Oferta online Yves Rocher Ianuarie 2013

marți, ianuarie 08, 2013


Astazi a aparut noua oferta online Yves Rocher :) Se pastreaza in continuare reducerea de 50% pentru un produs la alegere (cu exceptia produselor aflate deja la oferta, cele cu pret simpatic, seturi sau editie limitata de iarna). Transportul este gratuit la o comanda de 59 lei. Sunt multe produse aflate deja la reducere de 50%, 40%, 30%, multe tentatii si produse tentante. 


Pentru o comanda de minim 39 lei primim un cadou la alegere, din urmatoarele:
- Fular si caciula tricotate 
- Un set format din lotiune purificatoare (30 ml), gel de dus nectar nuca de cocos (50 ml), gomaj vegetal (30 ml) si trusa pentru farduri
- Crema de zi antirid Inositol vegetal (40 ml), in valoare de 76 lei pret intreg, dar se gaseste si la reducere la pretul de 49 lei.
Pentru o comanda de minim 79 lei avem cadou:
- lapte reparator pentru corp 150 ml, in valoare de 38 lei - este un produs foarte bun, care miroase delicios. 

Daca doriti sa profitati de reducerea de 50% si de aceasta oferta, atunci apasati click aici pentru oferta sau accesati banner-ul din dreapta. Oferta este valabila pana pe 31 ianuarie 2013.

Dintre produsele la care se poate aplica reducerea de 50% ma tenteaza foarte tare parfumul Rose Absolue 50 ml si tare ma tem ca nu voi rezista tentatiei si il voi comanda :). Cadou imi voi alege setul cu fular si caciula, deoarece pare destul de interesant si laptele reparator pentru corp, pe care l-am mai avut si mi-a placut mult. Totalul ar fi 97,50 lei, un pret acceptabil, avand in vedere ca parfumul costa 195 lei pret intreg.

Va tenteaza aceasta oferta? Ce va face cu ochiul?

You Might Also Like

0 comentarii

Articole apreciate