Review: Gama de produse Pantene Aqua Light

marți, ianuarie 08, 2013


Astazi a venit timpul unui review pentru cateva produse pentru par. Acuma ceva vreme am avut ocazia sa testez gama de produse Pantene Aqua Light, o gama adecvata parului cu tendinta de ingrasare. Am primit spre testare samponul, balsamul, masca pentru par si spray-ul bifazic Aqua Light. In primul rand vreau sa le multumesc celor de la Pantene pentru ocazia oferita. Si acuma va invit la o postare foarte lunga :).
De-a lungul timpului am experimentat o gama destul de variata de sampoane si balsamuri pentru par. Cu toate ca am avut si momente in care m-am confruntat cu probleme ale scalpului, cu un tratament adecvat am scapat de aceste probleme si acuma parul meu nu mai este asa de pretentios.

Ca sa va faceti o idee asupra review-ului, sa va descriu parul meu: des, fir destul de gros, cu tendinta de ingrasare. Trebuie sa ma spal neaparat o data la 3 zile, deci de 2 ori pe saptamana. In general evit sa-l spal mai rar, doarece, daca depasesc acest termen de 3 zile, imi cade foarte mult par la urmatoarea spalare. Daca il spal normal la 3 zile, cantitatea de par cazuta este normala, tinand cont si de faptul ca am parul lung si 5 fire de-ale mele fac o gramajoara :)). 

Samponul Pantene Aqua Light

Ce spun producatorii?
Părul tău este: fin, lipsit de vitalitate. Îti doreşti: un păr cu aspect îngrijit, dar şi plin de volum. Șamponul Pantene Aqua Light, curăţă delicat şi lasă părul plin de volum. Pentru un păr puternic, plin de volum şi usor ca un fulg, foloseşte-l împreună cu balsamul, masca şi spray-ul bifazic Aqua Light.
Ce spun eu?

Am folosit toata gama, pentru a-mi forma o parere cat mai adecvata despre aceste produse. Dar acuma va voi vorbi doar despre sampon, mai jos urmand si celelalte produse. 
Samponul curata foarte bine, face multa spuma si nu incarca parul. A curatat extrem de bine masca cu miere de albine si ulei de masline chiar de la prima samponare. Cu toate ca de obicei samponam de doua ori atunci cand ma spalam pe cap, cu acest sampon este suficienta o singura samponare pentru o curatare in intregime a parului.
Chiar daca curata radacinile parului foarte bine, in acelasi timp usuca varfurile tare. Trebuie sa recunosc ca eu nu mi-am mai tuns varfurile de 1 an de zile. Nu sunt arse si nici despicate tare, din contra, parul se mentine foarte bine. Oricum, planuiesc sa fac o schimbare in tunsoare in aceasta luna :). Un alt aspect care imi place la sampon este mirosul, proaspat si revigorant, care se mentine si dupa uscarea parului. Textura samponului este transparenta si destul de lichida. Imi place ca ambalajul este practic,  transparent si astfel pot sa vad cat sampon am consumat.
Ingrediente:
In concluzie, mi-a placut acest sampon, deoarece curata parul atat de bine incat scartaie si are un miros proaspat. Dupa spalare, parul este usor si cu volum.
Cantitate: 250 ml sau 400 ml
Pret: in jur de 12-14 lei (250 ml) si 18-20 lei (400 ml)
Unde il gasiti: in oricare supermarket.

Balsamul Pantene Aqua Light


Ce spun producatorii?
Aplicat după fiecare spălare, balsamul Pantene Aqua Light îngrijeşte părul fără să-l încarce. Foloseşte-l împreună cu şamponul, masca şi spray-ul bifazic Aqua Light pentru un păr cu aspect îngrijit, plin de volum, fără senzaţie de îngreunare. Protejează părul, îl face uşor de descurcat şi mai puternic.
Ce spun eu? 

Balsamul mi-a placut foarte mult, inca de la prima incercare. Avand parul des si lung, trebuie sa folosesc de fiecare data balsam. daca nu, atunci nu voi reusi sa-mi descalcesc parul. Acesta are o consistenta cremoasa, de culoare alba, un miros si mai puternic decat samponul, pe care il ador!

Nu ingrasa parul si nu il incarca. Nu l-am folosit pe radacini, ci doar de la jumatatea parului spre varfuri. Imediat dupa aplicare, parul se descalceste mai repede si devine moale si matasos.

De fiecare data cand folosesc acest balsam parul meu este foarte usor de pieptanat (mai ales cu peria Tangle Teezer). Dupa uscare, parul este matasos si firele de par disciplinate. Ceea ce imi mai place la el este faptul ca imi confera volum si un par usor.

Ingrediente:
In concluzie: acest balsam a ajuns cu siguranta pe lista balsamurilor preferate. 
Cantitate: 200 ml
Pret: 12-14 lei
Unde il gasiti: in oricare supermarket.

Masca pentru ingrijirea parului subtire Pantene Aqua Light

Ce spun producatorii?
Răsfaţă-ţi părul cu mască reparatoare Pantene Aqua Light. Aplică masca pe părul umed în fiecare săptămână, acoperă cu un prosop şi las-o să acţioneze timp de 5 minute, apoi clăteşte părul şi coafează-l ca de obicei. Foloseşte-o împreună cu şamponul, balsamul şi spray-ul bifazic Aqua Light pentru un păr puternic şi plin de volum.
Ce spun eu? 

Trebuie sa recunosc ca imi plac mai mult mastile pentru par cu timp de actiune mica de cateva minute. Aceasta are un timp de actiune de doar 2 minute, deci este perfecta pentru mine.

Consistenta acesteia este densa, alba si este nevoie de o cantitate mica de produs. O folosesc la fel ca balsamul, de la jumatatea parului spre varfuri, masez bine, trec cu degetele prin el si apoi las masca sa actioneze doua minute.
Dupa clatire parul este incredibil de matasos si descalcit. Mirosul mastii este cel mai proeminent din toate gama. La fel de proaspat si revigorant!
Poate sa inlocuiasca cu succes orice balsam, deoarece descalceste foarte bine parul si il lasa foarte fin. 
 Ingrediente:

In concluzie: ador masca si o voi cumpara din nou dupa ce termin acest tub.
Cantitate: 200 ml
Pret: 18-20 lei
Unde il gasiti: in oricare supermarket.

Spray bifazic Pantene Aqua Light

Ce spun producatorii?
Între spălări foloseşte spray-ul bifazic fără clătire Pantene Aqua Light de fiecare dată când ai nevoie să-ţi reîmprospătezi coafura: trebuie doar să agiţi şi să pulverizezi!
Ce spun eu? 

Punctul lui forte este mirosul. Odata ce am pulverizat spray-ul prin par, mirosul acestuia se mentine o perioada destul de indelungata. 
Nu ingrasa parul si nu il imbacseste. Disciplineaza foarte bine firele de par rebele si este potrivit in fiecare zi. 
Este foarte spornic si practic (are un pulverizator care raspandeste antitatea necesara dintr-un singur puff, care se disperseaza pe tot parul). Sunt sigura ca o sa ma tina un an de zile (atat ma tin si spray-urile leave in de la Gliss), chiar daca le folosesc foarte des. 

Ingrediente:

In concluzie: Imi place sa folosesc acest spray atunci cand vreau sa am un par usor si plin de volum, un par  proaspat.
Cantitate: 150 ml
Pret: 18-20 lei
Unde il gasiti: in oricare supermarket.

Concluzii generale despre gama Pantene Aqua Light: Dupa ce am folosit toate produsele o perioada suficienta sa imi formez o opinie potrivita, pot spune ca aceasta gama este perfecta parului gras si lipsit de vitalitate.
Samponul curata perfect radacinile si chiar daca usuca varfurile, balsamul si masca neutralizeaza acest efect si le hidrateaza foarte bine.
Spray-ul il improspateaza foarte bine intre spalari si ii confera un miros proaspat si revigorant.
Ceea ce imi mai place la aceasta gama este faptul ca, pe langa un par curatat si matasos, am si un par usor si plin de volum. Aceasta gama de produse nu mi-a provocat matreata, mancarimi si nici caderea parului.

Voi ati folosit produse din gama Aqua Light? 
Daca da, ce parere aveti despre ele?

You Might Also Like

4 comentarii

  1. Foarte folositor review
    Am sa cumpar samponul :*
    Ai un blog tare dragut … si o noua abonata
    http://btl-allysa.blogspot.ro/ te invit pe la mine… as aprecia daca te-ai abona :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur mult ca iti place :* Sper sa fie pe placul tau samponul. Curata foarte bine parul, dar sa folosesti balsam sau masca dupa folosirea acestuia, deoarece usuca varfurile.
    Ma bucur ca ai trecut pe la mine. Si tu ai un blog foarte dragut :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Le folosesc toate odata ? la o spalare

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu foloseam samponul si balsamul la o spalare si masca o data pe saptamana. Iar spray-ul dupa ce ma spalam, inainte sa usuc parul sau a doua zi, pentru un plus de prospetime.

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate