 

Daca aveti un par lung si il doriti drept, matasos si stralucitor, eu va recomand gama Tigi Carwalk Sleek Mystique. Si daca va plac parfumurile orientale, atunci va veti indragosti de mirosul acestor produse. Eu le ador si le pastrez in rutina mea de ingrijire aparului. De fapt, imi mai doresc si Tigi Catwalk Sleek Mystique Blow Out Balm - un balsam care se foloseste pe parul uscat, care are rol de protectie termina si intensifica stralucirea parului, lasandu-l extrem de catifelat si matasos. Contine matase, soia, extracte de bambus si fructe de dragon, care hidrateaza parul. Cu prima ocazie il achizitionez si e acesta sa-mi completez colectia ♥.

Cum vi se par aceste produse? 
Ati incercat produsele din gama Tigi pana acuma? 

You Might Also Like

9 comentarii

  1. Suna atat de tentant!Am asteptat mult review-ul asta, si sincer, ma bate gandul sa le iau si eu, dar mi-e frica tare sa nu imi reapara matreata :(
    Dar ballsamul si acel tratament leave-in sigur sunt foarte faine :D
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. woow, chiar ma tenteaza acum, dupa ce ai zis de miros si ai pus pozele alea (iti sta superb parul)! as incerca gama Your Highness, asta mi s-ar potrivi mai bine mie.

    RăspundețiȘtergere
  3. arata foarte bine parul, produse tigi inca nu am folosit. :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am folosit pana acum produse Tigi dar vazand ce bine iti arata parul dupa folosirea lor parca ma bate un gand. Eu am ramas indragostita de Joico, daca ai posibilitatea candva, chiar iti recomand cu drag sa incerci produsele lor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu visez la tratament de ceva vreme, dar am destule produse pentru par si nu are loc acuma :)). Eu ma impac bine cu samponul si balsamul, dar nici nu am probleme cu matreata, chiar daca schimb samponul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc frumos :D As lua si eu Your Highness pentru mama, deoarece are nevoie de volum ;))

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc frumos :D au un miros demential produsele tigi ♥ il ador!

    RăspundețiȘtergere
  8. Este tentant si Joico, dar acuma mi-am luat CHI, dupa ce am terminat Sleek Mystique. Pe viitor sigur o sa testez si Joico, deoarece am auzit multe lucruri bune despre el ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna, de unde ai achizitionat produsele?

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate