Comanda E-cosmetic.ro - fond de ten Revlon + ruj Essence Breaking Dawn

duminică, martie 10, 2013


Acuma 2 saptamani am facut prima mea comanda la e-cosmetic, deoarece era promotie la fondul meu de ten preferat - Fond de Ten Revlon ColorStay cu Softflex pentru ten mixt si gras, nuanta 180 Sand Beige. De la 59 lei, cat este in mod normal pe site, costa 39,90 lei. Si cum eu tocmai terminasem fondul de ten, iar pe celelalte site-uri de unde il mai cumpar nu aveau in stoc nuanta mea, am profitat la maxim de oferta. Deoarece mai aveau o oferta, si anume daca aveai in cosul de cumparaturi un produs Essence, aveai transport gratuit. Asa ca am pus repede si rujul Essence Breaking Dawn 01 A piece of forever.



Rujul l-am luat ca sa-l folosesc impreuna cu un ruj rosu, de preferat unul mat, pentru un efect sclipicios. Avand in vedere ca vine primavara, vara, iar soarele straluceste frumos, atunci si buzele noastre trebuie sa fie scaldate de soare si sa straluceasca :).


Nu cred ca are sens sa fie purtat rujul in mod individual, deoarece nu este foarte pigmentat, ca sa va coloreze buzele in galben :)) ci are particule fine de sclipici auriu si o textura matasoasa. Am o slabiciune pentru luciuri/rujuri/farduri cu irizatii aurii ♥


Dupa cum va spuneam...la soare straluceste foarte frumos ♥ i love it!


Nu-i asa ca este frumos?
Cand prind vreme frumoase si soare, o sa fac o poza in combinatie cu un ruj rosu :)

You Might Also Like

9 comentarii

Articole apreciate