Lady Million - o bijuterie de parfum

luni, februarie 18, 2013


Este inca frig, mult prea frig pentru gusturile mele. Visez sa fiu mangaiata de razele calduroase ale soarelui, sa plutesc deasupra unui camp de flori, sa stralucesc in oglinda unui lac de diamant si sa fiu invaluita intr-o aroma seducatoare de iasomnie. 

Ohhh..cat dor imi este de minunata floare de iasomie. Cand infloreste iasomia, un parfum imbatator se raspandeste in vazduh si nu ma mai satur sa adulmec o asemenea mireasma. Imi este dor de primavara, de caldura, de gustul deosebit al delicioaselor fructe de zmeura. As vrea sa ma plimb acuma prin padure si sa aud doar glasul dulce al micutelor pasari calatoare. 

Cat de frumos este sa visezi, sa te transpui oriunde vrei, sa fii cine vrei. Dar este din nou dimineata si visul s-a terminat, cel putin deocamdata. Din pacate, vremea de afara nu se compara deloc cu cea din visul meu. Este urata, mohorata, fara viata.. Cu greu m-am ridicat din pat sa ma pregatesc sa plec la serviciu. Nu aveam chef si nu vroiam sa ma despart de pat. Era prea cald si bine, dar trebuia sa imi fac curaj. Cu ultimele mele forte, m-am pregatit de plecare. La sfarsit, am intins mana dupa un parfum care sa-mi lumineze putin aceasta zi si sa-mi insufle putin chef de viata. 

Fara sa-mi dau seama, am pus mana pe Lady Million de Paco Rabanne. Am pulverizat un puf si am simtit schimbarea. Am simtit ca prind viata si incep sa plutesc. M-am simtit increzatoare si vesela, am simtit ca am putere sa realizez tot ce imi doresc.  Nu mi-a mai pasat de vremea urata, nu m-a mai deprimat nimic. Eram sigura pe mine si puternica! Ma simteam eleganta si seducatoare. Si toate acestea dupa doar cateva secunde! Acesta era secretul? Un singur puf a facut diferenta? 

Lady Million
a fost creat de Anne Flipo, Beatrice Piquet, Dominique Ropion si Bruno Jovanovic.  Acestia au facut din Lady Million o bijuterie de parfum!

Vibrant si senzual, Lady Million este ca un nectar de flori voluptoase. Seducator si irezistibil, prima aroma este data de portocala si zmeura, dupa care urmeaza o explozie de neroli si iasomie, iar la sfarsit se aseaza aroma dulce de miere si vanilie. Dupa ce se aseaza pe piele, nu devine sufocant de dulce, ci isi pastreaza nota florala dominanta. Poate fi purtat atat ziua, cat si seara, de preferabil iarna, din punctul meu de vedere. Pentru a ne aduce in suflet o urma de stralucire si de caldura. 

Forma sticlutei a fost mult discutata, unii o adora, iar altii o considera nepotrivita. A fost creata de Noe Duchaufour-Lawrance, si a fost inspirata de celebrul diamant Le Regent, expus in Muzeul Louvre din Paris, o bijuterie cu o istorie extraordinara. Cum sa nu iti placa o sticluta in forma de diamant? Si nu orice diamant, ci unul dintre cele mai frumoase diamante care exista? Mie personal, imi place, pentru ca ii da o nota sofisticata si luxurianta. 
“A perfume should be as imbued with meaning as it is light to wear.” (Paco Rabanne)




Lady Million te va fermeca, te va seduce si te va purta intr-o lume fantastica! Putere, eleganta, feminitate, senzualitate, dominanta, Lady Million le are pe toate. Daca vrei sa ai tot ce iti doresti, atunci incearca acest parfum, care este o adevarata forta a feminitatii.

Lady Million by Paco Rabanne

You Might Also Like

7 comentarii

  1. Si al meu ♥ Este un parfum deosebit

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu ador iasomia, trebuie neaparat sa testez parfumul acesta :P

    VintageLook

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebuie sa-l incerci :) Are un miros deosebit! Mie imi place foarte mult ♥ 

    RăspundețiȘtergere
  4. De cand visez la parfumul asta! :(
    Ador iasomia, am avut un ulei demential de iasomie! :X

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am iasomie acasa in gradina si folosesc acest parfum insa are un amestec demential... e ciudat parfumul, nu e strident, are un iz ciudat parca l-am scos din beci, parca ar fi tinut iasomia aia in beci..

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate