Revista CSID noiembrie 2012 + a aparut revista InStyle noiembrie 2012

marți, noiembrie 06, 2012

Dupa ce am analizat bine revistele cu cadouri din aceasta luna, m-am oprit la revista Ce se intampla, Doctore?, deoarece este un numar aniversar si are articole complexe. Cadou la aceasta revista este gelul de dus cu Ylang Ylang de la Yves Rocher, doua absorbante Always, un catalog Sensiblu si un Catalog despre sporturile de iarna in Salzburg.


 

Va spuneam ca ma tenta revista Beau Monde Style, cu gentuta, dar am studiat geanta si este cam mare pentru mine :). La aspect arata binisor, dar parea cam lata. De asemenea, am fost la un pas sa cumpar revista Femeia cu perechea de legging sau colanti, dar tocmai am gasit intr-un magazin de cartier doua perechi de colanti cu model, 320 Den, absolut adorabili, la 8,50 lei fiecare, asa ca am amanat. Daca o sa mai gasesc zilele acestea revista poate o cumpar. Nu prea am vazut legging gri prin oras, asa ca ma tenteaza in continuare.

Ieri a mai aparut o revista, si anume InStyle, care are drept cadou o masca pentru fata Yves Rocher si mostră 2 ml Max Factor Face Infinity All Day Flawless 3 in 1. Pret revista si cadou = 10,90 lei. Un pret foarte bun, avand in vedere ca masca pentru fata costa 25 lei (pret intreg). O masca la alegere din urmatoarele: 

Voi ce reviste v-ati cumparat luna aceasta? 

You Might Also Like

4 comentarii

  1. Am vazut si eu oferta asta,dar nu am cumparat pt ca ma grabeam.

    RăspundețiȘtergere
  2. Alina lui Brumarel6 noiembrie 2012 la 11:38

    am avut si revista asta in mana, dar in final am lasat-o.
    eu geanta cu bm n-o gasesc sub nicio forma :(.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am gasit-o la Inmedio, cred ca e singurul loc unde am vazut-o.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu ador gelurile de dus de la Yves Rocher, iar revista are articole interesante :)

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate